Ismét a szigetre visz a Far Cry 3

Far Cry 3

Az Ubisoft Montreal stúdiójának képviselője stílusosan vezette fel a Far Cry 3 demójának bemutatóját: “Jason Brody vagy. A hajód elsüllyedt, a barátnőd eltűnt. Csapdába estél egy szigeten. Sok szerencsét, szükséged lesz rá!” - és már kezdődött is a lényeg, mindenféle további időhúzás nélkül.

A szigeten ébredve Brody felkapta DSLR kameráját, majd belenézve rosszfiúkat pillantott meg, akik épp ártatlan falusiakat gyilkoltak. Nem sokkal később hősünk kap egyet az arcába, és megkötözve ébred, az előbb említett, leginkább lázadóknak kinéző úriemberek vezetőjének társaságában.

Miután kiszabadult, a Brody-t irányító játékos egy machetevel, valamint egy gépfegyverrel felszerelve nekilátott a falu megtisztításának, néhány igen látványos mozdulat kíséretében.

Szokás szerint egy raklap lázadóval a nyomában Brodynak sikerült elérnie a helikoptert, majd a pilótát erélyesebben felszólította a felszállára. Ám az út nem tartott sokáig, a rakéta becsapódása után ismét a táborban ébredtünk, a szokásos kérdés kíséretében:

“Tudjuk-e, mi az az őrültség?”

Egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor jövőre jelenik meg a játék.