Megérkezett az új Dungeons & Dragons Online frissítés

Dungeons & Dragons Online

Megérkezett a Dungeons & Dragons Online: Eberron Unlimited új frissítése, a Reign of Madness, mely az előző frissítésben megkezdett történetet folytatja, és a játékosoknak szembe kell nézniük az őrülettel, régi ismerősökkel, valamint eddig elképzelhetetlennek tartott új szövetségesekkel.

A Reign of Madness-ben próbára teszik a kardforgató képességet és a varázslatokban való jártasságot. A játékosok lehetnek Stormreach újdonsült megmentői, avagy áldozatai az onan előtörő sötét erőknek.

Acute Delirium

Térj vissza a Sleeping Spell Inn-be, és segíts a tanítványnak, aki halálos veszélybe sodorta Eberron-t. Kutasd fel az elveszett jogart, és szerezd vissza, mielőtt a rossz kezekbe kerülne. Az út során különös és furcsa teremtmények, valamint új küldetések várnak rád.

Sane Asylum

Fordult a kocka a Sotrmreach-i Insane Asylum-ban, ahol meg kell védened a még épelméjű lakókat attól, hogy rossz gyógyszereket kapjanak. Feladatod, hogy az épület folyosóit járva megállítsd Xoriat-ot, mielőtt átvenné a város felett a hatalmat.

The Lord of Stone

Miután Lord of Eyes megszökik a Khyber-ben található börtönéből, a te feladatod, hogy visszajuttasd oda. Khyber mélyére hatolva meg kell keresned a Lord of Stone-t, aki segítségedre lesz a feladatod során.

The Lord of Eyes

Miután megszerezted a Lord of Stone segítségét, fel kell venned a harcot a Lord of Eyes-szal, mielőtt lerohanná Eberron-t. Az elemek megfelelő kombinációjával a tiéd lehet a magefire ágyúk minden ereje. Ellenséged a Tower of the Twelve-ben találod majd.

Crafting Unbound

A crafting béta folytatódik az új unbound elemek bevezetésével, melyeket a Kundarak Enclave Crafting Hall-ban készíthetsz el. Az elkészített tárgyakat eladhatod játékostársaidnak.