Dragon Age: Redemption - websorozat Felicia Day főszereplésével

Dragon Age: Redemption

A Dragon Age: Redemption exklúzív előzetesében Felicia Day is feltűnt, aki az erdőben menekülve találkozik egy csapat kalandorral, akikkel együtt démonokkal, szörnyekkel veszi fel a harcot. A főellenség első ránézésre egy Kunari warlocknak tűnik. A játékhoz híven úgy tűnt, a véres összecsapások sem maradnak majd el a pajzán megjegyzések tömkelege mellett. A színésznőt az EA és a Bioware kereste fel, amikor úgy döntöttek, webes sorozatot készítenek.

A forgatóköny Day (The Guild, Dr. Horrible's Sing-Along Blog), Mark Laidlaw és Mark Gaider közös munkája, és saját bevallása szerint igyekezetek minél hitelesebbnek maradni a játék univerzumához. Winther elmondása szerint a környezet megjelenítése nem jelent komolyabb gondot, a tárgyak és a különböző elemek külsejét pedig egy az egyben a játékból vették át.

Egy-egy epizód nagyjából 6-10 perces lesz, a teljes produkció közel egy órás szórakozást ígér majd. Minden rész három részből áll majd (hasonlóan a The Guild-hez), azonban az egyes epizódok között minden esetben lesz kapcsolat.

Arról, hogy mikor lesz elérhető, csak annyit nyilatkoztak, hogy szeretnék, ha már idén ősszel sikerülne a nagyközönség elé tárni.