Játékra tervezve: megérkezett a Samsung CRG5

A Samsung a 27 colos CRG5 (C27RG5) gaming monitorral bővíti ívelt monitor portfólióját. A széria legújabb tagja olyan innovatív gaming funkciókkal érkezik, mint a villámgyors, 240Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás, miközben páratlan képi világot és erős, gyors teljesítményt biztosít, akár nagy felbontású játékok esetén is.

„A Samsung a legújabb grafikai megoldásokat alkalmazza az innovatív ívelt kijelzőinél, így biztosítva lenyűgöző, újgenerációs játékélményt a gamerek számára – mondta Seog-gi Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – A 240 Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás pedig lehetővé teszi, hogy a CRG5 ívelt gaming monitor felhasználói még a nagy grafikai igényű játékokat is tökéletes minőségben élvezzék.”

Az igazán magával ragadó élményt a 27 colos CRG5 monitor 1500R-es ívelt kijelzője biztosítja, amely a 240Hz RapidCurve ™ technológiának köszönhetően villámgyors frissítési rátával minimálisra csökkenti a kijelző válaszidejét. A monitort az NVIDIA hitelesítette, hogy az megfelel a G-SYNC kompatibilitás teljesítmény- és képminőségi követelményeinek, és könnyed, szaggatásmentes, illetve alacsony késleltetési idejű játékot biztosít, full HD felbontásban (1920x1080).

A rendkívül kidolgozott és részletes képmegjelenítés érdekében a monitor 3000:1-es kontrasztaránnyal érkezik, valamint még mélyebb feketéket és világosabb fehéreket képes megjeleníteni, legyen szó a játék legfényesebb vagy akár legsötétebb részeiről. A CRG5 monitor függőleges igazítású (VA) panel kijelzővel is rendelkezik, amely a széles látószögnek köszönhetően magával ragadó játékélményt nyújt.

A CRG5 vékony kávájának köszönhetően a monitor három oldalon is csaknem teljes kijelzős megjelenítést biztosít, valamint egy erős ergonomikus állvánnyal van felszerelve, amely hozzájárul, hogy a játékosok kényelmesen elmerülhessenek a játékban. A gamerek előre beállított megjelenítési opciók közül választhatják ki a játék műfajához illeszkedő beállításokat, a haladó szintű testreszabási lehetőségek pedig lehetővé teszik akár három különálló megjelenítési profil létrehozását, az egyszerű váltás érdekében.

A CRG5 egy olyan, ívelt gaming monitor portfólió tagjaként mutatkozik be, amelybe többek között a forradalmi, 49-inch-es CRG9 is tartozik. A magasfelbontású, ultraszéles gaming monitor, köszönhetően a 32:9.es képaránynak, a drámai 1800R értékű ívelt kijelzőnek és a HDR1000 technológiának, magával ragadó, részletgazdag és színhelyes képet biztosít. A Dual QHD kijelző (5120x1440) megalkotására a Samsung a forradalmi Quantum Dot technológiáját használja, amely kivételes pontossággal képes megjeleníteni valósághű színeket.

A CRG5 gamer monitor Magyarországon augusztus közepétől érhető el.

A Samsung ívelt gaming monitoraival kapcsolatban további információ a https://www.samsung.com/hu/monitors/oldalon található.

Modell

LC27RG50

 

Kijelző

Méret

27 col

Képarány

16:9

Kialakítás

Ívelt

Ívelt képernyő értéke

1500R

Frissítési arány

240Hz

Panel típus

VA

Statikus-kontraszt arány

3,000:1(Typ)

Betekintési szög

178°(H)/178°(V)

Válaszidő

4ms (GTG)

Felbontás

1,920 x 1,080

Fényerősség (jellemző)

300cd/

Általános jellemzők

G-SYNC

G-SYNC Kompatibilis

Game Mode

 

Custom/FPS/RTS/RPG/AOS/Cinema/DCR

Alacsony bemeneti késleltetés

Igen

Célkereszt funkció

Igen

Feketestabilizátor

Igen

Szemkímélő mód

Igen

Villódzásmentes kép

Igen

Easy Setting Box

Igen

Windows Tanúsítvány

Windows 10

 

Felület

Csatlakozás

1 EA

Csatlakozás variáció

1.2

HDMI

2 EA

HDMI variáció

2

Fülhallgató

Igen

Design

Szín

DARK BLUE GRAY

Dönthetőség

-2.0° (±2.0°) ~ 15.0° (±2.0°)