Valótlant állított magáról az Árukereső.hu

Depo.hu

Az Árukereső.hu tegnapi napon kiadott sajtóközleményében valótlanul állítja, hogy az árösszehasonlító portálok körében elsőként kapta meg  a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) által életre hívott Felhasználóbarát honlap minősítést. Ezt az elismerést elsőként a www.Depo.hu online árösszehasonlító oldal szerezte meg még 2009-ben, a cím jelenleg is érvényes.

 A Matisz 2009-ben hirdette meg a Felhasználóbarát honlap minősítést, melynek célja, hogy segítse a tartalomszolgáltatókat és a webfejlesztőket annak érdekében, hogy a fogyasztók, felhasználók könnyebben, biztonságosabban jussanak információkhoz, szolgáltatásokhoz.

„A Depo.hu 2009-ben az árösszehasonlító online piacterek körében elsőként szerezte meg sikeresen a Felhasználóbarát honlap minősítést” – mondta Dr. Mlinarics József, a Matisz ügyvezető elnöke.

Mivel a Felhasználóbarát honlap cím annak kiadásától számított két évig érvényes, így a Depo.hu 2011 végéig jogosult a minősítés megjelenítésére, így az Árukereső.hu azon állítása, miszerint az elismerésnek egyedüli birtokosa, szintén valótlan. „Oldalunk jelentős megújítása során került le a Felhasználóbarát honlap logó, mely egyébként 2011 novemberéig érvényes. Lejártakor mindenképpen újra szeretnénk pályázni, hiszen az elmúlt hónapok jelentős átalakításainak köszönhetően a látogatók még könnyebben és gyorsabban navigálhatnak és találhatják meg a keresett termékeket” – mondta Szabari László, a Hírek Médiához tartozó Depo.hu üzletágvezetője.

A Matisz hivatalos oldala · A Hírek Média hivatalos közleménye a Depo.hu Felhasználóbarát honlap cím megszerzéséről