Pörgesd fel a játékod a HyperX Pulsefire FPS egérrel!

A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója ma bejelentette a HyperX TM Pulsefire FPS egeret, mely precíz és megbízható teljesítményével egészíti ki a vállalat játékosoknak készült termékportfólióját. A HyperX első egerét a gyártó legjobb mérnökei tervezték professzionális játékosok visszajelzései alapján, ezért is nyerhette el a rangos RedDot Design Award 2017-es díját a formatervezés minőségéért és a kivitelezésért.

Az egér lenyűgöző pontosságú PixArt 3310 érzékelővel biztosítja a pontos nyomkövetést, hogy megfeleljen a professzionális FPS-, és hobbi játékosok minden igényének. Érzékenysége gombnyomással állítható 4 előre beállított szint között, amelyek lefedik a játékosok körében legnépszerűbbnek számító 400–3200-as DPI-tartományt. A gyors válaszidőt a 20 millió kattintást is elbíró Omron kapcsolók, a kényelmet pedig az egér ergonomikus kialakítása garantálják, amely tenyeres és karmos fogáshoz egyaránt ideális. Mindössze 95 grammos tömegével és optimális súlyelosztásával az egérrel gyors mozdulatokat lehet végezni, a csúszásmentes oldalsó felület pedig segít megtartani a biztos fogást. A HyperX Pulsefire FPS 6 strapabíró gombja remek tapintható visszajelzést nyújt minden kattintásnál, az igazán sima csúszásról pedig a szövettel borított kábel és nagyméretű talpak gondoskodnak.

„A HyperX kiváló partnerünk már 5 éve, és nagyon örülünk, hogy az új Pulsefire FPS egérrel játszhatunk. Teljesítménye megfelel minden elvárásunknak, és kényelmes kialakításának köszönhetően egyaránt jól használható az órákon át tartó gyakorláshoz és a versenyeken is” – mondta Ioann „Edward” Sukhariev, a NAVI CSGO esport csapat tagja.

Elérhetőség és támogatás:
A játékosoknak készült új HyperX Pulsefire egér április 24-től érhető el a teljes EMEA régióban, a HyperX partnereinek kínálatában. A termékre két év jótállás vonatkozik, amelyet a HyperX piacvezető ügyfélszolgálata és támogatása egészít ki.