Vuze 4.5: Gyorsabb letöltés és Android támogatás

VuzeA Vuze csapata a minap kiadta népszerű bittorrent kliensének legújabb, 4.5-ös verzióját. A könnyebben beállítható sebességeknek hála sok esetben jelentős gyorsulást tapasztalhatunk majd letöltéseink esetében, valamint a legtöbb Android rendszert futtató telefonra könnyedén áttölthetjük, átkódolhatjuk a letöltött tartalmakat, illetve le is játszhatjuk azokat.

2007-es megjelenése óta több, mint százmillió felhasználó töltötte le a klienst, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A tavalyi évben rengeteg fejlesztésen esett át a program, többek között DVD író program is integrálásra került. Az iTunes, Xbox360, Playstation 3, PSP és TiVo rendszerekkel való összehangolásának köszönhetően egyetlen mozdulattal tölthetik át a felhasználók a letöltött média fájljaikat az említett eszközökre.

A 4.5-ös verzió már támogatja az Android rendszert futtató telefonokat is, többek között a HTC Evo, a HTC Hero, HTC Incredible, HTC Magic, Motorola Droid, Motorola Droid X és a Samsung Vibrant már teljes támogatásnak örvend, de a lista később bővülni fog, a felhasználók kérései alapján.

A beépített sebességmérőnek köszönhetően a kevésbé profi felhasználók is könnyedén optimalizálhatják majd beállításaikat, még nagyobb letöltési sebességeket elérve ezzel. A program folyamatosan igazítja majd a beállításokat az esetleges sávszélesség változásokhoz.