Megérkezett az nCore v3

nCoreHazánk legnagyobb és talán legnépszerűbb bittorrent oldala, az nCore ma délután új verzióval fogadta a felhasználóit. A v3 névre keresztelt motor az üzemeltetők elmondása szerint biztonságosabb, gyorsabb, és könnyebben átlátható lett, valamint rengeteg újdonságot tartogat. Ezek közé taroznak a különböző kinézetek, többek között a régóta kért retro skin is.

Az oldalon jelenleg is folynak a karbantartási munkálatok, így előfordulhatnak hosszabb-rövidebb leállások az elkövetkezendő órákban. Ezekért az adminisztrátorok előre is elnézést kérnek.

"Eljött ez a nap is, letelt a leghosszabb 2 hetünk.

Üdvözlünk mindenkit a külsőleg és nem utolsósorban belsőleg is megújult nCore-on. Régóta ígértük, régóta halogattuk azonban a közelmúlt eseményeinek köszönhetően elhatároztuk, hogy tényleg megcsináljuk. Igen, jól gondoljátok: a mostani megújulás egyik mozgatórugója a razzia volt. A v3 egy biztonságosabb, egyszerűbben moderálható és nem utolsó sorban gyorsabb nCore-t takar.

A leglátványosabb változásnak természetesen az új skinek megjelenését tekinthetjük, köztük a régóta várt retroval. A közeljövőben a választható kinézetek listája reményeink szerint bővülni fog. Természetesen lehetőség van a már jól megszokott alap nCore kinézet használatára is. A skinek között váltani a megújult Profil oldalon tudtok. A profiloldalakat kissé átalakítottuk, pár extra funkcióra is rálelhettek ott, érdemes tehát meglátogatni.

A számunkra legfontosabb dolog azonban nem a külcsíny, így a fő fejlesztések észrevehetetlenek, viszont annál hasznosabbak. Reményeink szerint a mostani oldal megbízhatóbb és gyorsabb is lesz elődjénél.

A főoldal kinézete, funkciója kissé megváltozott, helyet kapott rajta az úgynevezett Hírfolyam, melynek segítségével a barátaitokkal tudtok hatékonyan és a közösségi oldalakon már megismert módon társalogni, torrenteket ajánlani.

A levelezőrendszer is megújult, hasonlóképpen a Helpdesk menü is. Az utóbbi egybeolvadt a Staff menüvel, a célunk az új rendszerrel a gyorsabb és hatékonyabb problémamegoldás volt. A fórumról lekerült a béta jelző, és megkapta a régóta áhított keresőt.

Történt pár változás a Letöltés oldalon (pl. élőkeresés), valamint a Feltöltés menetén is finomítottunk. A sasszeműek az új feltöltéseknél észrevehetik a torrentek leírásánál történt változásokat.

Mostantól lehetőségetek van bejelenteni a hibásnak ítélt torrenteket, kéréseket, hozzászólásokat valamint böngészni a torrentek logjában.

Ezeken kívül még rengeteg apróság változott, fedezzük fel az oldalt közösen, mostantól ez az otthonunk.

Természetesen rengeteg extra funkció bevezetése is a tervek között szerepel, sok változás várható az elkövetkező pár hétben.

Folyamatos háttérmunkálatok zajlanak, kérjük legyetek türelmesek.

Elsőre semmi sem tökéletes, vannak hibák, ezeket kérjük jelezzétek a fórum megfelelő részében."