A DICE jóvoltából már most előrendelhető a Battlefield 3

Battlefield 3

A DICE, az Electronic Arts Inc. stúdiója, a sokszoros platinalemezes Battlefield: Bad Company sorozat fejlesztője ma nagyszabású előrendelési akciót hirdet meg a Battlefield 3 játékára, mely a 2005-ös, nagy nemzetközi sikert aratott Battlefield 2 örökébe lép. Azok, akik alig várják, hogy csatába szállhassanak, már most előrendelhetik a Battlefield 3 Limited Edition kiadást az eastore.ea.com/battlefield3 webhelyen.

A Battlefield 3 Limited Edition felár nélkül tartalmazza a Battlefield 3: Back to Karkand letölthető tartalomkiegészítést, mely a Battlefield 2 négy legendás, Frostbite 2 technológiával újragondolt pályáját tartalmazza. A csomagból nem hiányoznak a klasszikus Battlefield 2 fegyverek és járművek, az egyedi jutalmak és az új célkitűzések, trófeák sem. 

A Battlefield 3 játékot a DICE vadonatúj, minden igényt kielégítő grafikus motorja, a Frostbite 2 működteti.Ez a korszerű technológia lehetővé teszi a Battlefield 3 számára, hogy sosem látott grafikai részletességgel, dinamikus hangkulisszával jelenítsen meg korábban példátlan távlatokat és rombolást. A karakteranimációk ANT technológiája azonos azzal, mely a legfrissebb EA SPORTS játékokban kápráztatta el a közönséget.

A grafikai motor megújulása természetesen csak a kezdet. A közeljövőben játszódó Battlefield 3 szóló, többszemélyes és kooperatív módú nemzetközi csatározásai szárazon, vízen és levegőben zajlanak majd. A játékosok minden pályán egyenesen a harc sűrűjébe csöppennek, legyen az zsúfolt városi utca, ahol a küzdelem szemtől szembe zajlik, vagy a rideg természet, ahol a messze hordó fegyvereké a főszerep.

„Készen állunk a megméretésre, és biztosak vagyunk a győzelemben”– mondja Karl Magnus Troedsson, a DICE ügyvezetője. „Míg a többi lövöldözős játék egyhelyben topog, aBattlefield 3 újít. A Frostbite 2 teljesen új élményt garantál a belső nézetű akció rajongóinak. Ez új generációs technológia, a már meglévő platformokra optimalizálva.”

A Battlefield 3-ban a játékosok elit amerikai tengerészgyalogosok. Elsőként a frontvonalon megtapasztalhatják a korai bevetések összes izgalmát, olyan változatos helyszíneken, mint Párizs, Teherán vagy New York. A tengerészgyalogosok élete a hosszas feszültséget követő káosz pillanataiból áll. Fütyülnek a golyók, omlanak a falak, a robbanások léglökete a földre taszít: csatatér még sosem tűnt olyan elevennek, mint ebben a játékban.

„A legintenzívebb, érzelmileg legmegragadóbb Battlefield játékot akartuk létrehozni az eddigiek közül, és szükségünk volt hozzá az új technológiára” – mondja Patrick Bach ügyvezető producer. „A Battlefield 3 továbbra is szabadon bejárható pályákat használ, és olyan rajongói kedvenceket vonultat fel ismét, mint a sugárhajtású repülő, a kúszás és a 64 személyes társas mód PC platformon.”

A Battlefield 3ez év őszén jelenik meg Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra. További Battlefield 3 információk: www.facebook.hu/battlefield.hu; a legfrissebb Battlefield 3 hírekért kövess minket Twitteren: www.twitter.com/eahungary.