Hivatalos: előrendelhető a Star Wars. The Old Republic

Star Wars: The Old Republic

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban.... Szerintem sok játékostársam szavaival élek, amikor azt mondom, soha nem hittem, hogy eljön ez a nap. Pletykák pletykára halmozódtak, jöttek a szebbnél-szebb előzetesek, részletek a karakterfejlődésből, bemutató videók... Az egyetlen, ami hiányzott, a megjelenés dátuma. Ugyan ezt még mindig nem tudni, de a tegnapi eset után immár hivatalosan is előrendelhető a The Old Republic.

Három változat közül választhatunk, melyek közül a legolcsóbb, Standard Edition csupán egy színes kristályt tartalmaz, mely előrendeléssel szerezhető csak meg. A Digital Deluxe Edition is csak a játékban felhasználható elemeket tartalmaz bónuszban, míg a Collector's Edition a tegnap már leírtak teljes pompáját kínálja.

Azonban mélyebbre kell nyúlni a pénztárcába, ugyanis a Standard Editon-ért is 55 eurót (~15.000 Forint) kell kifizetni az EA Origin-on belül, ám az egyik viszonteladónál csak 12.000 magyar forintba fog fájni ha hihetünk a weboldalnak. Sőt, ott még egy december 1-jei megjelenéssel is kecsegtetnek.