Tökéletes térhangzás nemcsak négy fal között

Sony SRS-BTS50

A Sony új vezeték nélküli hangszórójával a szabadtéri programokon sem kell lemondani a minőségi zenei élményről. A stílusos hexagon forma részletgazdag, térhatású hangzást, a beépített akkumulátor akár 10 órás lejátszást biztosít. A könnyű, mégis strapabíró SRS-BTS50 nemcsak a házon belül tökéletes hangulatfelelős. A vezeték nélküli hangszóró a szabad ég alatt tartott programok ideális kiegészítője, így a kedvenc dalok bárhol tiszta hangzásban hallgathatók.

A lejátszani kívánt zeneszámok az NFC-képes okostelefonokról vagy táblagépekről egyetlen mozdulattal a hangszóróra irányíthatók, a korábbi generációs készülékek pedig Bluetooth® kapcsolattal is csatlakoztathatók az eszközhöz. Ha zenehallgatás közben telefonhívás érkezik, az SRS-BTS50 kihangosításra is használható.

A kifinomult hangzásban az egyedülálló hatszög kialakítás is szerepet játszik. Kisebb körben elég direkt hangszóró módra állítani, nagyobb helyszínen vagy szélesebb körben pedig a készüléket felfelé döntve gazdag térhangzás érhető el.

Az akár 10 órán át tartó vezetékek nélküli zenehallgatást a cseppálló kivitelnek köszönhetően még egy váratlan eső sem állíthatja meg.

Az SRS-BT50 készülék Európában 2013 októberétől lesz elérhető.