Önök kérték - A 8 leginkább várt uTorrent fejlesztés

uTorrentA Bittorrent Inc. májusban elindította az Idea Bank szolgáltatást, ahol a felhasználók javaslatokat tehettek, milyen fejlesztéseket szeretnének az uTorrent-hez, illetve szavazhatnak is azokra, melyeket hasznosnak találnak. Az indulás óta több száz ötlet érkezett, melyek közül már nagyjából hatvanat implementáltak is a fejlesztők.

 

1. uTorren Linux-ra

A legnépszerűbb kérés, több, mint 5.300 szavazattal. Júniusban bejelentették, hogy hamarosan érkezik a kliens Linux-os változata is.

2. Részletesebb prioritás beállítási lehetőségek.

A mostani, alacsony/normál/magas helyett egy 16 lépcsős rendszert terveznek bevezetni.

3. E-Mail értesítés letöltés befejezésekor

4. Megosztás csak üresjárat esetén

Hasonlóan a mostani ütemezőhöz, könnyebben beállíthatjuk majd, mikor töltsön a kliensünk.

5. Vírusellenőrzés letöltés befejezésekor

6. Jelszavas védelem

Egy főnök gomb segítségével egyetlen gombnyomással lezárhatjuk majd a klienst, majd ha szeretnénk ismét használni, meg kell adnunk a jelszót.

7. Adat és .torrent file mozgatása egyetlen kattintással

Jelenleg igen körülményes a már elkészült letöltéseket áthelyezni, majd újra megosztani. Ezen igyekeznek változtatni a fejlesztők, már a 2.2-es verzió-ban is.

8. Automata kicsomagolás és mozgatás

A scene szabályai miatt rengeteg anyag kerül fel becsomagolva az oldalakra, melyek komoly bosszúságot okoznak. Kicsomagolni, mozgatni, törölni. Egy szkript segítségével ez az egész folyamat automatizálttá válhat, melyet változók segítségével állíthatunk majd be.