A fagyi továbbra is visszanyal

DDoSTovább folytatódik a bittorrent felhasználók által a jogvédő szervezetek szerverei ellen folytatott támadások sorozata. Az előzményekről bővebben a múltkori cikkben. A RIAA és az MPAA elleni hétvégi támadások hírei világszerte a média középpontjába juttatták az ügyet, mely a mai napon tovább burjánzott.

A szerveződés fő helyszíne továbbra is a 4chan fóruma. A legutóbbi áldozat a brit jogvédő szervezet, a BPI volt. Három sikertelen kísérlet után a kalózok új célpontot választottak maguknak: az ACS:Law nevű szervezetet, mely több tucat fizetési felszólítást küldött ki világszerte különböző oldalak vezetőinek.

Andrew Crossley szervezete, valamint annak módszerei ellen már a múltban is számtalan panaszt nyújtottak be, így nem meglepő, hogy az ACS:Law lettek a kalózok legújabb célpontja. Tegnap este óta a cég honlapján csak a "This Account Has Been Suspended" felirat olvasható. A nap folyamán Crossley nyilatkozott a támadásokkal kapcsolatban, majd miután szervezetének oldala működött, csak a "szokásos kalóz szemét"-nek nevezte az akciót. A kijelentését követően rövid időn belül ismét megtámadták a szervert, mely azóta sem elérhető.