Diablo III - képekkel!

Diablo 3 Az elmúlt hét egyértelműen az idegeire ment minden magára valamit is adó gamernek... Tudtuk, hogy a Blizzard valami nagyot fog bejelenteni, de mindenki csak találgatott. Szokásosan csak az idegörő várakozás maradt, melyet egyre csak nehezebbé tett a naponta frissülő, és változó Blizzard főoldal.
 
Aztán szombaton minden véget ért, a Terror ura ismét el fog látogatni szeretett számítógépünkre, hogy újból csapást mérjen a szabadidőnkre, az egerünkre, és az előző rész óta kiépített szociális kapcsolatainkra.
 
Diablo III Diablo III Diablo III

A bejelentéssel együtt -ahogy azt már a Blizzardtól megszokhattuk- mindent megkaptunk, ami szükséges az addikció megteremtéséhez. Mindent bebüntető renderelt mozit, játékmenetet bemutató filmet... Látszólag máDiablo IIIr mintha minden kész lenne...
A bemutatott videó alapján a történet ott veszi fel a fonalat, ahol a Diablo II. véget ért. Tyrael arkangyal épp a Worldstone-t pusztítja el, majd nemsokkal utána meteorok záporoznak a világra, és a gonosz seregei újra támadnak.

 Arról, hogy ki is lesz a főellenség, még csak találgatni lehet. Diablo lélekköve elviekben elpusztult, ráadásul a mozi végén látható szörnyellának több feje is volt... Saját spekuláció, de szerintem ezúttal valami sokkal nagyobb fogja vezetni a démoni seregeket, és feltámasztani a korábbi nagyokat, vagy a fene tudja... Sok víz fog lefolyni a dunán, mire konkrétumokat tudhatunk meg, vagy esetleg egy játszható verziót foghatunk a kezünkben.

A játékmenet látszólag maradt ugyanolyan nézetben, persze szép, csilli-villi, Blizzard féle 3D-s megvalósítással. Reméljük sikerül ezt is úgy optimalizálniuk, hogy még egy jóval öregebb vason is játszi könnyedséggel tudjon futni. A jóloptimalizáltság egyébként is az egyik fő jellemzője volt a Blizzard műveinek.

Diablo III Úgy néz ki hát, hogy a Blizzard tényleg nem akar megmaradni a World of Warcraft által kitaposott úton, és a többi blockbuster címét is pátyolgatja... Örüljünk neki, és reménykedjünk, hogy mihamarabb kapunk konkrétumokat a megjelenéssel kapcsolatban is.

FRISSÍTÉS:

Nos, mégiscsak kiszivárgott némi infó. Húsz évvel járunk a Diablo 2 történései után. Tyrael, az Igazság angyala azóta eltünt. Mikor a Worldstone elpusztult, hatalmas krátert hagyott maga után, melyből mindenki azt várta, hogy majd démoni hordák tucatjai özönlik el a világot. Ám ez mégsem következett be... Úgy néz ki eddig.

Valószinű tehát, hogy Tyrael felhasználta volna valamelyik lélekkövet, és maga lett a gonosz? Jelenleg ez tűnik valószinűnek.

Az eredeti cikk a www.trustno1.hu weboldalon található, melyet a szerző előzetes engedélyével használtuk fel.

 Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III

Diablo III Diablo III Diablo III