Diablo III játékmenet videó

A Blizzard szépen lassan adagolja a játékkal kapcsolatos információkat, részletekbe viszont nem mentek bele. Pár napja viszont felkerült a Youtube-ra egy videó, ami a PvP játékmenetet mutatja be. Ez sem a fejlesztő cég jóvoltából. Még a Blizzconon készítette egy résztvevő, azt nem tudjuk eddig miért nem hozta nyilvánosságra. (Elég nagy az esélye, hogy a Blizzard keze benne van a dologban.)

 

A majdnem 18 perces videóban a Wizard (varázsló) kaszt szemszögéből nézhetünk végig egy igen kemény csatát. WoW játékosoknak nagyon ismerős lehet az egész, nem véletlenül. Mikor a PvP-ről kaptunk infókat már akkor közölték azt is, hogy hasonlítani fog rá, stílusban mindenképp. Csupán a képességek és kasztok mások. A videóból kiderül, hogy elég pörgős, gyors játékra kell számítani, ahol csak annak lesz esélye a győzelemre, aki alaposan ismeri karakterét.

A Blizzard célja jelenleg játékaival, hogy e-sportnak is alkalmasak legyenek, ennek szellemében készült a Diablo III aréna rendszere is. Az már ennyiből is kétségtelen, hogy csak profik tudnak majd mindig győzedelmeskedni, így a dobogó tetejére kerülni. Hogy a többi része összeáll-e majd hozzá? Biztosak lehetünk benne.