Genesis SX77 Gamer Szék

Minden tapasztalt játékos tisztában van azzal, hogy a kényelem nagyban meghatározza a sikerességet és a játékok élvezetét. A hosszantartó játékmenetek nem csak figyelmet, hanem maximális kényelmet is igényelnek, arról nem is beszélve, hogy a helytelen testtartás hosszú távon komoly következményekkel járhat. A Genesis SX77 egy megfizethető gamer szék, mely hosszan tartó, maximális kényelmet kínál minden játékos számára.

Tartósság
Az SX77 szerkezetét egy kiváló minőségű fém váz alkotja, mely hosszú évekig stabil alapot nyújt a széknek. A 150kg-os teherbírás szintén azt szolgálja, hogy minden játékos, kortól és súlytól függetlenül maximális kényelemben részesüljön, miközben a szék erős szerkezetéről is árulkodik ez az adat.

Funkcionalitás
A Genesis új széket magas komfort és sok hasznos funkció jellemzi. A magasságot egyszerűen és pontosan állíthatjuk 8-10 centiméter között, a karfák pedig jobbra és balra is dönthetőek. Természetesen a játékosok személyre szabhatják a háttámla dőlésszögét, így multimédiás tartalomfogyasztáshoz is remek kiegészítő az SX77.

Maximum kényelem
A háttámla 2,5 centiméteres habréteggel lett befedve, míg az ülésen 4 centiméteres réteget helyeztünk el a maximális kényelem jegyében. Természetesen magát a szék formavilágát is úgy terveztük meg, hogy az kényelmet és valódi tartást biztosítson a benne ülő személynek. Az anyaghasználat terén környezetbarát bőrt és matt, ellenálló nylon-t használtunk annak érdekében, hogy minden évszakban kiváló komfortot nyújtsunk. A székhez két puha párna is tartozik, melyek a gerinc megfelelő tartását és pihentetését, illetve a fej kényelmét szolgálják.

Színek
A Genesis SX77 fekete-kék és fekete-piros színekben kerül piacra. A karbonszerű színezés remekül illik a kék és piros színekhez, kellően feltűnő, de mégsem hivalkodó széket kapunk.

Az újdonság a következő hetekben kerülhet a boltokba, itthon 90 000 Ft körüli ajánlott árra számíthatunk.