Folytatódik a Dead Space 2 története

Dead Space 2 Severed

Végigjátszottad az akció-horror játékok új etalonjának számító Dead Space 2-t? Máris többre vágysz? Nem vagy vele egyedül. A Visceral Games pedig nem késik kielégíteni az igényeket vadonatúj Dead Space 2: Severed digitális tartalomcsomagjával. A mai nappal megjelenő Dead Space 2: Severed két szólóban játszható fejezettel bővíti az alapjáték történetét.

A játékosok megismerhetik belőle Gabe Weller történetét, akivel a rajongók már találkozhattak a díjnyertes Dead Space Extraction játékban. Biztonsági tisztként Weller különleges űrruhát és továbbfejlesztett impulzuskarabélyt használ, és ezek segítségével vág rendet a Sprawl fedélzetén elszabadult nekrmorfok között. Minden sarok mögött újabb, az előzőnél vérszomjasabb szörny leselkedik, de az igazi meglepetés Weller (és a rajongók) számára a Twitcher visszatérése – a groteszk szörnyszülötté, mely az eredeti Dead Space játékban tette le névjegyét. 

A Dead Space 2: Severed március 1-től tölthető le világszerte az Xbox LIVE  piactérről 560 MS pontért, Európában pedig március 2-tól válik elérhetővé a PlayStation Network hálózatban.

A kritikusok által 2011 első bombasikerének minősített Dead Space 2 új dimenziót ad az akció, a horror és az izgalom fogalmának. Miután rejtélyes körülmények közt öntudatára ébred egy hatalmas, a Szaturnusz-holdak egyikéhez horgonyzott űrvárosban, a történet hőse, Isaac Clarke a nekromorf invázió újabb hullámával találja szembe magát. Az élőholt förtelmek rikoltozásától és a dübörgő visszhangoktól borzongó Isaacnak utat kell találnia az űrvároson át. A Dead Space 2 a kritikusok egyöntetű véleménye szerint rémületes élményt nyújt és sosem tapasztalt izgalmakkal kecsegtet, miközben bejáratja a fogyasztóval az űr dermesztő mélységeit.

A Visceral Studios által fejlesztett Dead Space 2 már kapható PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, PC, iPhone, iPod touch és iPad platformokra. A Dead Space 2 Limited Edition PlayStation 3 változata tartalmazza a Dead Space Extraction játékot, a Dead Space sorozat előzményét is, és támogatja a PlayStation Move mozgásvezérlőt. A Dead Space Extraction önálló játékként is letölthető a PlayStation Network rendszeréből.

A játékosok emellett az alábbi ruha- és fegyvercsomagokat vásárolhatják meg Isaac számára az Xbox LIVE  piactér és a PlayStation Network rendszerekből:

  • Dead Space 2: Martial Law Pack
    • Earth Gov Bundle (Earth Gov biztonsági ruha, Earth Gov impulzusfegyver, Earth Gov Seeker puska, Earth Gov detonátor)
    • Bloody Bundle (véres régi űrruha, véres lángszóró, véres dárdavető, véres erősokszorozó)
  • Dead Space 2: Supernova Pack
    • Forged Bundle (fémborítású mérnök ruha, fémborítású plazmavágó, fémborítású kábelágyú, fémborítású béltépő)
    • Heavy Duty Bundle (megerősített régi űrruha, megerősített kábelágyú, megerősített vágósugár, megerősített detonátor)
    • Agility Bundle (könnyített továbbfejlesztett ruha, könnyített szögbelövő, könnyített plazmavágó, könnyített impulzusfegyver)
  • Dead Space 2: Occupational Hazard Pack
    • Hazard Bundle (környezetvédelmi ruha, környezetvédelmi kábelágyú)
    • Triage Bundle (elsősegély ruha, elsősegély dárdavető)
    • Shockpoint Bundle (sokkoló ruha, sokkoló béltépő)