Dead Space 2

Dead Space 2Még mindig az E3, és talán az egyik legjobban várt bejelentés, melyet az Electronic Arts-hoz tartozó Visceral Games tett: a várva-várt Dead Space 2. része január 28-án jelenik meg. Akció, horror és félelem. Ezeket az elemeket ötvözi a folytatás, garantálva ezzel az éjszakai játékmenet során a hátunkon végigfutó hideg folytonos jelenlétét. Hősünk, Isaac Clarke egy sötét, magányos helyen tér magához, ahonnan hamarosan nekromorfok hadán keresztül kell megtalálnia a kivezető utat.

Az új űrállomás a The Sprawl nevet kapta, itt fogunk felébredni, mint a fertőzés egyetlen túlélője. De ha ez nem lenne elég, egyből egy újabb rémálomba csöppenünk. Természetesen az új harcokhoz újabb fegyverek is dukálnak majd.

Üröm az örömben, hogy a konzolosok megint többet kapnak. A PlaySatiton 3-ra megjelenő Limited Edition FullHD felbontásban tartalmazza majd az előzményeket bemutató Dead Space Extraction játékot, melyet új trófearendszerrel, valamint kooperatív játékmenettel egészítettek ki a készítők.  Mindemelett a PlayStation Move vezérlőt is támogatni fogja, ezáltal nyújtva új élményt a játékosoknak.