Ingyenes tartalomszolgáltatás a Sony Tableteken

Sony Xperia Tablet Z

Mától minden Sony táblaszámítógépen fut a fuso® szolgáltatás, mely számos magyar nyelvű csatorna adását teszi ingyenesen elérhetővé. A fuso® interaktív szolgáltatás segítségével, egyetlen alkalmazásban elérhetővé válik számos magyar tartalomszolgáltató műsora, többek között népszerű sorozatok, műsorok, filmek, ingyenes internetes tartalmak, melyek megtekintéséhez csak internetelérésre van szükség.

A Sony és a fuso® felületet fejlesztő Fuso Ecosystem Nyrt. együttműködése keretében a szolgáltatás október óta már minden 2009 óta vásárolt internetképes Bravia televízión működik. A fuso® tartalomaggregátor emellett bármilyen televízión elérhetővé válik internetképes Sony Blue-Ray vagy Sony házimozi használatával.

A két vállalat együttműködésének legújabb eredménye, hogy a fuso® aggregátor már a Sony Xperia S táblagépeken is megtalálható, így a fogyasztók bárhol, akár külföldön is élvezhetik a legnépszerűbb magyar tartalmakat.

„A kimagasló minőségű termékek és szolgáltatások biztosítása mellett kiemelt figyelmet szentelünk az egyedülálló felhasználói élmény biztosításának. Ennek szellemében alakítjuk át folyamatosan márkaüzleteinket, ahol leendő vásárlóink már a vásárlás előtt a kiváló szakembereink segítségével megismerhetik a termékekben rejlő lehetőségeket, emiatt képes egyre több termékünk arra, hogy gyorsan és vezeték nélkül továbbítson adatokat egy másik eszközre, és ezért alakítunk ki olyan együttműködéseket, amelyek további praktikus és kényelmi funkciókat nyújtanak a Sony eszköz-tulajdonosoknak” - fejtette ki az együttműködés okait Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi vezetője.

A fuso® szolgáltatás március 31-ig kizárólag a Sony Xperia táblagépein elérhető.