eRepublik, a virtuális nemzetközi közösség!

eRepublikFigyelmetekbe szeretnék ajánlani egy játékot, mely nem rabolja az idődet, nem kell napi több órát a gép előtt ülni mégis élvezhető, könnyedén játszható és elég fordulatos ahhoz, hogy könnyedén megszeresd.

Van egy virtuális tér, ahol 350.000 ember vív naponta ádáz csatákat egy-egy erőforrásokban gazdag régiókért, szövetséges országok megsegítéséért, vagy taktikai célok miatt. Ez a hely a www.erepublik.com

A játék hátteréről:

  A játék egy román fejlesztésből indult, de a nagy sikere miatt hamar befektetők találtak rá és kezdtek vele komolyabban foglalkozni. Jelen pillanatban folyik az erepublik történelmének legnagyobb átalakítása, ami még folyamatban, de már sokan tesztelik, egyre több információ lát napvilágot. Ez a fejlesztés gyökeresen változtatja meg a világot, a játék metódusát, de már ennek pont ideje lesz a játékosok szerint.

Az erepublik egyedisége:

A játék próbálja a való életet leképezni, ahol megtalálhatja mindenki a magának megfelelő karriert. Lehetsz katona, cégvezető, politikus, újságíró, idegen országban nagykövet, vagy akár kém is, de ezeket ötvözheted is. Csempészhetsz az országba nyersanyagot, fegyvert, de lehetsz pártelnök is ahol a magyar közösség véleményformálójává válhatsz. Mindez csak ráfordított idő és elhatározás kérdése.

eMagyarország nagyhatalomként szerepel ebben a játékban, a maga 15.000-es aktív játékosállományával és katonai potenciáljával, de a legfontosabb előnyünk a szervezettség. Itt egyedül semmire sem mész, önállóan nem fogsz csatát nyerni, itt a közösségben rejlik az igazi erő. Ezt felismerve a hazai rajongók, játékosok rendszeresen szerveznek találkozókat, már határon túl is és komoly chat élet zajlik, hogy ezt a közösséget tovább erősítsük. Itt nem kell tartanod attól, hogy az első napokban nem értesz semmit, mert sorban állnak az emberek, hogy segítsenek megértened mindent, hogy gyorsabban fejlődj, hogy megtaláld a közösséged!
 
Két nagy szövetség létezik, akik vállvetve küzdenek egymással és az utóbbi hetekben ügyes taktikai húzással Magyarország ismét bebizonyította, hogy számolni kell vele az erepublikon. Európa egyik legértékesebb régióját sikerült a spanyol hadseregtől elfoglalni és uralma alá vonni.

Most égetően nagy szükség van az országnak minden új játékosra, hogy ezt a megszerzett előnyt meg is tudjuk tartani. Gyere és segíts nekünk, légy részese országunk sikerének, tegyél hozzá a közösséghez új gondolatokat, köss barátságokat, szerezz a világ minden pontján ismerősöket! Itt könnyedén szóba elegyedhetsz a brazil elnökkel, az indonézek legerősebb katonájával, vagy az oroszok leggazdagabb játékosával.

Hogy lehetsz a közösség tagja?

Ha érdekel a játék, akkor regisztrálj itt!

Figyelj a visszaigazoló emailre, mert anélkül a karaktered meghal!

Még egy nagyon fontos infó, amit feltétlen érdemes elolvasnod:
http://www.erepublik.com/en/article/babyboom-meg-rkezett--1136931/1/20