Twitter újdonságok

twitterNemrég mutatták be a Twitter új verzióját, a napokban pedig számos újítás látott napvilágot az új oldalhoz. Miután kijavítottak egy biztonsági hibát, ma reggel két újdonsággal találták szemben magukat a felhasználók: egy reply-to-all gombbal, valamint egy, a felhasználók nevét automatikusan kiegészítő szkripttel.

Előbbi segítségével egyetlen gombnyomással válaszolhatunk mindenkinek, akinek a neve megjelenik az adott tweet-ben. Sajnos nincs lehetőség szelektálni a userek között.

Az auto-complete funkció segítségével elég csupán egy '@'-ot, valamint a usernév első pár karakterét beírnunk, az oldal pedig felajánl a követőink, illetve az általunk követett tagok közül mindenkit, akinek a nickje releváns a beírtakhoz.

Az Y Combinator a COLOURlovers.com-mal összefogva elkészítette a Themeleon nevű alkalmazást, melynek segítségével a felhasználók könnyedén kedvükre színezhetik twitter oldalukat. Az 1 millió különböző színű és rajzolatú minta mellett előre elkészített kinézetek közül is válogathatnak a felhasználók.