Fable 3 PC, még fejlesztik

A Fable 3 konzolra már majdnem egy hónapja megjelent a PC-s verzió megjelenéséről viszont semmit sem tudni. A Lionhead Studios most viszont twitteren közzétette, hogy még fejlesztés alatt van.

 

 

Ez azt jelenti, hogy közeli megjelenésre semmiképp sem számíthatunk, a készítők azonban megnyugtatnak mindenkit, meg fog jelenni... valamikor. Én kezdek egyre szkeptikusabb lenni, pedig régóta várom már a játékot sok társammal együtt.

A Fable első része óriási siker volt, sokaknak kedvence a mai napig is. Akkoriban kevés szerepjáték biztosított ennyi lehetőséget, sőt gyakorlatilag egy sem. Nem csoda hát, hogy mindenki várta a folytatást a Microsoft viszont úgy döntött a 2. rész nem jelenik meg PC-re, az ezzel kiváltott ellenséges hangulatot csillapítva és a nyomásnak engedve a 3. játékot kiadja PC-re is. Az eddig csúszások mindennek nevezhetőek, csak biztatónak nem, reméljük azért végül nem maradunk hoppon. Persze ez a késlekedés azt is jelentheti, hogy odafigyelnek ránk, PC-sekre is és szintén profi játékot akarnak az asztalra tenni. Az biztos, 2011 első negyedévében nem fogunk még játszani vele.

Sajnos újabb bizonytalanságra ad okot, hogy a Lionhead állítása szerint további információk közzétételére sem állnak készen. Amint ez megváltozik és újabb hírek érkeznek, közölni fogjuk őket.