Bemutatkozik a stílusos Sony Xperia M

Sony Xperia M

Az Xperia M újabb piacok és fogyasztói csoportok számára teszi elérhetővé a Sony élményt. Így az egy érintéses NFC kapcsolódás, a lenyűgöző formavilág, az éles képek megjelenítésére alkalmas jó minőségű kijelző, az intelligens kamerafunkciók, a megnövelt készenléti időt kínáló STAMINA mód, és természetesen a Sony médiaalkalmazások még szélesebb rétegek számára válik hozzáférhetővé.

„Az Xperia M és Xperia Mdual optimális választás lehet az Xperia okostelefonok világával még csak ismerkedők számára. Mindkét készülék rengeteget profitált a Sony innovációiból és mérnöki szakértelméből, így kiváló alternatíva azok számára, akik a prémium technológiákat és élményeket eddig csak a felsőkategóriás készülékek kiváltságának tekintették” – nyilatkozta Calum MacDougall, a Sony Mobile Communications Xperia marketingért felelős igazgatója.

Egyszerű megosztás, nagyszerű szórakozás

Az Xperia M is rendelkezik a Sony egy érintéses (One-touch) megosztási funkcióival, mellyel fényképek és zenék is könnyedén oszthatóak meg olyan készülékeken, mint például az SBH20 vezeték nélküli sztereo headset, vagy a legújabb NFC-képes BRAVIA TV-k.

Egyedülálló Sony formatervezés

Az Xperia M is a zászlóshajó Xperia Z okostelefon bejelentésekor megismert OmniBalance dizájnnal büszkélkedhet. A precízen kialakított formatervezés tökéletes megjelenést kölcsönöz a készüléknek, mely nemcsak elegáns, hanem ergonomikus is. A színváltó áttetsző csík – lehetővé teszi, hogy a felhasználók személyre szabják a beérkező hívások és üzenetek és figyelmeztetők jelzőfényeit. 

Az Xperia M és Xperia Mdual készülékek fekete, fehér és lila színekben kerülnek majd piacra. Az egy SIM-kártyás modell ezen felül pedig még sárga színben is elérhető lesz.

Az Xperia M főbb tulajdonságai

  • Egy érintéses megosztás NFC-vel. Képernyőtükrözés TV-re, valamint zenék és képek megosztása egyéb NFC-képes eszközök között.
  • OmniBalance dizájn, 4”-os FWVGA érintőképernyő és LED jelzőfények
  • Sony ClearAudio+ hangzásjavító technológia, xLOUD és 3D Surround Sound (VPT)
  • 5 megapixeles Gyorsfotó funkciós fényképező, autofókusszal és HDR-rel, valamint dedikált kameragombbal
  • Kétmagos processzor
  • STAMINA mód a megnövelt akkumulátor kapacitásért
  • Elérhető fekete, fehér, lila és sárga színekben

Egységes Sony szórakoztatási élmények

Az Xperia M készülékben is megtalálhatóak a már jól ismert Sony médiaalkalmazások, melyek egységes szórakoztatási élményt nyújtanak a különböző Sony készülékeken. A “WALKMAN”, “Album” és “Filmek” alkalmazásokkal egy helyről kezelhetőek az offline és online tartalmak. A “WALKMAN” és “Filmek” alkalmazással a készülékben található zenéket és filmeket játszhatjuk le. Az “Album” alkalmazás a készüléken található képek böngészésén túl lehetővé teszi a Facebook ismerőseink képeinek lapozgatását, képeink készítés helye szerinti böngészését is, valamint az új „Faces” funkciónak köszönhetően a képeken szereplő személyekre történő szűrést is.

A Sony szórakoztató technológiái igazi élményekké varázsolják a készüléken tárolt tartalmakat, melyek most még tovább élvezhetőek az Xperia M készülékkel a STAMINA üzemmódnak köszönhetően. A Sony legfrissebb akkumulátor kímélő üzemmódjának használatával a készülék automatikusan lekapcsolja az energiaigényes alkalmazásokat, amikor a kijelző kikapcsol és visszakapcsolja, amint a képernyő újra használatba kerül. Ennek köszönhetően, akár négyszer hosszabb* akkumulátor készenléti idő is elérhető.

Xperia Mdual 

A két SIM-kártyát kezelő Xperia Mdual változattal a felhasználók szabadon választhatnak két SIM kártya közül hívások kezdeményezésénél vagy üzenetek írásánál, csupán egyetlen érintéssel. Ezen kívül mindkét SIM-kártya szabadon testre szabható – például az üzleti, vagy magán csengőhangok beállításával is – így könnyen elválaszthatóak egymástól a munkahelyi illetve magán jellegű hívások és híváskezelések.

Az Xperia M és Xperia Mdual készülékek világszerte 2013 harmadik negyedévétől lesznek elérhetőek.