Univerzális ADB driver Koush jóvoltából

ADB

A Windows egyik örök védjegye, hogy bármilyen extra - de még az alapvető - drivert telepíteni valóságos rémálom. Ha szerencsések vagyuk akár a harmadik oldalon rábukkanunk valami alkalmasnak titulált programra és még működni is fog. Persze ha kedvenc Androidun rootolásáról vagy egy kis ADB használatról va szó, szerintem a legnehezebb feladat egy olyan drivert találni, aminek a segítségével a Windows képes rendesen felismerni a telefont. Vagy legalább aamíg beírjuk azt a pár parancsot.

Persze nem csak nekünk, egyszerű földi halandóknak gyűlik meg a bajunk a dologgal. Koush, aki többek között a Carbon és a CyanogenModban található Superuser alkalmazások fejlesztője, szintén megjárta a hadal útját - azonban úgy döntött, hogy elege van az egészből és összerakott egy olyan univerzális ADB drivert, aminek a használatával elvileg minden Androidot fel kell ismernie a Windowsnak.

Nyilván a ebben még mindig fontos szerepet játszik a Microsoft operációs rendszere, de legalább abban biztosak lehetünk, hogy mi minden tőlünk telhetőt megtettünk. És persze köszönjük Koushnak, hogy megkönnyíti szenvedéseinket!