Három az egyben: itt az új Sony Walkman WH széria

Sony Walkman WH

A legújabb Sony Walkman® széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok. A nagyteljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt.

Zenei stílusoktól függően dinamikus, mély basszus vagy éppen tiszta, magas vokál hangzásmódok választhatók a még tökéletesebb hangzás érdekében. * A szabadalmaztatott xLOUD™ és VPT technológiáik ötvözésével a zenehallgatás mostantól még inkább magával ragadó élményt jelent. A környezet történéseit sem kell teljes mértékben kizárni, a 3 az 1-ben Walkman® hangszórójának köszönhetően ugyanis nyakba lógatva is felcsendülhetnek a kedvenc dallamok.

Teljesen feltöltött akkumulátorral mintegy 20 órán keresztül, szinte egész nap szólhat a zene a WH505-be beépített 16 GB-os tárhelyről, amely megközelítőleg 4000 zeneszám** tárolására alkalmas. A készülékekhez tartozó kábellel a lejátszók kényelmes fejhallgatóvá alakíthatók, így okostelefonokkal és táblagépekkel is összakpcsolhatók internetezéshez, rádió vagy lejátszási lista hallgatásához.

A WH sorozat egy új koncepció, amely a Sony audioeszközök és fejhallgatók technológiáit ötvözi annak érdekében, hogy a stúdió minőségű hangzás a lehető legkényelmesebb zenehallgatással párosuljon útközben is.

*A hangzáskiemelés és hangszóró módok csak az eszközre feltöltött zenék esetén elérhetőek

** Amennyiben az audiolejátszás MP3 formátum, 128 kbps, 4 perces dalhosszúsággal