Érezd, ahogy átjár az Erő - érkezik a Kinect Star Wars!

Kinect Star Wars

Bizonyára nem vagyok egyedül, amikor azt mondom, elsők között ugranék, ha egy kis lézerkard-párbajról lenne szó. Sajnos itt még nem tartunk, de a Terminal Reality és a LucasArts összefogásának köszönhetően hamarosan mindenki megtapasztalhatja milyen lehet az Erőt használva összeroppantani az ellenfeleket, vagy összecsapni a legnagyobb jedi és sith harcosokkal.

Legalábbis azok, akiknek otthon van egy Kinect-je. Na de lássuk, miről is van szó pontosan.

A projekt 2009-ben kezdődött, a történet pedig a Phantom Menace után egy évvel játszódik majd. A már ismert karakterek helyett mindenki saját karaktert irányít majd, és padawanként kezdi az életét. 

Az Erő és lézerkard forgatás mellett pedig fogatverseny is lesz a játékban - legalábbis az előzetes alapján. Magához a kardozáshoz nem kell majd semmilyen kontroller, de természetesen leheetőség lesz a saját eszközök használatára közben (például nyugodtan lehet majd markolni az otthon tartott markolat-replikákat).

Fogatversenyzés közben a játékosok a kezeiket használva irányíthatnak majd, valamint lehetőség lesz az ellenfelek megdobálására is.

Az ősszel boltokba kerülő Star Wars Kinect kiadás ráadásul bootolás közben még R2D2 hangokat is ad majd, valamint kilövi a játékot tartalmazó lemezt is - az ára 449 dollár lesz. Emellett egy C-3PO kontroller is jár majd mellé.