Számos infó látott napvilágot a Modern Warfare 3-ról

Call of Duty

Rengeteg információ látott napvilágot a következő Call of Duty játékról, a Modern Warfare 3-ról. A Kotaku számos forrásból kapta a híreket, screenshotok azonban még nem láttak napvilágot. A történet pár hónappal a Modern Warfare 2 cliffhangeres zárása után játszódik, amikor is az oroszok váratlanul rajtaütnek az Amerikai Egyesült Államokon. 

Az egyszemélyes módban folyamatosan változtatjuk majd szerepünket a Russian Federal Protective Services, a SAS Operative, tank ágyús, AC-130 ágyús és különböző kulcs karakterek, valamint visszatérő karakterek között.

A játék közel 15 küldetést tartalmaz majd, köztük Manhattan lerohanását az oroszok által, valamint a végső harcot Dubai-ban. További harcokra számíthatunk New York, London és Párizs utcáin is.

A történet tehát úgy néz ki követi az Infinity Ward szokásait, tehát komplex történetet kapunk számos, rövid részre bontva, melyek során tonnaszám termeljük az üres töltényhüvelyeket.

Az egyjátékos mód továbbá felgöngyölíti a korábbi játékokban feltűnő karakterek sorsát, valamint bemutat várhatóan két új Delta Force tagot is - név szerint Frost és Sandman, - akik várhatóan a jövőben is kulcs szerepet töltenek majd be.

A többjátékos mód ismét számos pályát tartalmaz majd, melyek közül több ismerősnek tűnhet majd az előző részelből. Továbbá elérhető lesz a két új Spec Ops mód is, a Survival és a Mission.

A források szerint a játék november 8-án jelenik meg, további információkra az idei E3 során számíthatunk.