Négy változatban érkezne a Samsung Galaxy Note 3?

Samsung Galaxy Note 2

Úgy néz ki, hogy a Samsungkapásból négy különböző változatban teszi majd elérhetővé a Galaxy Note család harmadik tagját - a különböző árrétegeket pedig különböző specifikációkkal céloznák meg. Ha minden igaz, akkor a kijelzők képtálója, a processzor és a RAM mindegyik variáns esetén azonos lesz majd, míg a fő különbség a kijelző gyártásakor alkalmazott technológiában, valamint a hátoldali kamera felbontásában lesz majd.

A top Note 3 törhetetlen AMOLED panellel és 13 megapixeles hátoldali optikával érkezhet majd és egyben limitált széria is lesz. Eggyel alatta találjuk majd a hagyományos modellt, AMOLED panellel és 13 megapixeles kamerával.

Az olcsóbb kategóriát szintén 13 megapixeles kamerával nyitná a harmadik Note 3 variáns, ám ezúttal LCD panellel kell számolnunk az AMOLED helyett. Végül, a család legszerényebb tagja szintén LCD panellel, de mindössze 8 megapixeles kamerával érkezne.

Ami a képtátlót illeti, jelenleg úgy tudjuk, hogy a Note 3 5.7"-os kijelzővel érkezik, bár egyesek szerint ez csak a két olcsóbb modellre igaz - az AMOLED változatok valahol 6-6.3" közé kerülnek majd. Ami viszont egységesnek tűnik, az a Snapdragon 800 processzor, illetve a 3GB RAM.