Samsung Galaxy S 4: halandó elbírhat ekkora erővel? [KÉP]

Samsung Galaxy S 3

Tegnap merült fel a Samsung Galaxy S 4 lehetséges bemutatójának időpontja, azonban egy koreai telekommunikációs cég információi szerint a buli március 22-én kerül megrendezésre. Ami pedig az eladásokat illeti, ha minden igaz április közepétől lesz elérhető a telefon, a specifikációik láttán pedig egyből Uncle Ben jutott eszembe, miszerint a nagyobb erő nagyobb felelősséggel is jár.

Ne értsen félre senki, én leszek az első a sorban aki érdemesnek akarja bizonyítani magát ennek a szörnynek a megszelidítésében. A 4.99"-os, FullHD felbontású Super AMOLED kijelzője alatt nem más dolgozik majd, mint a 8 magos Exynos 5 Octa, amelyet a szintén 8 magos Mali-T658 GPU segít ki - és látom, amint az asztali PC-m szégyenében könnyes szemmel néz rám, hogy azért ő is tud még, ha kell. És persze a 2GB RAM is szériatartozék lesz.

A hátoldali kamera 13 megapixeles, az előlapi 2 megapixeles lesz, míg az akkumulátor 2.600mAh-sra hízott. Ez és az Octa feltételezett energiahatékonyságát összeadva azt hiszem megoldódott a reggeltől estig vajon kibírja-e a telefonom probléma, még akkor is, ha nincs a közelben töltő.

Bal oldalt: kiszivárgott SGS 4 kép, jobbra a Galaxy S 3

És ha már a töltőnél tartunk, a hátlap cseréjével vezeték nélküli töltéssel is felruházhatjuk az SGS 4-et. Mindennek a tetejébe Android 4.2.1-gyel érkezik a telefon. Én ezek után csak egy dolgot kérek Samsung: felejtsétek el azokat a hardveres gombokat. Komolyan.