Aggódik a Samsung, alumíniumból lehet az új Note

Samsung Galaxy Note 2

A Samsung Galaxy S 4 megjelenése előtt a cég egyik vezetője úhy nyilatkozott, hogy a műanyagot könnyebb tömeggyártani és ugyanolyan minőséget biztosít, mint ha alumíniumot használnának a telefonjaikon. Ráadásul késletette volna a megjelenést is a váltás, így maradtak a megszokott úton. Azonban egy állítólagos insider forrás szerint a Galaxy Note 3 szakít majd az "olcsó" dizájnnal.

Ha minden igaz, akkor a 6"-os, FullHD kijelzővel szerelt phablet váza teljes mértékben alumíniumból készül majd, valamint a jelenlegi dizájnvonallal is szakít majd. Hasonlóan a tavalyi évhez, most is augusztusi IFA-n várható a bemutató. Az óriás panel alatt egy Exynos 5 Octa processzor dolgozik majd.

Emellett a fenti informátor azt is elárulta, hogy volt egy alumínium Galaxy S 4 prototípus is, amit nagyon szerettek a cégnél, de végül a megszokott műanyag mellett döntöttek. Amivel nekem különösebben nem volt bajom, bár a hátoldal keresztcsíkozását még mindig nem sikerült megszokni. Viszont sokkal jobb a fogása, mint az S 3-nak, méretre pedig pont ugyanakkora.

Szerintem egészen addig, amíg nem kezdenek el üveget használni nincs semmi gond - ugye kedves Google?