Grand Theft Auto: San Andreas

Azoknak, akik elakadtak a GTA sorozat legújabb részében, itt olvashatják a játék teljes végigjátszását! Kellemes olvasgatást és jó szórakozást kívánunk!

FONTOS TUDNIVALÓK:

Jelmagyarázat:

hood: a banda, amibe tartozol, az Orange Grove fo területe Los Santosban
hooker: prostituált
lowrider: ezeket a járgányokat használja Cesar és bandája, pl: Remington, Blade, Savanna, stb.

Történet:
1992- ben járunk, amikor is Carl „CJ" Johnson- nak haza kell jönnie Liberty City-böl, mert anyját meggyilkolták. Miután megérkezik San Andreasba, azonnal találkozik Tenpenny ormesterrel, akirol azt kell tudni, hogy CJ ellensége. Miután elvették CJ csomagjait és pénzét, a rendorök kidobják egy sikátorban.

Los Santos bandái:
Orange Grove Families
Amikor Carl Johnson visszatér Los Santos-ba, találkozik régi bandájával, az Orange Grove Families-szel. A banda meglehetõsen csendes volt az utóbbi néhány évben, ezért most újra meg kell mutatniuk, hogy kik is õk valójában. A bandát Sean "Sweet" Johnson, CJ bátyja vezeti, és némi összetûzésbe keveredtek egy helyi bandával, a The Ballas-szal. Az OGF sosem keveredett bele méllyebben drog ügyekbe - talán pont ez okozta a banda "hanyatlását"? Már távolról megismerhetjük zöld ruháikról a bandát amelyet Los Santos keleti részén találhatunk meg, és olyan területeket mondhatnak magukénak, mint pl.: a "The Grove" és a "Ganton".

The Ballas
A szintén Los Santos-ban található banda nagy riválisa az Orange Grove Families-nek. A lila öltözetükrõl felismerhetõ banda jelenleg Idlewood területeit birtokolja, viszont a rivális bandákkal (úgy, mint az OGF és a Los Santos Vagos) folyamatosan harcol Kelet - Los Santos megszerzéséért. A banda a 70-es évek óta sok balhéban benne volt már, úgy, mint drog-dillerkedés, bandaháborúk, prostitúció, kereskedés fegyverekkel, vandalizmus, de fõleg kokainnal való kereskedés. Egy meggondolatlan, irányíthatatlan banda, és valószínûleg összeköttetésben van mexikói (drogok) és orosz (fegyverek) bandákkal

Varios Los Aztecas
Egy helyi utcai banda Little Mexico-ban. Tagjait már távolról fel lehet ismerni türkizkékes ruháikról. A banda egy fõ riválisa a Los Santos Vagos, és bár a Varios Los Aztecas már tradicionálisan drog ellenes, a fegyverkereskedelemben és az utcai harcokban bizony jócskán benne van.

Los Santos Vagos
A Los Santos Vagos banda citromsárga öltözékeirõl ismerkszik meg, és Kelet - Los Santos néhány területét uralják. A spanyol banda esküdt ellensége a Varios Los Aztecas-nak, a fentebb említett rivális bandának.

Képességek:
Stamina
Az energiát növeli, ha magasan van, sokat tudsz futni, úszni és biciklizni. Növelési módszerei : szobabicikli, BMX, úszás, futás.

Fat
Egyértelmuen a súlyod "nagyságát" jelzi, az a legjobb hogyha alacsonyan van. Ha magasan van, akkor nem tudsz rendesen átmászni falakon. Növelheto: nem érdemes, de kajával lehet növelni( Pizza Stack, Cluckin Bell, stb.)

Sex Appeal
Barátnoket tudsz szerezni vele, és általában ez jelenti hogy az egész külsod, az összképed, mennyire hát... hogy is mondjam „szexi"  Növelheto : az ízléses ruhák viselésével és zsír verdák vezetésével, valamint az is segíti ha jól ki vagy gyúrva.

Muscle
Ha sovány vagy, jobban fognak tisztelni, és a hookerek nem utasítanak vissza. Hogy eros légy, konditerembe kell járnod, azon belül pedig súlyzóznod.

Respect
Többnyire a küldetéseket ezzel jutalmazzák, minél jobban tisztelnek, annál több bandatagot vehetsz fel (a módszer: az automatikus célzással rácélzol a hood környékén mászkáló zöldkabátos fickók egyikére, és megnyomod a D-padon a felfele nyilat.

Lung Capacity
A víz alatti úszás képessége. Növelheto : Sok víz alatti úszással. Minél magasabban van, annál több ideig tudsz a víz alatt maradni.

Gambling Skill
A kaszinózás képessége. Növelheto : Roulette, Blackjack, Wheel of Fortune, Video Poker, One Armed Bandit (Félkarú Rabló)
Luck
A szerencse képessége, igazán a kaszinóknál hoz eredményt. Növelheto: horse-shoes, olyan rejtett csomag szeru, 50 db van, és csak Las Venturasban

Cycling Skill
Biciklizési képesség, Növelheto: Sok biciklizés Jutalom: egyre magasabbra tudsz bunny hop-ozni, és nem esel le a biciklirol a gyors sebességkor fékezel egy nagyot.

Bike Skill
Motorozási képesség. Növelheto: Sok motorozás. Jutalom: nem esel le mindig a motorról ha véletlen nekiütközöl valaminek. (ez csak a lassabb sebességre igaz)

Driving Skill
Vezetési képesség, nagyon hasznos. Növelheto: Sok vezetés. Jutalom: jobb irányíthatóság

Weapon Skills
Fegver képességek, minden fajta fegyverbol minél többet losz annál jobban tudsz majd célozni, és az egykezes fegyvereknél pedig ha eléred a maximumot (Hitman Level) akkor egyszerre kettovel is lohetsz! (ez nem vonatkozik a hangtompítós pisztolyra)

Pénzszerzési Lehetoségek
Mentos küldetések
Lopj el egy mentoautót, és nyomd meg az R3 gombot. 10 küldetés után a max életed megnövekszik 150-re

Taxis küldetések
Lopj egy Taxi-t (Cabbie, Taxi) és nyomd meg az R3-at. 50 fuvar (külön is lehet) után összes taxiba hidraulika. Egy újítás is megjelent taxizás téren: van egy Tip csík az ido alatt, ez a borravalót jelzi. Ha összetöröd a kocsit és lassan mész akkor egyre lejjebb megy.

Tuzoltó küldetések
Lopj egy tuzoltó autót, és nyomd meg az R3-at. A 12. küldetés után tuzálló vagy.

Pimping küldetések
És itt egy újítás! Szállj be egy Broadway-be (lowrider*), és nyomd meg az R3-at. Az egész arról szól, hogy hookereket kell szállítani ide-oda. Ha minden rendben megy, mehetsz tovább, de ha összevesznek, nyírd ki a kuncsaftot. 10 szállítás után a hookerek fizetnek neked, ahelyett hogy te fizetnél nekik.

Freight Train küldetések
Még egy újítás, most már vonatokat is lophatunk! R3 küldetés ez is, és nagyon nagy területeket lehet vonattal megtenni. Ha elinditjuk a küldetést, megjelenik egy distance szám, ami a hátralévo távot jelzi. A speed a sebességet jelzi, és az óra pedig visszaszámol úgyhogy sietnünk kell. Kb. 600 távolságnál kezdjünk el fékezni, és a pontosan a körbe álljunk be az elso kocsival. 35-40 az ideális sebesség utazás közben. Level 2-nél 50'000 a jutalom, és azután minden körnél kapsz 10'000-et.

Területfoglalás
Sweet: Doberman címu küldetése után tudsz területet foglalni. Ez abból áll, hogy a térkép területekre van osztva. A zöld a Grove St. Family tulajdona. A lila a Ballas banda területe, stb.
Folyamat: ha egy nem zöld területre érsz, szállj ki a kocsiból, de élet meg páncél jó ha maxon van. A rivális banda tagjait azon a területen lodd le, minimum 3 bandatag megölésére van szükség, hogy elkezdhess egy bandaháborút. 3 "roham" van, ami azt jelenti, hogy miután megölted az elso csapatot, jön a második jobb fegyverekkel. Az utolsó csapatnál már AK47 van, szóval csak óvatosan. Ha mindenkit megöltél, akkor kiírja a gép: "This hood is yours!" Viszont, a te területedet is meg tudják támadni! Ilyenkor villog egy emberke jel, menj oda, öld meg a rivális bandatagokat. Minden területen harc közben megjelenik 1-1 élet és páncél, szóval azt állandóan vedd fel. A házadban a Doberman küldetés után megjelenik egy kis pénz ikon, ami assetként termelodik mint a Vice Cityben. Minél több területed van elfoglalva, annál több pénz termelodik. Érdemes mindig felszedegetni az éppen aktuális adagot.

Kaszinózás
Las Vegas köztudottan kaszinóiról nevezetes, és ezt mi meg is csodálhatjuk a játékban. Van minden: Roulett, Félkarú rabló stb.

Lóverseny
Még egy újitás, most már tudunk fogadni lóversenyen is, csak elotte mindig mentsünk, mert nem biztos hogy be fog jönni a tipp.

Wheelie
Nem maradt ki a játékból a wheelie, amely a motoron hajtható végre, a bal analóg kar hátra nyomásával, a wheelie más néven egykerekezés, minél tovább vagy képes egykerekezni, annál több pénzt kapsz. Nem sokat.

Stoppie
Ez sem maradt ki a játékból, és ez is a motoron hajtható végre. Módszer: Gyorsulás, bal analóg kar elore, négyzet.

Dealerek
Los Santosban, közel a hoodhoz dílerek üzletelnek. 2 fajta díler van: egy fekete atlétás, arany nyaklánccal és, egy fehér kapucnis alak. Arról lehet felismerni oket, hogy ha közel mész hozzájuk, akkor megkérdezik hogy kérsz e anyagot, ekkor gyorsan lodd le oket mert pisztoly van náluk, és kb 1000 dollár.

KÜLDETÉSEK:
LOS SANTOS ÉS KÖRNYÉKE

Ebben a részben a LS-i és a tole nyugatra lévo terület küldetéseit olvashatjátok.

Intro
Big Smoke


Miután átveszed az irányítást, pattanj fel a biciklire. Fontos, hogy pedálozni az X egymás utáni nyomogatásával tudsz (szóval nem folyamatosan tartod nyomva az X-et a többi jármuvel ellentétben). Kövesd a CJ ikont, ami a hood* területre vezet . Miután megérkezel, állj be a piros körbe. A bejátszásban megismerkedhetsz Sweet Johnson-nal a testvérünkkel, Ryderrel, és Big Smoke-kal, gyerekkori haverjainkkal. A bejátszásban valamint még láthatod, hogy az ellenséges Ballas banda tagjai felrobbantják Big Smoke kocsiját. Ugorj fel a biciklire, és kövesd Rydert. Ismét visszatérsz a hoodba, ahol biciklizz a Piros körbe.
Jutalom : Respect

Ryder

Szállj be a kocsiba, és hajts el a fodrászhoz. Válassz egy hajat, és menj ki. Menj be az étterembe. A bejátszásban Ryder ki akarja rabolni az éttermet, de aztán menekülésre kerül a sor, úgyhogy szállj vissza a kocsiba és siess, mert a kocsit az éttermes pasi puskával lövi. Menj vissza a hood-ba.
Jutalom : Respect


Sweet
Tagging Up Turf


Mostanában a várost el árasztották az ellenséges graffitik, ezért kell lefújnunk oket, hogy megmutassuk a Ballas-éknak: mi vagyunk a nagymenok. Ryder megmutatja bejátszásban a módszert, ami a következo: az ellenséges graffitit, mikor a palack a kezedben van, becélzod az R1-el, és aztán kör, vagy L1. Miután végeztél, egy másik helyszínen is ismételd meg. Az ellenséges graffitikból Los Santosban 100 db van, ebbol neked ez alkalommal 4-et kell lefújnod.
Jutalom : Respect, $200

Cleaning The Hood

Szállj be a kocsiba, hajts a piros körbe. A bejátszás után hajts el egy házhoz, nyírd ki a drogkereskedot. Aztán hajts el még egy házhoz, menj be. Ott beszívott Ballasok vannak elterülve, nyírd ki oket. Menj vissza a hood-ba.
Jutalom : Respect

Drive-Thru

Szállj be a kocsiba, menj el a Cluckin Bell-hez. A bejátszás után próbálj közel kerülni az autóhoz, hogy Ryder és Sweet lohesse azt. Miután az ellenségek kiszállnak, öld meg oket. Ha végeztél, menj vissza a hood-ba
Jutalom : Respect, $500

Nines And AK's

Menj el Smoke-kal Emmet-hez, és lodd szét az összes üveget, utána a kocsi benzintartályát. Miután végeztél vidd haza Smoke-ot. Fel fog hívni Sweet, és közli veled : ha azt akarod, hogy tiszteljenek, akkor neked is tisztelned kell önmagad. Vegyél zöld színu ruhákat a ruhaboltban.
Jutalom : Respect

Drive-By

Szállj be a kocsiba. Hajts a piros ikonhoz, és egymás után öld meg a bandatagokat. Vagy egyszeruen üsd el oket, vagy menj közel hozzájuk, mert Rider, Sweet és Smoke lonek rájuk. Ha végeztél, kapsz egy 2 csillagos körözést, úgyhogy irány a Pay n' Spray. Vigyázz a kocsi életére.
Jutalom : Respect, $500

Sweet's Girl

Sweet nagy bajban van: tuzharcba került a Ballasokkal, valamint még a barátnoje is vele van. A bevezeto után szállj be egy kocsiba, és gyorsan hajts a helyszínre. Nyírd ki az ott lévo ellenséges Ballasokat, aztán pedig egy négy-ajtós kocsiba szállj be, például ami a ház elott van. Sweet és csaja beszállnak, hajts vissza a hood-ba
Jutalom : Respect

Cesar Vialpando

Keress egy lowrider* kocsit, a legjobb szerintem a Blade. Menj el egy pasihoz, aki egy modding-garage-t muködtet. Berak a kocsiba hidraulikát, ezután itt tudsz majd moddolni kocsikat. Menj el Cesar-hoz. Amikor a jel a sárga körbe ér, akkor a jobb analóg kart forgasd el abba az irányba, amit a nyíl mutat éppen. Semmi másra nem figyelj, csak a ritmusra, lehetséges, hogy segít, ha felhangosítod a TV-t.
Jutalom : $100


Cesar
High stakes, low rider


Keress egy lowridert (Blade, Savanna), és ha van rá mód, szerelj bele nitrót. Ezután menj el Cesarhoz, majd a bejátszás után kövesd ot a verseny helyszínéig. Állj a megadott helyre, majd mikor letelik a visszámlálást, adj gázt. Köved a többi versenyzot, és hajts át a checkpointokon, amelyek piros oszlopok, közepükben egy nyíllal vagy egy ponttal. A nyíl mutatja, hogy merre kanyarodj, a pont pedig azt jelzi, hogy egyenesen tovább. A képernyo jobb alsó sarkában figyelheted, hogy hanyadik vagy. A verseny végén a kikötobe érsz, egy hosszú mólón van a cél. Na itt használd a nitrót, ami a csövön kifér! Ha nyertél, akkor kész a küldetés.
Jutalom: $1000


Ryder
Home Invasion

Szállj be a kocsiba, és hajts el az öreg házához. Menj be a házba, de nagyon vigyázz, hogy ha bent vagy, akkor az analóg kart csak egy kicsit nyomd elore, így tud CJ lopakodni. Összesen 6 darab doboz van a házban, és 3-at kell ellopnod. Fontos még hogy leguggolva sokkal kevesebb zajt tudsz csinálni. Ha kész vagy, szállj be a kocsiba, és hajts a garázsba. Innentol tudsz Home Invasion küldetéseket csinálni, a Boxville az edzoteremmel szemben, az egyik kék ház mellett van az udvaron.
Jutalom : Respect

Catalyst

Szállj be a kocsiba, és hajts a vonathoz. Nyírd ki az összes Ballas-t, majd az erosítést is. Menj a piros körbe. CJ fel fog szállni a vonatra, de az elindul, így utazás közben kell a rakomány-t bezsákmányolni. Az L1 lenyomásával tudod a dobozokat dobni, de vigyázz, mert töltények vannak a dobozban, ezért ne dobd Ryder autója elé. Nem kell annyira nagy erovel dobni a dobozokat, van bo másfél perced 10 dobozra. Ha kész vagy, akkor kapsz egy 3 csillagos körözést, úgyhogy menj a Pay n' Spray-be. Vidd vissza Ryder-t a hoodba.

Robbing Uncle Sam

Szállj be a teherautóba, és hajts Ocean Docks-hoz. Egy új módszert találtam ehhez a küldetéshez: ugorj át, nyírd ki a katonát, de NE lodd le az elso kapunál lévo szerkentyut. A másodiknál már lodd le, és ott is nyírd ki az összes katonát. Tedd magadévá a Forklift-et, és 6 dobozt hozz ki vele a hangárból a a hangár elé. Menj az elso kapuhoz, és lodd le a szerkentyut, Ryder be fog hajtani a teherautóval, A dobozokat így már egybol 1 perc alatt be tudod rakni. Ha valaki le akarja loni Ryder-t akkor szállj ki és nyírd ki az ellenséget. Ha kész vagy, akkor indulj el a teherautóval, de kiderül, hogy a katonák a kocsikkal követnek téged ezért Rydernek egy ötlete támad : ha dudálsz egyet, o kidob egy dobozt hátulról. Hajts a piros körbe ha megérkeztél.


Big Smoke
OG Loc

OG Loc-ot kiengedték a börtönbol, ezért el kell mennünk érte hogy hazavigyük. Szállj be a kocsiba, és menj el OG-ért. OG kijelenti, hogy egy Freddy nevu alakkal régi „gondjai" voltak, ezért elobb hozzá akar menni. Ha odaérsz, szállj ki a kocsiból, majd állj be a piros körbe. A bejátszásban Freddy el akar menekülni, úgyhogy felpattanunk egy motorra, és követjük. Kövesd Freddy-t, de ne próbáld meg leloni, inkább csak tartsd a sebességet. Ha lemaradtál, akkor elobb-útobb meg fog állni, ekkor gyorsan zárkózz fel. Kövesd egy ideig, majd mikor megérkezik egy helyre, le fog szállni, ekkor lodd le. Szállj be egy kocsiba, és vidd OG-t a Burger Shot étterem mögé. Innentol itt tudsz küldetéseket csinálni neki.
Jutalom : Respect

Running Dog

Szállj be a kocsiba, és vidd Big Smoke-t a megbeszélt helyre. A szemét mexikói el akar futni, úgyhogy szaladj utána, ne törodj semmi mással, csak próbáld elérni, hogy meghaljon. Küldetés vége.
Jutalom : Respect

Wrong Side of The Tracks

Szállj be a kocsiba, és hajts Unity Station-höz. A bejátszás után pattanj fel a Sanchez-ra Big Smoke-kal egyetemben, és kövesd a vonatot. Fontos, hogy ne a vonat melletti sínen menj, hanem egy kicsit kijjebb. Hagyd hogy Smoke leszedje az összes ellenséget, majd ezután vidd haza.
Jutalom : Respect

Just Business

Szállj be a kocsiba, és hajts az épülethez. A küldetés elvállalása elott szerezz be pár fegyvert. Az átvezeto után az épületben ölj meg mindenkit, és vedd fel a páncélt. Menj ki, és kövesd Smoke-ot. Öldd meg az összes ellenséget. Ezután a motorról kell hátrafelé loni, ezzel sok mindenkinek meggyült a baja velem együtt. A motorosoknál próbáld a hátsó utast, majd pedig a kereket loni. A kocsiknál ismét a kerekeket, valamint az ablakot vedd célba, hátha eltalálsz valakit. A vége felé lodd szét a csatorna kerítését, és lodd a piros hordókat. Használd a jobb analóg kar+ L1 kombinációt.
Jutalom : Respect


OG Loc
Life's a Beach

Csak 22:00 és 6:00 között lehet elérni a küldetést. Keress egy kocsit, és hajts el a parti-hoz. Mikor beszélgetsz, akkor a D-padon nyomd meg a jobbra gombot a pozitív válaszadáshoz. Ez a küldetés hasonló a Cesar Vialpando c. küldetéshez, tehát játszanak egy zenét, és neked mozognod kell rá. A képernyo alján a kör, X, háromszög és téglalap jelek mennek, s amikor a középen lévo sárga körbe érnek, akkor kell lenyomni a megfeleo gombot. Elott nem árt betanulni, hogyan helyezkednek a jelek. Ha jól csinálod, akkor felül a GOOD vagy a PERFECT felirat jelenik meg, ha viszont valamit elrontasz, akkor BAD. A továbbjutáshoz gyujts össze 4000 pontot, de a legjobb módszer szerintem hogy jól felhangosítod a tévét, és a ritmusra próbálkozol nyomni a gombokat. Ha összegyult a 4000, akkor várd meg ameddig beszáll a csaj a kocsiba, ezután te is szállj be, és hajtsd el a kocsit a garázsba. Néhányan üldözobe vesznek, de ne törodj velük, csak nyomd a gázt padlóig.
Jutalom : Respect ( ugye már kezd eleged lenni a csóróságból? :) )

Madd Dogg's Rhymes

Keress egy kocsit és hajts el Madd Dogg „házához". Menj fel a lépcson, és nyomás be az ajtón. Most alapul kapni fogsz egy kést, ezzel kell megölnöd az oröket. Nagyon fontos hogy le kell guggolnod, és közel kell menned az orhöz hogy egy szúrással meg tudjon halni. Ha közel vagy, akkor R1-el célozd be az ort, ekkor CJ felemeli a kést, és készen áll. Ezzel a módszerrel ölj meg minden ort, ameddig el nem jutsz a bárhoz. Itt ismét guggolj le, hogy ne vegyen észre a csapos, aztán fordulj jobbra, és vedd fel a páncélt, ezután a könyvet. Itt szól is a játék, hogy most már eloveheted a fegyveredet, de az oröknél ezután hangtompítós pisztoly van, ezt is használhatod. Mindegy melyiket választod, csak juss ki a házból. Vidd vissza a könyvet a Burger Shot mögé.
Jutalom : Respect

Management Issues

Nagyon gyorsan szerezz egy kocsit és közelítsd meg a célpont kocsit. Ha megtaláltad, akkor menj neki, ekkor a sofor kiszáll, és te ellophatod a kocsit. Menj el a Pay 'n Spray-be, és fesd le a kocsit. Itt körülbelül lesz 2 perced, és el kell jutnod 22:00 elott a helyszínre. Pontosan állj be a 2 kocsi közé. A 2 kocsi elindul, ekkor tartsd a sebességet, és minden rendben lesz. Jön egy bejátszás, Madd Dogg menedzsere beszáll, likvidálni kell. Hajts a parthoz, és mivel CJ megtanult úszni, ezért simán hajtsd a kocsit a vízbe vagy tartsd a sebességet, és a végénél ugorj ki a háromszöggel.
Jutalom : Respect

House Party

Vásárolj be a közeli ruhaboltban, majd 22:00 és 5:00 között menj a hoodba, a partihoz. Kiderül, hogy a Ballasok támadni akarnak. Használd a kocsikat fedezékül, és lodd le az összes Ballast, ezután újból jönni fognak, még többen. Az a legjobb ha Hitman szinten vagy géppisztolyból ennél a küldetésnél, mert könnyebb dupla Uzi-val pusztítani :) .
Jutalom : Respect


Officer Tenpenny
Burning Desire

Keress egy kocsit, és menj el a molotov koktélért, aztán a házhoz. Öld meg az ott lévo Vagos bandatagokat, és mind az öt ablakot törd be valamivel. Még jönni fog erosítés a Vagoséknak, erre is figyelj, nehogy meghalj. Aztán hátulról kezdve egyenként dobáld be a molotov koktélokat. Ha kész vagy, jön egy bejátszás, hogy egy csaj bent ragadt, ki kell mentenünk. Menj be az épületbe, és az egyik szobában találsz egy tuzoltó-készüléket, vedd fel, és ezzel tisztítsd meg az utadat. Ha eljutsz a lányhoz, akkor újabb bejátszás, és most pedig ki kell jutni az épületbol. Figyelj hogy a csaj hol van, és néha állj meg hátha leragadt. Ha kijutsz, akkor szállj be az épület elotti kocsiba, és vidd vissza Denise-t (így hívják) a hood melletti lakásába. Inentol Denise a barátnod, errol bovebben lejjebb írok.
Jutalom : -

Gray Imports

Keress egy kocsit, és hajts el a raktárhoz. Küldetés elott töltsd fel magad uzival, szükség lesz rá. Ha megérkeztél, óvatosan menj oda a bejárathoz, és ha már bent vagy, mindenkit ölj meg. Menj fel a lépcson, és kövesd a célpontot, mert el akar szökni. Kint öld meg az újabb oröket, pattanj fel a motorra, és likvidáld a kocsit az uzi-val.
Jutalom : -


Sweet
Doberman


Hajts a területre, de mivel hogy most megnyílt az Ammu-Nation, ezért bevásárolhatsz. Ölj meg 3 Ballas bandatagot. Ekkor elkezdodik a „ gang war" , és a terület villogni kezd. Öld meg mind a 3 csapatot, és ezzel elfoglalod a területet. Innentol fogva tudsz bandaháborúkat csinálni.
Jutalom : Respect

Los Sepulcros

Eloször 2 bandatagot kell toboroznod: lépj oda a zöld ruhát viselo emberekehez - egy kisebb csoport mindig Sweet háza elott beszélget -, R1-gyel célozd be oket, majd nyomd le a D-padon a fel gombot. Ezt csináld meg még egyszer, utána szállj be Sweet kocsijába, és hajts a célponthoz, 4 perced van rá, ezalatt simán odaérsz. Ha megérkeztél, ugord át a falat, és bent is vagy a temetoben. Ezután a D-padon nyomd meg a felfele gombot, így a bandatagok követni fognak, és fedeznek téged. Nyírd ki a body armort viselo Kane-t és a többi Ballas-t. Szállj be a kocsiba (Admiral), menj a Pay n' Spray-be a két csillagos körözés miatt, és irány haza.
Jutalom : Respect

Reuniting The Families

Szállj be a kocsiba, és hajts el a Jefferson motelhez.A bejátszás után kapsz egy shotgun-t 75 golyóval, ez boven elég lesz. Menj be a hotelbe, és nyírd ki az összes kommandóst, akit találsz. Fontos, hogy pár automatát is találsz, ahol feltöltheted az életed. Ha megtalálod Sweet-et, akkor a bejátszás után egy helikoptert fogsz látni magad elott. A helikopterrol kötélen lógó SWAT-osokat lodd le, ezután pedig a helikoptert vedd célba. Ha végeztél, akkor kövesd Sweet-et a kocsi-ig. Miután beugrasz, a hátsó ülésen találod magad egy AK-47-el. Lodd ki az összes rendorautót, aztán a motorosokat is. Nekünk fog jönni az egyik motoros, és a csomagtartóra fog ugrani, lodd le. Újabb motoros ugrik a kocsira, de ekkor beragad az AK. Az egyik helikopter valahogy beragad a sikátorba, és a rendort ledarálja a rotorral :). Ezután már nem kell izgulni, csak várjuk a bejátszást.
Jutalom : Respect

The Green Sabre

És igen. Itt van az utolsó Los „gettóváros" Santos küldetés (egyenlore).Fel fog hívni Cesar, hogy valami nagyon nagy meglepetése van. Menj a helyszínre, szállj be a kocsiba, és ámulj. Big Smoke és Ryder árulók, és ez az a Zöld Sabre, amibol drive-by szeruen megölték Johnson anyukát. Gyorsan keress egy kocsit, és hajts el Sweethez, mert közben ráküldték a Ballasokat. Gyorsan a segítségére kell sietned, és elpusztítani az összes Ballas-t, valamint a kocsikon érkezo segítséget is.
Jutalom : Respect


Officer Tenpenny
Badlands

Miután az elozo küldetés végén megérkeztek a zsaruk, várható volt, hogy CJ nem ússza meg ép borrel. De megúszta, csak épp Tenpenny és Pulaski volt olyan rendes, hogy elvitték a Nagy Büdös Semmi közepére, és rákényszerítik, hogy nyírjon ki egy tanút, a holttestet pedig fényképezze le. Egyetlen kamerád van, fegyvert az Ammu-Nationben kaphatsz. Szerezz valami ütoset, aztán irány Mount Chiliad. Miután beállsz a piros körbe, pattanj fel a ház melletti Sanchezre és irány az a ház, ahol a fickó rejtozik. Legjobb, ha a motorral végigügetsz a szerpentinen. Mikor megérkeztél, lodd le a tanút védo zsarukat és vedd el e fegyverüket. A célszemély meglépett, vedd üldözobe a motorral, és addig lodd, amíg ki nem gyullad az autója. Ekkor kiszáll, lodd le, csinálj róla egy fotót, és menj vissza a megadott helyre. Fotózni úgy lehet, hogy lenyomod az R1-et (zoom: R2 és L2), majd a kört vagy az L1-et.
Jutalom: -


Cesar
King in Exile

Cesar fel fog hívni, hogy látogasd meg az unokahúgát az egyik bárban.

Wu Zi Mu

A legkönnyebb, hogyha a Catalina házánál lévo Buffalo-val csinálod a küldit. Egyszeruen csak menj a helyszínre a kocsival, és nyerd meg a versenyt.
Jutalom : $5000


Catalina
First Date


Hajts a térképen jelölt helyre, és vedd fel Cesar unokatestvérét, a temperamentumos Catalinát. Négy missziót ad majd neked, mindegyik rablás (a térkép zöld S-sel jelöli oket): egy italbolt, egy fogadóiroda, egy benzinkút, és egy kisvárosi bank, ezeket bármilyen sorredben végrehajthatod.

Tanker Commander

Kezdjük talán az egyik legnehezebbel: a benzinkút. A rablás nem jön össze, ugyanis a benzinkút shopján golyóálló üveg van, ehelyett Catalina elköt egy tartálykocsit. Vagyis inkább te kötöd el. Szállj be a nyergesvontatóba, és az L2 és R2 egyideju nyomva tartásával tolass rá a pótkocsira. Miután ez megvan, a tulaj üldözobe vesz, és megpróbál szétloni, egy csík mutatja a szerelvény állapotát. Próbáld meg leszorítani a piros Sabre-t, de arra is vigyázz, hogy ne hagyd el a pótkocsit, különben vége a missziónak. Vezess a bejelölt helyre, s állj bele a piros körbe, és voila, kész is a küldetés. Mostantól itt, az RS Haulnál tudsz szállítmányozós küldetéseket vállalni. Ezután felhív egy rejtélyes alak, aki Truth-nak nevezi magát, jele a térképen TT.
Jutalom: 5000 $

First Base

A drága Catalinának vagy egy búvóhelye a hegyekben, kb. öt percig kell vezetni, mire megtalálod. De legalább tudsz menteni, élj is ezzel a lehetoséggel.
Jutalom: -

Against all odds

Következo célpont: a fogadóiroda. Kapsz egy nagy köteg robbanószert, ezzel kell operálnod. Lépj be az irodába, s a kör gombbal dobj egy szeretetcsomagot a jobb oldali ajtóra (csak ez az egy van), majd válts a távirányítóra és megint kör. Bumm! Az ajtó kirobban, légy távol a detonációtól. Aztán a széfre hajigálj pár bombát és megint robbantás. Eddig oké, a java csak ezután jön: négy csillagos körözés. Ne habozz, irány Dillimore, ott van egy Pay 'n spray.
Jutalom: 2000 $

Gone courting

A szerelem nem ismer határokat. Elég nyilvánvaló, hogy CJ bejön Catalinának, aki ezt egy kis jelenettel a tudtára adja.
Jutalom: egy kis élvezet :)

Local liquor store

A csajos egy italbolt kirablását tervezi, de sajna a rosszfiúk megeloznek és elviszik a lét. Feladatod, hogy a Quadbike-on üldözd oket, és Catalina mögüled tüzelve leszedje a srácokat, mielott azok megérkeznek a végállomásra. Tehát kövesd oket, vigyázz, hogy ne borulj fel, menj olyan közel hozzájuk, hogy Catalina tudjon loni. Az egyiknél van egy táska, vedd fel, abban van a lé. Ha mind halott, menj vissza a rejtekhelyre, s vedd ki a részed a pénzbol.
Jutalom: 1000 $

Made in Heaven

Vége a jókedvnek, Catalina nagyon pipa. Ezzel most ne törodj, irány az utolsó kirabolandó hely.
Jutalom: -

Small town bank

Catalina utasít, hogy amíg o rabol, addig tartsd megfélemlítve a banki alkalmazottakat, nehogy riasszák a zsarukat. Ne törd magad, hadd jöjjenek a fakabátok, viszont vigyázz, az egyik alkalmazott loni fog, ot nyírd ki. Ezután lodd szét a bankautomatákat, és szedd fel a pénzt. Catalina utat nyit a hátsó ajtón, kövesd és végezz a kiérkezo rendorökkel. Mindenhonnan lonek, a konténer mögül és a tetorol egyaránt. Miután az átjáró végéhez értél, megérkezik két motoros rendor, végezz velük és kövesd Catalinát a motoron. Mikor eléred a következo várost, Catalinát körülveszik a zsaruk. Vagy lelövöd oket, vagy pedig - ahogy én csináltam - odaállsz Catalina mellé a motorral és felveszed, aztán irány a rejtekhely.
Jutalom: 10000 $

Farewell, my love

Catalinának új barátja van, aki nem más, mint a GTA III Claude nevu néma hose. Kihív egy versenyre, ahol egy ZR-350-essel kell legyoznöd oket. Nem kell félni, gyorsabb a kocsid, mint a többieké, szóval csak nyugodtan hajts át a checkpointokon, és nézd meg, ahogy Catalina és szerelme elutaznak Liberty Citybe. A The Truth újra jelentkezik, hogy feladatot adjon neked.
Jutalom: -


The Truth
Body Harvest


Keress egy kocsit, és hajts a helyszínre.Ez is olyan küldetés aminél választható a Trip Skip opció. Mikor megérkeztél, akkor az a legjobb módszer, hogy elkezdesz nagyon gyorsan hajtani, és mikor a kis falhoz érsz, kiugrasz. Ölj meg mindenkit akit látsz, ne kíméld oket. Lopd el a kombájnt, és próbáld meg kármentesen elvinni Truth farmra. Ha zavar, hogy fickó a Walton platójáról lo téged, szállj ki és végezz vele, de vigyázz, mert shotgunja van!
Jutalom : Respect +

Are You Going to San Fierro?

A zsaruk el akarják kapni Truth-ot, ezért 7 perced van, hogy az összes füvet elégesd! Oldalazva haladj a lángszóróval, csak ezt a tippet tudom adni. Ha minden rendben megy, marad kb. 1 perced hogy kilodd a rakétával a helikoptert. Szállj be a Camper-be, és hajts San Fierro-ba a garázsodhoz.
Jutalom: Respect +

SAN FIERRO ÉS A SIVATAG

Part II.-t azoknak ajánljuk, akiknek a SF-i és a sivatagi missziókkal akadt gondjuk.

CJ
Wear flowers in your hair

Megérkeztünk San Andreas második nagy városába, San Fierroba. CJ azonban nem túl boldog, ugyanis a garázs, amit szerzett éppen szétesni készül. Kendl, Cesar és Truth azonban biztatják, hogy van megoldás. Truth ismer néhány jómunkásembert, akik segíthetnek Carlnak a garázs kipofozásában. Pattanj be egy kocsiba, és hajts a térképen bejelölt Xoomer töltoállomáshoz, és vedd fel Jethro-t, akit már Vice Citybol ismerhetsz. Mikor megérkeztél, dudálj L3 gomb), és kimászik a kocsi alól, s csatlakozik hozzád. Következo célpont a kórház, amit vörös kereszt jelöl a térképen. Ha odaértél, várj, amíg a gyanús kisteherautó elmegy, majd hajts a hot dog standhoz, ahol Dwayne dolgozik. Éppen van egy kis dolga, de megígéri, hogy csatlakozik. Irány tovább a rendorségre, a kékkel jelölve a térképen, újabb bejátszás, elmegy egy kisbusz, majd felveheted az elektronika fenegyerekét, Zerot. Nincs más hátra, mint visszamenni a garázsodba és kész is vagy.
Ezután a misszió után Zero felhív, és felajánlja, hogy megveheted rádió-távirányítású modelleket árusító boltját.
Jutalom: -

555 we tip

Tenpenny felhív, hogy le kellene buktatni egy fickót, mégpedig úgy, hogy füvet raksz a verdájába. Hajts a megadott helyre, ami nem más, mint a Valet parkolóház. Látod, ahogy a piros-fehér-fekete egyenruhás alakok várnak a kocsira. Jön is egy autó, a srác beszáll és leviszi a mélygarázsba. Kövesd, várd meg, amíg leparkol és kiszáll, majd nyírd ki. Vedd fel a ruháját és menj vissza a „felszínre" a többiekhez. Hamarosan érkezik a célszemély, egyszeru észrevenni, nem lehet eltéveszteni. Mikor megjön, szállj be a kocsijába, de vigyázz, nehogy egy másik Valet-srác megelozzön. A küldetés idore megy, eloször vidd vissza a kocsit a garázsodba, ne törodj a sérüléssel. Ha megérkeztél, a többiek beleteszik a füvet a kocsiba, neked már csak vissza kell menned a parkolóházba. Itt már figyelj a sérülésre, mert ha nagyon megsérül a kocsi, akkor mission falied! Parkolj le a mélygarázsba, ne üss egyetlen Valet-fiút sem, mert akkor is vége a küldinek. Miután elhelyezted a kocsit, hagyd el a parkolót, fuss a piros körbe és hívd a zsarukat. Ezután a küldetés után a ruhásszekrénybe kerül a Valet-egyenruha, ezt felvéve bármikor vállahatsz Valet-küldiket.
Jutalom: -

Deconstruction

Kendl mérges, mert a garázs mögötti építkezésen dolgozó munkások azt mondták neki, hogy egy utcalány. CJ persze nem hagyja, hogy a húgát szekálják, így megy és lerendezi a srácokat. Miután átveszed az irányítást, ne használj kocsit, csak kerüld meg a garázst, és ott is vagy az építkezésen. Feladatod az, hogy lebontsd a munkások lakhelyeit. Ezt két módon tudod megtenni: gránátokkal (két jól elhelyezett gránát végez egy lakhellyel), vagy a bulldózerrel. A bulldózeres egyszerubb, csak hajts neki a konténereknek, közben kerüld a kocsikat és a hordókat. Ne állj meg, mert a munkások kirángatnak, és agyba-fobe vernek. Mikor végeztél a lakóhelyekkel, meg kell ölnöd az építésvezetot. Egy mobil WC-ben végzi a dolgát, menj neki a bulldózerrel és told bele a gödörbe. Aztán ülj át egy betonmixerbe, és állj a gödör végénél lévo piros körbe, s tádám: bebetonoztad a fickót! Ha beleesett a mixer a gödörbe, nincs baj, szállj ki, és van ott egy másik. Vigyázz, az egyik fickónál fegyver van, érdemes elütni, mert kilövi a kerekeket, így nehezítve a munkagépek irányítását. A küldetés után felhív Jethro, hogy van egy autósiskola San Fierroban (piros S jelöli), ahol vezetoi képességedet fejlesztheted.
Jutalom: -

Back to School

Ezt a küldetést az autósiskolában vállalhatod: tizenkét részfeladatból áll, nem kell mindet egyszerre végrehajtani. Tizenkét autóstrükk, például 360 fokos fordulás, hátra 180 fok, kétkerekezés, ugratás közben átfordulás, P.I.T. manover. A játék az ido és a sérülés alapján értékel, vigyázz, hogy ne üsd el a bójákat, ezekért 10 vagy 20% levonás jár. Nem nehezek a feladatok, kivéve az utolsót, ahol 120 másodperced van arra, hogy elérj a megadott pontig majd vissza, lehetoleg anélkül, hogy sérüljön a kocsid. Lehetoleg este menj, akkor kicsi a forgalom, és használd ki a kamera nyújtotta lehetoségeket, hogy megelozd a karambolokat. És vigyázz a kanyarodással, mert a Super GT elég könnyen megpördül. Ezt a küldetést meg kell csinálnod ahhoz, hogy megvehesd a Wang Cars autószalont.
Jutalom:
12 bronz medál: egy Super GT vár az iskola elott
12 ezüst medál: egy Bullet áll a suli elott
12 arany medál: Hotknife az iskola parkolójában
Megjegyzés: az iskolában találkozol egy lánnyal (Michelle), aki a barátnod lehet, ha igennel válaszolsz. Amíg San Fierroban vagy, addig viheted randizni.

Photo Opportunity

Cesar kapott egy fülest, hogy néhány, Ballas-szal kapcsolatban álló fickó találkát szervez valahol vidéken. Pattanj egy kocsiba, és irány a hely, ahol Cesar vár rád a lowriderben. Ülj át, mert o csak ezzel hajlandó menni. Mikor megérkeztél a faluba, szaladj fel a tetore, és kapd elo a fényképezot. Négy fickó érkezik (lesznek ismerosök is), ketto a házzal szemben lévo átjáróba parkol, ketto pedig a háztól jobbra, az utcán áll meg. Feladatod, hogy lefényképezd az arcukat. Ha jól csinálod, akkor CJ vagy Cesar felismeri az illetoket. Ha készen vannak a fotók, akkor hajts vissza a San Fierro-i garázsodba. Ennyi.
Jutalom: -

Jizzy

Jizzy a város legnagyobb stricije, aki sok emberrel áll kapcsolatban, így talán CJ-nek is tud segíteni közelebb kerülni a Ballashoz. A híd alatt található a sztriptízbárja, menj oda, és beszélj vele, így elérhetové válnak a missziói. Mielott azonban küldetéseket vállalnál nála, kapsz négy feladatot, amik egy missziónak számítanak, így ha az utolsót elbukod, akkor az elso hármat is újból meg kell csinálnod. Ráadásul csak Jizzy pimpmobilját (Broadway) használhatod, ha ez megsemmisül, akkor mission failed Az elso feladatod, hogy kitegyél egy prostit a megadott helyen, nem lehet gond. Ezután Hashbury felé vedd ez irányt, és nyírd ki a konkurens stricit. Barna kabátot visel, és visszalo rád, így könnyu kiszúrni. Próbáld meg leloni, mielott elfut. Ha futásnak ered, menj utána, ha így sem sikerül leszedned, akkor üld kocsiba és drive-by szeruen végezz vele. A harmadik feladatod, hogy megments egy utcalányt. Két fickó bántalmazza az autópálya alatt, hajts oda, és öld meg oket, mielott a csaj életereje eléri a nullát. Az utolsó a feladat a legnehezebb. Egy limuzinban utazó fickót kell kinyírnod, de ha ez nem lenne elég, van kísérete is. Menj a megadott helyre, és nézd ahogy elindul a Stretch és Huntley. Nyomás utánuk, felesleges óvatoskodnod, úgyis észrevesznek. (Tipp: az elején, amikor még nyugodtan haladnak, egy rakétavetovel szétloheted a Huntley, már ha van raksid.) Tehát észrevesznek és menekülni próbálnak, tépj utánuk és Uzival vagy SMG-vel lodd oket. Eloször a Huntley-t aztán a limót semmisítsd meg. Nem ajánlott beléjük hajtani, ugyanis elobb robban fel a Broadway, mint a Huntley vagy limuzin. Próbálj végezni velük az autópálya elott, akkor ugyanis belehúznak, és ott már nehéz lövöldözni. (Tipp: nálam a limuzin, mikor felhajtott az autópályára, ráment az elválasztóra és felborult, majd felrobbant.) Ha kész vagy, kapsz egy két csillagos wanted szintet, de a Broadway eldobhatod és választhatsz valami mást, amivel visszakocsikázol a mentési pontba.
Jutalom: 3000 $, Respect +

Outrider

Király kis küldetés, nagyon lehet élvezni. Ugyanis a foszerepben: Rocket „Szétdurrantalak" Launcher! Yeah! Menj a találkozási ponthoz (benzinkút), patt be a kocsiba, kisfilm után elore vagy 300 métert, ott újra film. Ezután vedd fel a rakétavetot és a puskát, majd ülj fel a mocira. A feladat: megvédeni a kisbuszt az ellenségtol. Persze nem kell mindig mellette lenni, épp ellenkezoleg: elé kell menni és szétloni az útba eso négy úttorlaszt. Szóval gázt a Sancheznek, irány az elso torlasz. Kocsik és emberek várnak rád, néhány raksi megteszi a hatását. A következok közel vannak, csak arra vigyázz, hogy a romos épületek ablakaiból emberek lonek rád, és amíg oket nem lotted le, addig nem mehetsz a következo torlaszhoz. Ha mindenkit szétlottél, kísérd a buszt a telepre, kapsz 3 csillagot, de közel a mentési hely, szóval nincs gáz.
Jutalom: 9000 $

The Courier

Cesar újabb fülest kap (mindig verik szegényt): egy fickó drogokból származó bevételt visz szerdánként és szombatonként San Fierroból Los Santosba, a vidéken keresztül. Igennel válaszolva elvállalhatod a küldetést, aztán szerezz egy Sanchezt vagy valami terepre való járgányt. Menj utána (pirossal jelöli a térkép), és öld meg, majd vedd fel a zacskót, amit elejtett. Cesar addig hív a fickóval kapcsolatban, amíg nem végzel a Crack Syndicate-tel San Fierro-ban (Yay-Ka-Boom-Boom küldetés).
Jutalom: változó, attól függ, mennyi van a fickónál

Ice Cold Killa

CJ lázasan keresi hangtompítós pisztolyát, ugyanis arra készül, hogy meglátogatja Jizzy-t. Cesar ilyen rendes, hogy ideadja a sajátját, és mehetünk is a Pleasure Dome-ba. Mikor megérkezünk, a marcona or közli velünk, hogy privát rendezvény van, nincs belépés. Sebaj, CJ-nek nem kell ajtó, jó a napfényteto is, amit úgy érhetsz el, ha felmászol az állványra, majd átugrasz a tetore. Miután bementél a tetore, lopózz le a legalsó szinte és várd meg a bejátszást (a GameSpot szerint az is jó, ha Jizzy ülohelye felett átugrasz a korláton, ugyanis nem fogsz sérülni, mert még földetérés elott elkezdodik a bejátszás. Jizzy menekül, téged viszont támadnak az orei. Leloheted oket, de ki is futhatsz az ajtón. Haverunk a pimpmobilba pattanva menekül, szerezz egy kocsit (ne a limuzint) és nyomás utána, lodd a verdát, amíg fel nem robban. Lehet, hogy nem lesz elég loszered, így elég az is, ha nekiütközöl. Elofordulhat, hogy kiugrik a kocsiból és menekül, ne habozz, üsd el és vedd fel a telefonját. Cesar tájékoztat, hogy a következo célpont T-Bone.
Jutalom: 12000 $, Respect +

Pier 69

A küldetés színhelye a kiköto, a Pier 69. Miután megérkeztél, állj a piros körbe, ahol Cesar tájékoztat, hogy a teton vár. Az épület oldalában van egy ajtó, ott menj be, aztán fel a lépcson. A film után kapd elo a mesterlövész puskát és zoomolj a tetore, ahol T-Bone emberei éppen a triádokat csépelik. Szedd T-Bone fickóit, mielott a fekete ruhás triádok kinyúlnak, ha itt bukod el a küldetést, csak menj vissza a ház elé, állj a piros körbe, és mehet újra a kacsavadászat. Ha tiszta a teto, akkor megérkezik Ryder és T-Bone Mendez, Toreno viszont észreveszi a hullákat a teton, ezért visszafordul. Hagyd el a tetot, irány a Pier 69. Vegyél elo valami más fegyvert (SMG, AK-47, stb.) és nyírd ki a rád támadókat. T-Bone a kiköto hátuljában áll, lodd nyugodtan, nem fog menekülni. Mikor megölted, Ryder menekülni próbál, és beül egy csónakba. Ugorj a vízbe, és ússz a csónakhoz, ami felett a kék nyíl lebeg. Pattanj be, és nyomás Ryder után. Drive-by módszerrel robbantsd fel a csónakját, kb. 100 találat után kigyullad. Mission passed!
Jutalom: 15000 $, Respect +

Toreno's last flight

Woozie felhív, hogy értesítsen: Toreno éppen dobozokat pakol egy helikopterbe valahol a közelben, talán meg kellene nézned. Hát legyen, szerezz egy kocsit és menj a sárga jelhez a térképen. Amikor odaérsz, kilonek 2 rakétát, te téged ezek nem fenyegetnek. Viszont pár fegyveres fickó is üdvözöl, ok már kicsit keményebbek. Ajánlom, hogy a kis zöld területen menj le a rendorség kerítéséig, majd ott mássz át és szalad fel a kisbusz mellett, aztán fel a lépcson a helikopter leszállópályára. Ott lonek rád ketten, oket öld meg, aztán vedd fel a rakétavetot, és ugorj le a helipad szélén. Kicsit sérülsz, de ez nem számít most, ülj a motorra és menj a heli után. Az autópálya felett fog repülni, ezért hajts fel az autópályára, és érd el a végét, mielott a helikopter odaér. Szállj le a mociról, fordulj a szakadék fel, és célozz a rakétavetovel. Lassan megjön a heli, és megáll az út felett. Elvileg most a célkeresztedben kell lennie, szóval TUZ! Ha nem sikerül, kövesd tovább, még vagy kétszer megáll, szóval sikerülnie kell. Ha viszont eléri a farmot, akkor vége a missziónak.
Jutalom: 18000 $, Respect +

Yay Ka-Boom-Boom

Woozie közli veled: még mindig nincs vége a drogbiznisznek, van egy gyár, ami zavarja az összhatást. Felhív a haverja, hogy egy verdát felszerelt egy bombával, eloször ezt kell felvenned. Aztán mehetsz a gyárba, de mikor odaérsz, két or ront rád, szedd le oket, majd hajts be az udvarra, ahol négy másikkal kell elbánnod. Ezután hajts be a gyárba az udvar végén, és parkold le a kocsit a nagy tartályok mellett, majd a kör gombbal élesítsd a bombát. Mikor kiszállsz, hagyd el az épületet, viszont három fickó támad rád, végezz velük. Ha kiértél, a firmamentum felrobban, neked pedig el kell hagynod a telepet. Néhány gengszter el akar intézni, ne hagyd magad, mehet a gyilok! Ha elértél a kapuhoz, begurul egy kocsi, a kapu pedig lezáródik. Öld meg a kocsiból kiszállókat, majd ülj be a kocsiba. Menj vissza az udvar végére a gyárhoz, és hajts fel a konténerekre, ahol egy rámpa segít a kijutásban. Ha kint vagy, megcsináltad a küldetést.
Jutalom: 25000 $, Respect +
Ezután a misszió után felhív a rejtélyes Mike Toreno, aki arra kér, hogy keresd fel ot Tierra Robada-i farmján, vagyis „kiszabadítottad" a sivatagot. Jethro is felhív, hogy Cesarnak van egy listája, amin a keresett járgányok szerepelnek, és ehhez kapcsolódik 4 küldetés, érdemes ezeket végrehajtani a sivatag elott. Megtalálod oket a végigjátszás vége felé, a sivatagi missziók elott!


Wu Zi Mu
Mountain Cloud Boys

Woozie a helyi Mountain Cloud Boys banda vezére, és mivel problémája akadt egy helyi kínai bandával, ezért el kell vinned egy találkozóra. Keress egy kocsit, szállj be és vidd el Woozie-t a kijelölt helyre. A küldetés elején megtudjuk, hogy kínai barátunk nemrég elvesztette a szeme fényét, úgyhogy rejtély marad, hogy tudott kocsit vezetni a Badlands-i versenyen... Na de vissza a küldetésre. Kövesd Woozie-t ameddig nem jön egy bejátszás, ekkor kiderül hogy errefelé tart a Blood Feather Triads, a szóban forgó kínai banda. Meg is érkeznek, úgyhogy gyorsan el kell tuzni a helyszínrol. Próbáld megvédeni Woozie-t, és figyelj a sniper-re a teton. Szállj be egy kocsiba, és a két téged üldözo kocsit próbáld likvidálni. Ha mindketto kocsi felrobbant, vidd vissza Woozie-t a lakásához.
Jutalom: $5000, Respect +

Ra Fan Li

Woozie bemutatja a barátját és üzlettársát, Ra Fan Lit (szerintem hívjuk csak dörmögo mackónak). Linek (nem rokona o Jet Linek?) egy csomagra lenne szüksége, ami valahol a reptéren vár ránk. Fogjunk egy kocsit és irány a reptér, azon belül is a mélygarázs. Ott megtaláljuk a Mananát, ne habozzunk, pattanjunk be. Ekkor azonban megjelennek a Da Nang fiúk, akik nem akarnak kiengedni minket. Ne törodjünk velük, csak hajtsunk a kijárat felé, toljuk félre a teherautót és üssük el a ránk lövöldözoket. Ha kint vagyunk, a nyomunkba ered két motoros, de oket könnyu fellökni. Folytassuk utunkat, meg fog jelenni egy kisbusz, vagy elmenekülünk elole, vagy drive-by-jal szétrobbantjuk. A célállomás a piros kör a kiköto mellett.
Jutalom: 6000 $, Respect +

Lure

Ran Fa Li után bérgyilkosokat küldtek, ezért neked kell kitalálni valamit, nehogy elkapják a szegény morgolódó vénembert. Szállj be a Rancher-be. Ran Fa Li szerepét kell játszanod, vagyis ameddig elszökik, addig téged kell hogy kövessenek, ezért nem szabad közel engedni oket a kocsihoz, nehogy megtudják, nem te vagy az. Ha szétlövik az ajtódat, akkor is bukat. Állj be a sárga körbe, ezután pedig mint egy versenyen, kövesd a checkpointokat. A Whetstone-i Truck Stop-nál kell megállnod, mikor már Ran Fa Li megmenekült.
Jutalom: 8000 $, Respect +

Amphibious Assault

Mielott elkezded a küldetést,1 gyakorolnod kell a búvárkodást. Keress egy jó kis pocsolyát, és állj neki a tanulásnak. A körrel tudsz merülni, az X-szel úszni, és a bal analóg kar irányítja a mozgásodat. Ha a Lung Capacity elérte a 20 %-ot, akkor indítsd el újra a küldetést. Keress egy kocsit, és hajts a kikötobe. Állj a piros körbe, a bejátszás után pedig ússz át a karikákon, , ameddig nyílt vízre nem jutsz. Vigyázz, nehogy meglássanak (ehhez merülj a víz alá, s ameddig a levegod engedi, ússz is ott), ha mégis észrevesznek, bukj a víz alá, és várj egy kicsit. A reflektorokkal is légy óvatos, kerüld ki a fényüket, s így ússz a hajóhoz. Fogd a kést, és a közeledben pásztázó oröket próbáld meg likvidálni. Fuss le a lépcsokön, és állj a piros körbe, hogy elhelyezd a bombát. Már csak vissza kell úsznod.
Jutalom: 11000 $, Respect +

The Da Nang Thang

Woozie vak létére helikoptert is tud vezetni, úgyhogy el is visz téged a helyszínre. Próbáld meg likvidálni az összes hajón lévo embert a Minigunnal. Az egyik el fogja találni a helit az RPG-vel, ami a gravitáció miatt le fog zuhanni, ezért nem marad más, csak a késed, és az egészséged is 20 százalékkal csökken. Az egyik csávó nyugodtan konstatálja, hogy senki sem élte túl a zuhanást, de ne higgy neki, te ott vagy. Menj a piros körbe, mássz fel a hajóra, és eloször nyírd ki az egyik Da Nang Thnagot a késeddel. Vedd fel a fegyverét, elobb-utóbb szükséged lesz rá, mert észrevesznek, s utána röpködnek a golyók. Ha észrevettek, akkor jöhet a tuzharc, senkit se hagyj életben. Végül elérsz a hajó közepébe, ahol be kell másznod a raktérbe. A R*-os skacok jó kis labirintust építettek a konténerekbol, köztük persze egy adag likvidálandó ellenséggel. Ha mindenki fekszik, akkor a program közli veled, hogy néhány ember egy konténerbe van bezárva. A helyes kis doboz felett villog egy zöld nyíl, tehát elo a puskával, auto-célzás (nem a zöld nyílra), hanem a konténer zárjára, tuz. A zár lepattan, a fickók pedig kiszabadulnak. Közlik veled, hogy egy Jackie Chan-gyalázó mester a fedélzeten gyakorol, nem ártana megküzdeni vele. Mássz vissza a fedélzetre, és irány az ellenfél (közben ki kell nyírni 3 Da Nang Thangot). Mikor megérkeztél, kapsz tole egy katanát... és... hááát, izé, ez nem valamiféle pályavégi hiperellenség, mindössze egy béna csöves, akit két kardcsapás elintéz. Errol ennyit. Ezután már csak vissza kell menned a kiszabadított srácokhoz, és egy csónakkal elegánsan távoztok.
Jutalom: 15000 $, Respect +


Wang Cars/Cesar Vialpando
Zeroing In

Eloször is, ahhoz, hogy a Wang Cars autószalont megvehessük, eloször végig kell csinálnunk az autósulit, aztán kipengetni a vételárat. Zero haver összeütött egy kis követorendszert, ami telefonhívások alapján muködik, nem szabad hagynod, hogy hideg legyen a forrás. Kövesd a kis négyzeteket, minél világosabb,a nnál hidegebb a jel. Ha utolérted a keresett kocsit, akkor az autóiskolában tanult P.I.T. manoverrel hatástalanítsd, (oldalról pöcköld meg a hátulját, hogy 180 fokba elpenderüljön), majd vidd vissza a garázsba.
Jutalom: 5000 $, Respect +

Test Drive

Két új kocsira van szükség, Cesar már tudja is hol fogjátok "beszerezni".Keress egy kocsit és hajts el az autószalonba. Parkolj a piros körbe, majd a bejátszás után kövesd Cesart, ugrass ki az ablakon. Általában a villamossínek mentén megy, és úgy 1 perc után 2 csillagos körözést kaptok, de a kocsiban van nitro is. Végállomás: a garázsotok.
Jutalom : $5,000, Respect +

Customs Fast Track

Cesar valakitol azt hallotta, hogy az Easter Basin kikötobe valami fullextrás járgányt szállítottak. Menjünk oda, majd álljunk a piros körbe, így bejutunk a daruba, amivel le tudjuk emelni a konténereket, de vigyázz, hogy ne magasról dobd le oket, mert felrobbanhatnak. Mivel nincs megjelölve, hogy melyikben van a keresett verda, mindet ki kell próbálnunk. Mikor megtaláltuk, megjelenik 3 ember egy Sentinelben, és 2 ember gyalog, nyírd ki oket és hajts vissza a garázsba.
Jutalom: 9250 $, Respect +
Mostantól lehet autókat importálni és exportálni, ugyanezzel a daruval.

Puncture Wounds

Cesar már jó pár órája köröz egy kocsit, de a kis liba, a vezeto, nem képes beszolgáltatni. Ezért nekünk kell cselekedni. Fogjuk a moddolt Tampat, amiben 3 szögesdrót van elhelyezve. Célunk az, hogy a kocsi elé kerüljünk, és kiterítsük a szögesdrótot. Ha sikerül, akkor minden kerék defektet kap, de CJ megjavítja, ezután simán vigyük vissza a garázsba.
Jutalom: 5000$, Respect +
Wang Cars Asset teljesítve, a szalon ezentúl napi 8000 dollárt fog termelni.


Officer Tenpenny
Snail Trail


Szegény Eddie Pulaski bekerült az újságokba, de sajnos elég negatív festésben. Éppen ezért Pulaski örök haverja, Tenpenny azt szeretné, ha elintéznéd a cikket készíto újságírót. Miután átvetted az irányítást, menj az építkezésre, ott el van rejtve egy mesterlövész puska. Nem fontos ezzel elintézned oket, de így könnyebb lesz. Aztán irány a Cranberry állomás, oda fog befutni a vonat, amire a célszemély felszáll. A fal mellett van egy Sanchez, pattanj fel erre, és várj a vonatra. Mikor felszállt a fickó, nincs más dolgod, mint követni a szerelvényt a Los Santos-i Market Station-ig. Megérkezés után az újságíró felmegy a felszínre, és fog egy taxit. Kövesd a taxit, de vigyázz, nehogy észrevegyen, a Spook-o-Meter-t tartsd 50% alatt. A végállomás a móló lesz, itt találkozik valakivel, mindkettojüket intézd el és készen is vagyunk.
Jutalom: -


Zero
Air Raid


Zero RC boltja egy asset-misszió, azaz a sztori végigjátszásához nem kell, viszont a 100%-hoz igen. 30 ezer dodóért a tied a bolt, amiben sok VC-vel és Manhunttal kapcsolatos utalás van, ráadásul a kirakatban több San Andreas jármu kicsinyített mása áll, pl. Jester, S.W.A.T. tank, stb., ÉS van egy tengeralattjáró is, a U.S.S. Liberty (az infóért hatalmas köszönet rotciW-nek). Lehetséges, hogy egy valódi tengeralattjáró is el van rejtve valahol?! Miután ezeket megnézted, vállald el az elso küldetést. Zero ideges, mert régi ellensége Berkley néhány RC bombázóval el akarja pusztítani az adóvevo tornyait. Feladatunk, hogy a gonosz tervet meghiúsítsuk, ehhez kapunk egy rögzített minigunt. 3 percig támadnak majd a gépek, és összesen négy adótorony van. A legnagyobb nehézség az, hogy az analóg karral kell célozni. Ajánlom, hogy csak akkor loj, amikor becéloztad gépet, különben nagyon nehéz irányítani a minigunt. Figyeld a térképet, és csak a bejövo gépeket lodd le, mielott ledobják a bombát. Vigyázz a nagyobb csoportokra, ezek tuti kiszednek egy tornyot, de ha jól kezdtél, akkor kibírod a hátralévo idot.
Jutalom: 3000 $

Supply Lines...

Valószínuleg a R* ráérzett, hogy a távirányítású jármuvek nem nyerték el a VC-játékosok tetszését, éppen ezért, csak asset-küldetésként kerültek bele a San Andreasba. Ebben a misszióban egy repcsit (RC Baron) kell terelgetned. A cél: borsot törni Berkley orra alá, mégpedig úgy, hogy leamortizáljuk öt futárját. Mindezt azért, mert egyszer felakasztotta Zerót a WC-ben az alsónadrágjánál fogva... Tehát van egy géppuskával felszerelt RC Baron, és hozzá egy adag üzemanyag. Vigyázni kell, nehogy nafta elfogyjon, ezt a jobb oldali csík mutatja. Tüzelni az L1-gyel tudsz, de közben még a repcsit is irányítani kell! A gépfegyver viszonylag hamar felrobbant a járgányokat, foleg ha a benzintankra célzol, de le is szállhatsz eléjük/mögéjük. A motorossal vigyázz, mert tüzet nyit rád, de ot úgy is megölheted, hogy nekirepülsz a fejének. Eloször menj északra, ott szedd le a futárokat (2 db), majd irány Garcia és Hashbury (3 futár), aztán vissza Zero boltjához, és egy szép landolás a teton.
Jutalom: 5000 $

New model army

Eljött a végso csapás ideje... vagyis valami hasonló. Zero végso bosszút áll Berkley-n, ehhez azonban a te segítségedre van szükség. Újabb távirányítós kütyü, most egy helikopter (RC Goblin) kerül a kezedbe, ezzel kell segíteni Zerót, aki be akar jutni Berkley bázisára, azonban néhány kisebb akadályba ütközik. Vedd fel az elso bombát Zero bázisáról, és keresd meg az elso tankot, ami a két bázis között kb. félúton helyezkedik el, az ösvény bal oldalán. Manoverezz oda és takarítsd el. Irány vissza a bázis, még egy bomba, a keresd a második tankot, és adj neki. Ha kész, akkor még egy bomba, már csak egy szörnyeteg van hátra, ez pont Berkley bázisa elott parkol, menj felé és dobd le a bombát. Következo feladat: egy hordó állja útját Zerónak, fogd a helit, és vedd fel, aztán tedd le valahová. Vissza a bázisra, ragadd meg a pallót, és tedd le oda, ahol egy kis vizesárok van, majd menj tovább, és takaríts el két újabb hordót. Ha zero átkelt a „hídon", fogd a palánkot és tedd át a másik árokhoz. Tisztítsd meg az utat a hordóktól, és ha átkelt Zero a második hídon (és persze nincs több hordó), akkor várd meg a bejátszást.
Jutalom: 7000 $
A Zero' RC Shop asset kész, ezután a bolt napi 5000 $-t fog termelni neked.


Jizzy
T-Bone Mendez


Jizzy nagy haverja T-Bone, most viszont elégedetlen, mert mindössze 20% százalékot kap a bevételbol. Befut egy hívás, hogy kifosztottak egy kisteherautót, amiben áru volt. Fogj egy jármuvet és menj a helyszínre. Látod, amint a kisbusz mellol 4 morotos elhúz, mocijukon 4 csomaggal. Szerezz egy motort és menj utánuk. Ha elég közel vagy a motorhoz, nyomd meg az L1-et, és CJ elveszi a pakkot. Miután megvan mindegyik csomag, menj vissza Jizzyhez és add át neki oket.
Jutalom: 5000 $. Respect +

Mike Toreno

Szegény Miki egy kisbusz hátuljában raboskodik, és a mi Supermanünkre (CJ) vár a feladat, hogy megmentse. Toreno telefono informálja Mendezt, hogy mit hall és hol lehet, de a telefonja nem bírja sokáig. A lényeg, hogy megtaláld ot, mielott a Battery mutató eléri a nullát. Ülj be egy kocsiba T-Bone-nal, és kövesd az utasításait. Eloször a Doherty-i építkezésre kell menned (ahol a garázsod van), aztán le a kikötobe, majd a reptérre. A reptéren az alapján találod meg Torenót, hogy mennyire eros a jel. Végül az irányítótorony mellett lesz a furgon, ami a fickót rejti. Ha a furgon megáll, a tagok kiszállnak, nyírd le oket, majd a film után robbantsd fel a furgont. Fogd a limuzint, hajts ki a reptérrol, kapsz 3 csillagot, ezért menj a legközelebbi Pay 'n spray-be, aztán vidd el T-Bone-t és Torenót Jizzyhez.
Jutalom: 7000 $, Respect +


Toreno
Monster

Toreno le akar tesztelni, mielott munkát ad neked. Van egy pöpec szörnyetege, aminek nem ártana egy kis terepezés. A jármu érdekessége, hogy nincs kéziféke, hanem az R1 gomb lenyomásakor mind a négy kereke elfordul, így élesebben kanyarodik. Ülj be a Monster-be, és vágj neki a versenynek. Egyetlen ellenfeled van: az ido, 6 perc 30 másodperc alatt kell teljesítened a kihívást. Egyszeru checkpoint verseny, kövesd a nyilakat, de vigyázz, ha lassítani akarsz, ne használd kéziféket, mert az nincs! Csak a négyzettel tudsz fékezni. A másik, amire ügyelj, hogy ne törd össze a járgányt, pl.: ne borulj fel és ne ess vízbe. A futam a farmon ér véget.
Jutalom: 1000-5000 $ (az idod alapján felkerülsz egy tabellára, és az alapján kapsz zsozsót, hogy hányadik vagy: 1.: 5000 $, 2.: 4000 $, 3.: 3000 $, 4.: 2000 $, 5:1000 $)

Highjack

Toreno elmagyarázza, hogy ki o és miért van itt. Olyan munkákat ad neked, amit o nem tud megcsinálni, az elso feladat: ellopni egy teherautót. Szükséged lesz egy barátra, így hát ott van Cesar. Ülj fel a motorra Cesarral együtt és indulj el a célpont felé. Hajts fel az autópályára, és érd utol a teherautót, ami vígan robog az úton. Manoverezz a sofor feloli oldalra, és tartsd a motort az ajtó mellett, amíg Cesar fel nem ugrik és elköti a böhöm jármuvet. Szállj be, menj el az autópálya végéig, ott meg tudsz fordulni, aztán irány vissza a garázsba.
Jutalom: 7000 $

Interdiction

Mr Toreno egy csomagot vár, amit egy helikopter kézbesít, és persze neked kell felvenned. Fogd a BF Injectiont, hajts a megjelölt helyre (El Castillo del Diablo). Itt vedd fel a rakétavetot, és válassz egy járgányt, legjobb talán a Sanchez. Menj fel a hegy tetejére és várd a helikoptert. Jön is a gép, de nincs egyedül: számos ellenséges heli veszi körül, amik megpróbálják leloni. Kapd elo a rakétavetot és célozd be az ellenségeket, aztán tuz. Szedd le mindet, mielott ok szedik le a szállítóhelikoptert. Körülbelül ötöt-hatot kell ócskavassá konvertálnod, ezután a szállító elmegy, és ledobja a csomagot az elhagyott reptéren. Ülj fel a Sanchezre és szerezd meg a csomagot, majd vidd vissza Torenóhoz.
Jutalom: 1000 $

Verdant Meadows

Toreno igényt tart a selejtes reptérre, és téged kér meg rá, hogy vedd meg. Azt mondja, nem kerülhet túl sokba. Menj a reptérre, és szembesülj a szomorú valósággal: ez a vacak kóceráj 80 lepedot kóstál. Ha nincs ennyid, guberálj egy kicsit: gyujtsd be az assetek által termelt pénzt, vagy exportálj kocsikat (feltéve, ha megcsináltad a Wang Cars küldiket), stb. Ha megvan a 80000, akkor irány a reptér, és mehet a shopping!!!
Jutalom: - (sot, legombolnak rólad 80 rugót!)

Learning to fly

Az egyik legidegesítobb küldetés. A feladatod, hogy megszerezd a „pilótajogsit". Ehhez különbözo feladatokat kell bemutatnod, többek között a felszállást, a leszállást, a fordulást, a Hunter vezetését, illetve az új fícsört, az ejtoernyozést. Ha elrontasz valamit, akkor ott rögtön újrakezdheted. A bankingnél (nagy ívu fordulás) arra figyelj, hogy kicsiket fordulj, és vedd figyelembe, hogy a repcsinek van egy automata „vízszintbeállító" programja(ez nem a vízbe való zuhanást jelenti), szóval ha elengeded a kormányt, akkor újra egyenesbe áll. Egyébként a körökön való átrepülésben sokat segít, ha belso nézetre váltasz.
Jutalom: pilótaigazolvány és egy repcsi, attól függoen, hogy hogyan teljesítettél

N.O.E.

A cím jelentése: Nap of the Earth, vagyis földközeli repülés. Toreno embereinek szüksége van néhány cuccra, de o maga nem mehet, így téged küld. Azonban neked is észrevétlennek kell maradnod, így egy bizonyos magassági szint alatt kell tartani a gépet, a Visibility csík nem érheti el a 100%-ot. Pattanj a Rustlerbe, menj ki a hangárból, az R2 gombbal fordulj jobbra, aztán felszállás. Tarts a térképen jelölt pont felé, és vigyázz a magasságra. Kerüld a fákat, illetve az Area 69-es No fly zone-t. Ha megérkeztél, repülj át a piros körön (elég nagy, nem lehet elhibázni), aztán uzsgyi vissza a reptérre, de még mindig alacsonyan. Ha a kifutópálya felett vagy, R3-mal ereszd ki a kerekeket, és landolj.
Jutalom: 15000 $

Stowaway

Egy idegen repülogép (nem UFO...) landolt a reptéren, amirol kiderül, hogy illegális fegyvereket szállít. Épp ezért Toreno arra kér, hogy menj fel a gépre, ölj meg mindenkit és robbantsd fel. Induláskor ülj a motorra, és hajts a gép után. Kerüld ki a rád lövöldözoket, majd térj ki a jobb vagy bal oldalra, a lényeg, hogy ne pont a gép hátulja mögött közelíts felé, mert a guruló hordókon felborulsz. Ha már elég közel vagy, akkor húzz be a gép fara mögé, és hajts fel rá. Mikor fent vagy, tedd el a fegyvereket, csak ököllel vagy baseball ütovel harcolj, mert egyetlen elhibázott lövés a levegobe repíti a gépet (hmm... elvileg már eredetileg is ott van...). Vigyázz a hordókra, nem esel le tolük, csak elgázolnak, és lemegy egy kicsi az életbol. Üss szét mindenkit, aztán vedd fel az egyik fickótól az ejtoernyot, és helyezd el a bombát. Utána futás, ki a gépbol, és nézd végig, amint a kicsike tuzgolyóvá válik. Mission passed, de valahogy le is érkezned, erre van az ernyo, viszont ne nyisd ki rögtön. Várj vele, amíg ki nem rajzolódik alul a táj. Ha túl hamar nyomod meg a Tuz gombot, akkor 15 percet kell várnod, hogy Carl földet érjen.
Jutalom: 20000 $


The Truth
The Black Project


Jógás-lelkibékés barátunk megint visszatér, ezúttal két király küldetést kapunk tole. A The Black Project az egyik leghosszabb és legösszetettebb misszió a játékban. Feladatunk az, hogy betörjünk az Area 69 katonai bázisra és megfújjuk a Black Projectet. Miután Truth kitett a bejáratnál, gyorsan nézd végig, hogy milyen felszerelésed van. Hangtompítós pisztoly, sniper puska, éjjellátó szemcsi - röviden ennyi. Az éjjellátóval nem sokra mész, azt hagyd, vedd elo inkább a hangtompítós stukkert, és menj be a kapun. Közvetlenül elotted két or, szedd le oket, majd ott egy páncél, ha kell, vedd fel. Aztán mássz fel az irányító toronyba, sniperrel szedd ki a többi ort. Ez nem feltétlenül fontos, én például végig nyomtam az X-et, és így, futva jutottam el a célig. Szóval, a bejárat után fordulj jobbra, menj el az irányító torony mellett. Ha beüt a Vörös Kód, vagyis lezárják a bázist, akkor csak egy helyen tudsz bejutni: egy szellozojáraton, Sárgával jelöli a térkép, egy homokkupac szeruség tetején van, Lodd szét, aztán ugorj le. Minderre 8 perced van, de nem kell aggódni, elég lesz. Ha bent vagy a szellozojáratba, menj tovább, lodd szét a rácsot, és mássz be. Innentol nincs ido, lassan, szépen meg lehet tisztítani a helyiségeket. Jobbra tarts, be az elso terembe, balra egy katona, az alatta lévo szinten pedig vagy négy. Oket a legegyszerubb egy SMG-vel vagy AK-val leszedni. A toled jobbra lévo szobában van egy páncél, ha esetleg rászorulsz. Ha ezeket a bakákat leszedted, szaladj le a lépcson, irány a következo szoba, ahol 5-6 soldier várja, hogy átküld oket az Örök Vadászmezokre. Utána mehetsz a sárga pötty felé, DE! ne tedd. Mielott megszereznéd a Black Projectet, deaktiválni kell a SAM rendszert (ez a légvédelmi rendszerük). Kövesd a járatot dél felé, amikor egy másik terembe érsz, menj el jobbra, majd megint jobbra. Balra lesz egy nagy helyiség, ahova beléphetsz. Menj be, öld meg a bent tartózkodó embereket, majd állj a piros körbe. SAM deaktiválva, vagyis nem fognak seggbedurrantani néhány raksival. Ha kész, menj kelet felé, végig a fémrácsos padlón. Találsz majd egy nyílást, ahonnan hiányzik a rács, ha itt lemászol, találsz életet és páncélt. Vedd fel, ha kell, aztán a végén húzd vissza magad. Mikor kint vagy, menj fel a lépcson, majd haladj tovább a folyosón, ott posztol két or, szóval fegyvert elo, és ratata. Aztán kocogj el balra, újabb orök, nyírd ki mindet. Kövesd a térképen a pöttyöt, ha találsz még oröket, akkor tudod mit kell tenned. Végül egy kisebb szobába érsz, ahol egy rémült tudós közli veled, hogy az ajtó ugyan zárva van, de o odaadja a kártyáját, ha nem ölöd meg. Vedd fel a cardot, a tudóst viszont öld meg, mert késobb csak bezavarja a célzórendszert. Nyisd ki az ajtót, és ha bent vagy, mássz végig a folyosón, majd szedd le a katonákat, akiket az auto-célzás befog. Egy hatalmas "szakadék" van alattad, annak az aljára kell lejutnod. A lépcson azonban vár rád néhány or, akiket le kell lonöd. Itt lehet, hogy többre mész, ha auto helyett manuális célzást használsz. Ha minden csendes, szaladj le a lépcso aljára, és tádádám: íme a Black Project: a jetpack. Sétálj oda hozzá, a rövid bejátszás elmagyarázza, hogy mit kell tenned: a jetpacket felvéve kirepülni az akna tetején lévo nyíláson. Vedd fel a cuccot, és tenyerelj rá az X-re. Nyomd addig, amíg ki nem érsz a bázisból. Ugyanúgy lehet loni a jetpackbol, mint gyalog. Ha kiértél, tarts a hegy teteje felé (amit jelöl a térkép), majd szállj le a piros körbe, és add át Truthnak a 60 millió dolláros projekt gyümölcsét. (Ha kiiktattad a SAM rendszert, akkor könnyu dolog lesz a repülés, ha viszont nem, akkor Isten legyen veled!).
Jutalom: -

The Green Goo

Ez egy érdekes misszió: Truth azt szeretné, ha ellopnál valamit. Hogy mit? Azt o sem tudja, majd annak a valaminek az orzoi megadják a választ. A jetpacket kell használnod, amelynek irányítását már az elozo küldetésben megismerted. Repülj a zöld pont felé, ahol megtalálod a vonatot. Kövesd a kicsikét, és közben célozz az R1-egyel. Öld meg azt kb. 10 katonát, aztán lodd szét a dobozokat, amely közül az utolsó (a mozdonyhoz legközelebbi) a green goo-t rejti. Ha kiszabadul a zöld fény, vedd fel a cuccot, és repülj vissza a reptérre.
Jutalom: 20000 $
És ezzel készen van az Abadoned Airfield asset, a reptér naponta 10000 $ bevételt generál. A sivatagi misszióknak is vége, következo állomás: Las Venturas!

Sajnos csak eddig van meg, de ha lesz idom, akkor a folytatást is felteszem.
Sok sikert mindenkinek a küldetésekhez!