Crysis 2 multiplayer videó - FRISSÍTVE!

Crysis 2Megérkezett a Crysis második részének első multiplayer videója. A történet folytatásában az idegenek visszatérnek, és céljuk nem kisebb, mint a teljes emberiség uralmuk alá hajtása. New York városának utcáit teljesen megszállják, a városban teljes a káosz.

A hagyományos katonai és rendfenntartó erők már nem segíthetnek, így a Te feladatod, hogy a Nanosuit 2-be bújva móresre tanítsd a megszállókat!

Az Electronic Arts és a díjnyertes Crytek GmbH fejlesztőstúdió a mai napon bejelenti a Crysis 2 többjátékos demóját. A január 25-én induló demó kizárólag Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszeren lesz elérhető. A játékosok példátlan változatosságú csatákat élhetnek át többjátékos környezetben is a termékcsalád speciális nanoruhájának jóvoltából. 2010-ben a Crysis 2 több mint egy tucat elismerést kapott a világ számos kritikusától mozgalmas, addiktív és lenyűgöző társas játékmódjáért. A Crysis 2 multiplayer módja a hadszíntérré vált Manhattanbe kalauzol, ahol két csapat küzd egymással életre-halálra; mindkettő tagjai használhatják a nanoruhát, hogy gyorsabbá, erősebbé… vagy épp láthatatlanná váljanak. A helyszínek a Crytek által élethűen újrateremtett New York City különböző pontjai, melyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kihasználják a szintkülönbségeket, és alulról vagy felülről érkező támadásaikkal lepjék meg ellenfelüket. 

„A Crysis 2 a szokásostól eltérő módon kezeli a többszereplős játékot; ez reményeink szerint a belső nézetű akció műfajának új sztárjává teszi majd” – nyilatkozta Cevat Yerli, a Crytek ügyvezetője. „A nanoruha olyan hatalomérzetet ad a játékosnak, amire napjaink egyetlen más programja sem képes, New York City helyszínei pedig legalább ilyen különlegesek, és játékbeli lehetőségek egész garmadájával kecsegtetnek.”

A Crysis 2 multiplayer demója a „Skyline” pályán, két módban – „Team Instant Action” és „Crash Site” módban játszható. A „Team Instant Action” módban két csapat néz szembe egymással, és ki-ki igyekszik annyi ellenfelet elpusztítani, amennyit csak tud, hogy minél jobb helyezést érjen el. A „Crash Site” módban a játékosok idegen leszállóegységek birtoklásáért harcolnak; az objektumok ellenőrzéséért és azok védelmezéséért kapnak pontokat. A Crytek többjátékos specialistája, a Crytek UK által fejlesztett Crysis 2 társas mód végleges változata hat módot és tizenkét való életből ellesett New York-i helyszínt tartalmaz majd. A hadjárat során a játékosok 50 rangfokozatot és számos különböző fejlesztést érhetnek el nanoruhájukhoz, illetve fegyvereikhez. További információk a Crysis 2 multiplayer demójáról: http://crysis.ea.com/demo.

Az exkluzív Xbox 360 multiplayer demó január 25-étől lesz elérhető!