Megérkezett a Sony legnagyobb Full HD televíziója

Sony Bravia W85

A BRAVIA W85 készülék még nagyobb képernyőn adja vissza a TRILUMINOS technológia széles színskáláját, a részletgazdag képeket és a széles körű internetes tartalmakat. A Sony legnagyobb Full HD televíziója az élethű képminőséget erőteljes hangzással és az egyérintéses technológiával ötvözi. A 65 colos készülék jelentős mérete ellenére vékony kerettel rendelkezik, így valóban a kiemelkedő képi megjelenés kap nagy hangsúlyt a nappaliban.

A Sony egyedi X-Reality PRO képjavító motorja az összes lejátszott tartalom (Blu-ray filmek, televíziós műsorok, internetes videók) részleteit, színeit és kontrasztját finomítja. A TRILUMINOS képernyő széles színskálája természetesebb, élénkebb színvilágot biztosít a tökéletes moziélmény érdekében.

Az egyedülálló Signal-to-Sound architektúrának köszönhetően a lenyűgöző képekhez torzításmentes hang társul, amelyet a Bass Reflex tökéletesít. A hangsugárzó rendszer három részből áll, az egyik az alacsony frekvencia tisztaságáért, a másik a kristálytiszta magas hangokért, a tv hátsó részébe épített harmadik hangszóró pedig az erőteljes basszusért felelős.

Az NFC-képes okostelefont vagy tabletet a táviránytóhoz érintve óriás képernyőn, kiemelkedő minőségben jelennek meg a fényképek, videók és játékok. Az ingyenesen letölthető TV SideView alkalmazással a telefon, táblagép vagy számítógép tökéletes kiegészítője, második képernyője lehet a tv-nek, így a műsorleírások, ajánlások, zenei lejátszási listák a nagyképernyőn kívül megnézhetők és beállíthatók.

A technológiai előnyök mellett a külső megjelenés is egyedi, a zenei és képi sokszínűséghez ugyanis a Sony egyedülálló televíziós formavilága, a Sense of Quartz társul.