Battlefield Heroes

A Battlefield Heroes vezeti be az EA új 'Play 4 free' üzleti modelljét. Az egyedi rajzfilmes FPS bemutatja az új Battlefield játékélményt!A Digital, Life, Design Konferencián Münchenben az Electronic Arts Inc bejelentette a Battlefield Heroes-t, egy teljesen új Play 4 Free rajzfilm stílusú shootert, amely a klasszikus Battlefield játékmenetet juttatja el egy teljesen új játékos réteghez.

Az idén nyártól a www.battlefield-heroes.com címen letölthető Battlefield Heroes az EA első teljesen ingyenesen elérhető játéka, és tartalmaz egy beépített meccskészítő rendszert, biztosítandó, hogy ugyanolyan erős játékosok mérkőzzenek a fair play jegyében. A DICE által Stockholmban fejlesztett Battlefield Heroes vezeti fel az EA új web-központú, ingyenesen letölthető, ingyenesen játszható üzleti modelljét, amely hirdetéseken és mikro-tranzakciókon keresztül generál bevételt. Mivel a belépéshez semmilyen megkötés nem társul, most bárkiből lehet hős a harcmezőn!

"Az Online játszó játékosok egy hatalmas közönség" - mondta Gerhard Florin, az EA amerikai és európai kiadásért felelős igazgatóhelyettese. "A játékosok másképpen akarnak játszani, könnyebb hozzáféréssel, amellyel gyorsabban játékba kerülhetnek. A Battlefield Heroes-zal az EA első jelentős franchise-ját hozza Észak-Amerikába és Európába az új üzleti modellel és árazási struktúrával, amelyet a játékosok fejlődő igényeihez igazított."

A Battlefield Heroes egy teljesen új játék attól a csapattól, amely a Battlefield 1942T és a Battlefield 2T mögött állt. Rajzfilmszerű grafikájával és játékmenetével bármilyen tudással rendelkező játékost kiszolgál. Egyszerű beszállni és játszani, de a robosztus karakter testreszabással és mély online meta-játékkal a játékosok órákat tölthetnek a karakterük felépítésével és a világ meghódításával.

"Ehhez a Battlefield játékhoz másfajta csavart adtunk a rajzfilmszerű grafikával és játékmenettel" - tette hozzá Ben Cousins, az EA DICE vezető producere. "Van itt valami minden típusú játékos számára - legyenek azok akár a régi Battlefield rajongóink vagy alkalmi játékosok. Az új online modellen keresztül folyamatosan új tartalommal fogunk bővíteni, hogy frissen tartsuk a játékot és fenntartsuk a játékosok érdeklődését, ugyanakkor valós időben integráljuk a játékosok visszajelzéseit. Játékfejlesztőként ez egy igazán nagyszerű új mód a játékok készítésére."