Új Beoplay H4: A minimalista dizájn és a kiváló hangzás hibátlan egyensúlya

A Bang & Olufsen ma bemutatta az új Beoplay H4 vezetéknélküli fejhallgatóját. A Beoplay H4 dizájnját felfrissítették, valamint újabb funkciók, például hangasszisztens is elérhetők az eszköz felhasználói számára, a Bang & Olufsen termékeknél megszokott gazdag hangzás mellett. A minőségi alapanyag használat garantálja a kényelmet és tartósságot, az akár 19 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően pedig nem kell azon aggódni, hogy lemaradunk a kedvenc számunkról.

A Beoplay H4 a Bang & Olufsen felhasználók által kért, az eredeti formára és funkciókra vonatkozó fejlesztések közül az alábbiakkal rendelkezik:

  • Hangasszisztens vezérlés, aminek köszönhetően akár menet közben sem áll meg az élet –kérheted a kedvenc számodat, és hozzáférhetsz a legfrissebb hírekhez vagy az aktuális időjáráshoz is. Mindezt pusztán a hangoddal.
  • Továbbfejlesztett dizájn még finomabb alapanyagokból és a korábbinál kevésbé látható textil bevonatú kábellel.
  • Az elődökhöz képest egy további mikrofon, a még jobb hangminőség érdekében optimális szögben és távolságban elhelyezve.
  • aptX™ Alacsony Késleltetésű Technológia, a videók még zökkenőmentesebb szinkronizációjához.
  • Továbbfejlesztett kezelőfelület a jobb fülhallgatón – dedikált hangasszisztens gombbal és csúszka be- és kikapcsoló gombbal.
  • Kifinomult alumínium lemezek, amik kiemelik a prémium alapanyag használatot.

Puha báránybőr az igazi komfortérzetért
A Beoplay H4 fülhallgatói és fejpántja puha báránybőrből készülnek. A fülhallgatókban található memóriahab alkalmazkodik a fül vonalához, így kényelmes és szoros tartást ad és passzív zajszűrést is biztosít. A fülhallgatók külső felületén található csiszolt, eloxált alumínium lemezekre a Bang & Olufsen logó a színhez illő lézermetszéssel kerül fel. A fejhallgatóhoz illeszkedő kábel fonott textil borítást kapott, amit részben láthatóvá tettek a csúszka és a fejpánt között, ami hozzájárul az igazán egyedi megjelenéshez. A csúszka rozsdamentes acélból készül PVD borítással, valamint hajszálcsiszolással, ami karcsú, elegáns, de mégis strapabíró külsőt kölcsönös az eszköznek.

Egyszerű kezelőfelület
A Beoplay H4 egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, melyet mindössze három gombbal láttak el. A középső gomb megnyomásával lehet fogadni és befejezni a hívásokat, valamint indítani és leállítani a zene lejátszást. Az alsó és felső gomb a hangerő szabályozására, valamint a zeneszámok közti léptetésre alkalmas, egyszerre megnyomva pedig a fejhallgató Bluetooth kapcsolódását indíthatjuk el.

Árazás és elérhetőség
Az új Beoplay H4 október 24-én két kivitelben érkezik a Bang & Olufsen üzletekbe és online. A magyarországi kiemelt kereskedelmi partnereknél, mint például az iStyle és iCentre Apple Premium Reseller üzletek november középétől elérhető. Ajánlott fogyasztói ára 102.900 Forint.