Kicsit kisebb lesz a Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note

A Samsung Galaxy Note 3 kijelzőjének méretével kapcsolatban sok mindent olvashattunk már, de általában minden hír és plytka valahova 5.99" körényékére jósolta a phabletet. A legújabb dél-koreai értesülések szerint azonban a harmadik Note igazodik majd a család eddigi tagjaihoz és mindössze 0.2"-lal lesz nagyobb, mint elődje. Ennek elsődleges oka a Galaxy Mega család fogadtatása volt.

A két Mega igazi íróiásnak számít a telefonok között a maga 5.8"-os és 6.3"-os képátlójával, azonban ezekhez nem jár S Pen, illetve a felhasználók sem jöttek különösebben tűzbe tőlük.

A Galaxy Note 3 ennek fényében az eredeti, 5.99"-os méret helyett kicsit szerényebb, mindössze 5.7"-os kijelzővel lesz felszerelve - amől egyébként még mindig nem tudni, hogy a korábban már felxibilis AMOLED lesz-e. A 0.2"-os növekedés egyébként teljes mértékben követi az eddigi tradíciókat, hiszen a második Note 5.5"-os kijelzője is pont ennyivel volt nagyobb, mint az eredeti, 5.3"-os Note.

Ha minden igaz, akkor a phablet teljesítményéről a Qualcomm Snapdragon 800-as processzor és 3GB RAM gondoskodik majd, valamint Android 4.3-mal előtelepítve érkezik majd.