Itt az új, sok oldalú Sony VAIO Fit

Sony Vaio Fit

A Sony legújabb fejlesztései egyesültek az új VAIO Fit és VAIO Fit E notebookokban. Az elegáns megjelenésű, egyérintéses NFC technológiával felszerelt gépek szupergyors meghajtót, full HD érintőképernyőt, HD minőségű beépített webkamerát vagy akár egy előre installált hang- és filmstúdiót is rejtenek. A 15 colos (39,5 cm) érintőképernyővel elérhető VAIO Fit és a 14 és 15 colos VAIO Fit E modellek tervezésekor az audiovizuális élmény maximalizálása kapta a főszerepet.

Ennek köszönhetően az új notebookokba olyan Sony technológiák is belekerültek, mint a széles spektrumú, tiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód, a kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosító NVIDIA Optimus technológia vagy a díjnyertes Exmor R CMOS képszenzor, amely még gyenge fényviszonyok mellett is éles HD minőségű fényképek készítését teszi lehetővé.

VAIO® Fit 14E és 15E – vékony és nagyot szól

Egyszerű kezelhetőséget, a funkciók gyors elérését és prémium hangzást ígér a 14 és 15 colos VAIO Fit E-sorozat. Az élőzene élményéhez két nagyméretű, beépített hangfal járul hozzá, amelyet a VAIO Fit 15E mélysugárzója ütős basszussal egészít ki.

VAIO® Fit 15 – laza és erős

Az új VAIO Fit 15 esetében a vizuális élmény már a külső jegyekben megmutatkozik. Impozáns megjelenését a szálcsiszolt alumíniumborítás, a lekerekített sarkok, a csuklótámasz és a gyémánttal vésett VAIO logó adja, amely tökéletesen kiegészíti belső értékeit. A gyorsabb és nagyobb teljesítményre képes hibrid merevlemezzel felszerelt VAIO® Fit 15 a megszokott idő töredéke alatt tölti be az alkalmazásokat, a VAIO® Fit 15 full HD felbontású kijelzőjének lenyűgöző színvilágával a kép- és videofelvételek valódi multimédiás élménnyé válnak. 

A széria különleges kiegészítője az előre installált Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition program, amely négy speciális szerkesztőprogram használatát teszi lehetővé: Movie Studio Platinum (videofelvételek szerkesztése), ACID™ Music Studio és Sound Forge™ Audio Studio (hangfelvételek szerkesztése), valamint DVD Architect™ Studio (professzionális DVD-lemezek készítése).

Kiemelkedő alapfelszereltség

Az új VAIO® Fit modellek egyérintéses technológiával (NFC) felszereltek, amelynek köszönhetően az adatátvitel más NFC technológiával felszerelt eszközökkel – vezeték nélküli fejhallgató, televízió, erősítő – egyetlen érintéssel megoldható. A széles spektrumú, tiszta hangzást a ClearAudio+ mód biztosítja, a gyenge fényviszonyok mellett is éles, HD felbontású felvételek a Sony díjnyertes Exmor R CMOS szenzorának köszönhetőek. 

A VAIO Fit szériába választható NVIDIA® Optimus™ kiemelkedően hosszú üzemidőt tesz lehetővé. A beépített technológia automatikusan vált a hosszabb üzemidő és a maximális teljesítmény között, és azonnal pluszenergiát biztosít játék, filmnézés és videoszerkesztés esetén. Egyes modellek billentyűzetvilágítással rendelkeznek. 

Az új Sony VAIO® Fit készülékek 2013. június végétől lesznek elérhetőek Magyarországon fekete, fehér és ezüstszínben.