A Batman: Arkham City gyűjtői kiadásában

Batman: Arkham City Collector's Edition

Az Arkham Aslyum Collector's Edition-höz adott Batarang replika csak a jéghegy csúcsa volt: mindössze 40 extra dollárért október 18-án igazi ajándéközönnel árasztja el a Rocksteady azokat, akik a Batman: Arkham City gyűjtői változatát veszik meg. Összesen 99 dollárért (~18.500 Forint) nem csak a játékot, de egy egyedi szobrot, és számos egyéb meglepetést is postáznak majd.

A képregény rajongók minden bizonnyal az egyik, ha nem a legjobb történetnek tartott The Dark Knight Returns-ben látott külsőnek fognak a legjobban örülni, mely később DLC formájában is elérhető lesz. Az 1986-os Batman egy kicsit túlsúlyos volt, némi sorhassal is rendelkezett, de akárhonnan is nézzük, első osztályú rajongói kiszolgálásról van szó.

Szintén hamarabb próblhatják ki magukat a játékosok aPingvin otthonául szolgáló Iceberg Lounge challenge map-on, ahol várhatóan temérdek bűnöző segíti majd a dupla és tripla kiütések alapos begyakorlását.

Emellett a már szokásosnak tekinthető kártyák, art book, valamint a Gotham Knight egy példánya is helyet kap a csomagban a CD mellett, melyen egyelőre nem tudni, milyen zene is lesz pontosan.