Újabb bizonyíték Roswell-lel kapcsolatban - Mégsem vagyunk egyedül?

I Want To Believe

A történet mindenki számára ismert: 1947-ben állítólag földönkívüli űrhajók, repülő csészealjak zuhantak le az Új-Mexikóban található Roswell mellett. A helyi városi napilap, a Roswell Daily Record 1947. július 8-i számában arról számolt be, hogy a légierő helyi egysége repülő csészealjakat talált előző nap. Forrásként az RAAF-et jelölték meg, akik azonban másnap már mindent tagadtak, és állításuk szerint csupán egy meteorológiai léggömböt fogtak.

Az FBI hétfőn a nyilvánosság elé tárt egy jelentést, mely fél évszázadig titkosítva volt, és az incidenssel hozható kapcsolatba:

A jelentés szerint, melyet a magát Guy Hottel-nek nevező informátor írt 1950-ben (három évvel a baleset után), mindhárom, közel 15 méter átmérőjű, középen kimagasodó formájú csészealjban három-három, nagyjából egy méter magas lény utazott. Fémes szövésű ruhát viseltek, valamint testüket a vadászpilotákéhoz hasonló nagy nyomású kötések fedték. Hottel jelentése szerint az idegenek azért zuhantak le, mert a légierő által használt radarok jelei összezavarták a műszereiket.

A dokumentum hitelességét támasztja alá, hogy a Nyomozó Iroda hivatalos honlapján is megtekinthető. Persze ez nem jelenti azt, hogy holnap reggel kis szürke lényekkel fogunk találkozni az utcákon, vagy azt, hogy esetleg a nyilvánosság is megtekintheti majd a holtteseteket. Csupán egy halvány reménysugár, hogy mégsem vagyunk egyedül, és létezik értelmes élet az univerzumban.

Észlelések a nagyvilágban

Azonosítatlan repülő tárgyakat azonban nem csak Roswell környékén véltek látni szemtanúk. Rengeteg személy állítja, hogy már fizikai kapcsolatot is létesített a földönkívüliekkel, miután azok álmában elrabolták és az űrhajójukra vitték. Az ilyen, és efféle történeteket számos film és sorozat választotta alapjául, melyek közül talán a legismertebb az X-Akták, valamint a Csillagkapu. Azonban az idegenek nem csak Amerikába látogatnak el...

A csernobili katasztrófa után a szivárgó reaktornál dolgozó mentőcsapatok tagjai közül többen is egy szivar alakú, villámgyorsan közlekedő, repülő tárgyat véltek felfedezni. Elmondásaik szerint az UFO megállt a sérült blokk felett, majd kb. fél percig látszólag nem csinált semmit. A személyek egytől-egyig állítják, hogy miután az idegen elrepült, a sugárzásmérő műszer szerint a sugárzás szintje jelentősen csökkent olyan mértékben, melyet észérvekkel nem lehetett megmagyarázni.

De nem kell a múltban kutakodnunk: 2011. január 28-án Jeruzsálem felett jelent megy egy UFO, majd látszólag le is ereszkedett egészen a város fölé, majd röviddel ez után hihetetlen sebességgel lőtt ki az ég felé, míg végül nyomtalanul el nem tűnt.

Sokan Fuji felett is véltek űrhajókat látni, melyeket sokan a nem rég bekövetkezett katasztrófákkal hoznak összefüggésbe.

Mire készülnek?

Az elmúlt hetekben, hónapokban számos az előzőhöz hasonló észlelés történt világszerte. Egyesek szerint már közeledik a nap, amikor megtörténik az első kapcsolatfelvétel, mások egyenesen a teljes pusztulásra, az emebriség rabszolgasorba hajtására készülnek lélekben.