Modern Warfare 3 lesz a következő CoD?

A Black Ops nevét és infókat kiszivárogtató oldal most a sorozat következő részéről tett közzé némi információt. A híresztelések szerint a játék a Modern Warfare 3 lesz, a történet pedig a Modern Warfare (első MW) előzményeit mutatja be nekünk.

Kicsit korainak tűnnek még ezek az információk, koránt sem biztos, hogy igazak is. Ennek ellenére mégis olyan részletekről kaptunk híreket, ami azt sugallja hihetünk nekik. A játék grafikai motorját sajnos nem cserélik le, marad a régi, ütött-kopott darab, ami azért őszintén szólva még most sem mondható csúnyának.

Állítólag a főszereplő a második Modern Warfare szuperkatonája, Ghost lesz, akinek múltja lesz a fő téma, így arra is fény derül majd, hogyan került a Task Force 141-hez. Az előző két részből több helyszín is fel fog bukkanni, természetesen más nézőpontból, emellett más korábbi szereplők is feltűnhetnek majd.

Habár minden esély megvan rá, hogy ezek a pletykák igazak legyenek, remélem nem azok. Nem bánnék végre valami egyedibb, eredetibb történetet, ahol nem a gonosz oroszok, koreaiak, stb titkos fegyvereit és világmeghódító terveit kell meghiúsítani.Persze, nem lenne akkor Call of Duty, de szerintem valami váltás akkor is jót tenne a sorozatnak.