Megérkeztek Magyarországra a BRAVIA W sorozatú televíziók

Sony Bravia W905

A W905A, a W805A/807 és a W650A készülékek kiemelkedően magasra emelik a szórakozás élményét az NFC technológiával, a mobileszközök csatlakoztatásának lehetőségével, minden idők legjobb képminőségével és lenyűgöző hangminőségével. A debütáló széria a legmodernebb technológia, a széleskörű tartalomszolgáltatás, az élethű képminőség és a lenyűgöző hangminőség egyedülálló kombinációja.

A BRAVIA W sorozatú televíziók már elérhetőek a boltokban. A Sony a felhasználói élmény növelése érdekében ezen a nyáron egy különleges akció keretében Xperia okostelefont ad bizonyos szériájú BRAVIA tévék megvásárlása esetén. 55”/139 cm vagy 47”/119 cm képátmérőjű W8-as modellek mellé a regisztráló vásárló jogosult egy Xperia L™ okostelefonra, az 55”/139 cm vagy 46”/116 cm képátmérőjű W9-es modellekhez pedig egy Xperia Z™ okostelefont ad ajándékba a Sony a vásárlónak. Az ajánlat 2013. május 29-től július 14-ig érvényes. A részleteket a www.sony.hu/eu/braviapromotion oldalon találja.

„A Sony továbbra is úttörő technológiai vívmányokkal szeretne a felhasználók kedvében járni, olyan gazdag képi világgal, melyek szinte életre keltik a televíziót” - mondta Rab Sándor, a Sony kereskedelmi igazgatója, aki hozzátette, hogy az Xperia telefonok és a BRAVIA tévék összekapcsolása még kényelmesebb otthoni szórakozást garantál.

Innováció a képminőségben

A W sorozatú BRAVIA LED tévék palettája magában foglalja a KDL-W905, KDL-W805A/807A, KDL-W650A modelleket is. Amellett, hogy a készülékek beépített Wi-Fi-vel rendelkeznek, a Sony egyedi X-Reality PRO képjavító motorjával is felszereltek, így eddig soha nem látott megjelenítést nyújtanak a felhasználónak. A sorozat minden televíziója emellett a Motionflow XR™ funkcióval is rendelkezik a gyors akciójelenetek és játékok élményének tökéletesítéséért.

A W905A készülék LED-es háttér-világítású TRILUMINOS képernyőjének széles színskálája természetesebb, élénkebb színvilágot biztosít a tökéletes moziélményhez. A QuantumDot technológiának köszönhetően a legnehezebben reprodukálható színek, a piros, a kék és a zöld is valóságossá válnak.

A részletgazdag képek mellett a hangteljesítmény is kiemelkedő. A W905A modell egyedi, 1.2 méter hosszúságú hangsugárzóval rendelkezik, ami egy kompakt egységbe építve, a tv képernyője mögött található. Viszonylag kis mérete ellenére olyan erős basszust biztosít, ami megadja az akciófilmek és zenék valódi hangulatát.

A vezeték nélküli képernyőmegosztást a Wi-Fi mellett a W905A és a W805A modellek esetében az egyérintéses technológia is lehetővé teszi, utóbbinál az NFC-kompatibilis távirányítón keresztül zajlik az adatátvitel. A tökéletes digitális összhatást a beépített internetes böngésző és a Youtube™, Twitter, Skype és Facebook® alkalmazások garantálják. 

A KDL-W905A modell 55” képernyőmérettel kapható 840 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A KDL-W905A modell 46” képernyőmérettel kapható 620 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A KDL-W805A modell 55” képernyőmérettel kapható 600 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A KDL-W805A/807A modell 47” képernyőmérettel kapható 440 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.