Horloger - HTC érzés Windows alatt

HTC

Számos widget létezik Android telefonokra, melyek segítségével Windows-hatású és megjelenésű órát varázsolhatunk a telefonra. Ezúttal egy olyan programot szeretnék bemutatni, mellyel HTC stílusú órát varázsolhatunk asztali számítógépünkre. A Horloger segítségével több skin közül válogathatunk, valamint egy barátságos interface segítségével könnyen testreszabhatjuk az asztalra elhelyezhető órát.

Ha jobb gombbal kattintunk az órára, rögzíthetjük a helyét az asztalon, valamint innen érhetjük el a beállításokat is. A General fülön kiválaszthatjuk, hogy a program elinduljon-e a Windows-zal együtt, megjelenjen-e a dátum, a perc, illetve a másodperc. valamint a nyelvet is kiválaszthatjuk. Ez alatt választhatunk a skinek közül, valamint beállíthatjuk, mennyire legyen áttetsző az óra.

A Position fül alatt választhatunk a három alapértelmezett pozíció közül. Amennyiben ez nem felel meg, a Manual position-t bepipálva kézzel oda húzhatjuk, ahova szeretnénk. Az Always on top kapcsolóval beállíthatjuk, hogy mindig látszódjon az óra.

Horloger

Bár az óra igen mutatós, számos feature hiányzik még belőle. Én személy szerint szívesen látnám, ha tudna időjárás előrejelzést is megjeleníteni, hasonlóan az Animated Weather Pro Android alkalmazásához.

A készítő hamarosan újabb verziót ad majd ki, mely több skin-t, illetve újabb funkciókat tartalmaz majd.