Dead Space Aftermath

Dead Space Aftermath

Az Electronic Arts Inc. és az Anchor Bay Entertainment ma bejelentette, hogy a nagy várakozással övezett Dead Space 2 videojáték debütálásával egyidőben, 2011. január 25-én új Dead Space animációs film jelenik meg Dead Space Aftermath címmel.

A díjnyertes játékfejlesztő csapat és a 2008-as animációs filmet gyártó stúdió együttműködéséből megszülető Dead Space Aftermath készítésében számos nemzetközi hírű rajzfilmrendező működik közre, akik bátor, egyedi vízióikon keresztül, a négy túlélő szemszögéből mesélik el az Aegis VII-re induló felderítő küldetés során történt eseményeket ebben a feszes tempójú, hátborzongató pillanatokban bővelkedő alkotásban, amely kitágítja a tér és idő határait.

A Dead Space Aftermath 2509-ben játszódik. A földi irányítás nem csupán az USG Ishimura bolygótörővelés Isaac Clarke fedélzeti mérnökkel veszítette el a kapcsolatot, de az USG O'Bannonnal, a megmentésükre küldött felderítő űrhajóval is. Az O'Bannon legénységének négy tagja túlélte a katasztrófát, de egyikük sem tudja, hogy mi történt a többiekkel, mivel foglalkoztaka tragédia bekövetkeztekor, és miféle titkokat őriznek. Azonban mindenre fény derül… az Aftermath filmkockáin!

Joe Goyette producer és Mike Disa rendező a csapat veteránjainak számítanak; már az elsőDead Spaceanimációs film készítésében is közreműködtek. A Dead Space Aftermath gyártási és animációs munkálataiban a Film Roman („The Simpsons,” „Texas királyai”) stábja is részt vesz, a szinkronszínészek között pedig olyan elismert művészeket hallhatunk majd, mint Christopher Judge („Csillagkapu”), Peter Woodward („Babylon 5,” „Bűbájos boszorkák”), Graham McTavish (aThe Hobbit jelenleg is készülő moziváltozata), Ricardo Chavira („Született feleségek”) és Gwendoline Yeo („Star Wars: A klónok háborúja”). A Dead Space Aftermath 2011. január 25-én jelenik meg Blu-ray formátumban, valamint DVD-n.

A Dead Space 2 játékban Isaac Clarke mérnök vérfagyasztó új kalandra indul a vadonatúj Sprawl űrállomáson. Isaac egy pusztító földönkívüli fertőzés egyedüli túlélőjeként új rettenettel kénytelen szembenézni. Az elméje megbomlása ellen küzdő Isaacnek bármi áron meg kell menekülnie, és vissza kell vernie a könyörtelen ellenség támadásait. Hősünknek új fegyverek egész arzenálja áll rendelkezésére a nekromorfok elleni küzdelem során, így bátran néz farkasszemet a földönkívüli borzalmakkal. A játékosok még látványosabb, félelmetesebb és hevesebb ütközeteket vívhatnak – garantáljuk, hogy a székükhöz szegezi őket az izgalom!

ADead Space 2 2011. január 25-én jelenik meg PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Xbox 360  videojáték és szórakoztató rendszerre és PC-re.