Elegáns, vezeték nélküli hangprojektor a Samsungtól

Samsung HW-F750

A Samsung HW-F750 Airtrack vonzó fémes borítással, stílusos formával rendelkezik, a hangprojektorból szétáradó részletgazdag, meleg hangok pedig minden helyet fantasztikusan lágy hangzással töltenek be. A készülék egyszerűen, Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a televízióhoz, így a Samsung SoundShare* alkalmazás révén a TV hangszórójaként is használható, illetve szintén a Bluetooth technológiának köszönhetően akár a mobiltelefonon tárolt zenéket is megszólaltathatjuk.

Az új AirtrackOn funkció automatikusan aktiválja a hangprojektort, amikor a televízió bekapcsol, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a TV távirányítójával egyszerre szabályozhassa a két készülék be- és kikapcsolását, valamint hangerejét.

A kábelek elhagyásával a tér is jobban kihasználható, hiszen akár a falra, vagy a televízió elé is helyezhető a készülék, így egy elegáns lakberendezési elemként akár a szoba dísze is lehet. A beépített giroszkóp automatikusan felismeri a hangfal elhelyezését, és a hangot a maximális teljesítményhez és optimális hangminőséghez állítja be. Az intelligens audiorendszer finoman illeszkedik a felhasználó stílusához, a Vertical Surround Sound révén a felcsendülő dallamok minden irányból ugyanúgy élvezhetők, ráadásként pedig a 3D Sound Plus a TV-n látható kép mozgásához és mélységéhez szinkronizálja a hangot.

A Samsung HW-F750 Airtrack hangprojektor bruttó 199.900 forintos kiskereskedelmi áron lesz kapható május közepétől.

*A SoundShare funkció a Samsung ES6100 és az F6400 és annál magasabb tudásszintű televíziókkal érhető el.