A Samsung Motion Sync porszívója kényelmessé teszi a takarítást

Samsung VC20F70

A Samsung Motion Sync porszívója a modern dizájn és az innovatív technológia ötvözete: a fogyasztók páratlanul elegáns megjelenésű és nagy teljesítményű porszívót kapnak a kezükbe. A kényelem érdekében az SC20F70-et a forradalmian új Motion Sync DesignTM (amely a dinamikus, könnyed irányíthatóságot biztosítja) alapján tervezték meg, s ezzel a piacon kapható legstabilabb portartályos porszívót alkották meg, miközben az innovatív CycloneForce Multi (többkamrás ciklon hatást keltő) technológia magas szívóteljesítményt biztosít a maximális tisztaság érdekében.   

„Mint ahogy a többi Samsung háztartási eszköz esetén, itt is a legfőbb szempont a termékek forradalmian új kialakítása és továbbfejlesztése volt a fogyasztók életstílusához igazodva” – mondta Boo-Keun Yoon, a Samsung Electronics háztartási elektronikai üzletágának elnök-vezérigazgatója. 

Az irányítás a vásárló kezében van

A Motion Sync Design révén a porszívó teste a kerekektől függetlenül forog, s ezzel gyorsabb, pontosabb és stabilabb mozgást tesz lehetővé egy hirtelen fordulás során is. A Samsung Motion Sync porszívó kedvező súlypont-kialakítása jobb irányíthatóságot biztosít – a különbség legalább annyira szembetűnő, mint a két- és négykerék-meghajtású gépkocsik esetén. 

Az egyedi dőlésszögű kerekek enyhén kifele állnak, ezzel biztosítva, hogy a porszívó stabil marad, és nem borul fel. A nagyméretű üreges gumikerekek könnyedén és egyenletesen forognak akár szőnyegen, akár szalagparkettán vagy parkettán használják a készüléket. 

Folyamatosan magas szívóteljesítmény

A Samsung Motion Sync porszívó innovatív CycloneForce Multi technológiája által megalkotott egyedi belső szerkezeti kialakítása multiciklonos légáramlást létrehozó tizennégy belső kamrából áll. Az erős centrifugális erő tökéletesen elválasztja a porszemcséket és az egyéb szemetet a levegőtől. Ezzel megakadályozható a szűrő eltömődése, s így hosszú időn át folyamatosan magas szívóteljesítmény érhető el. 

Miközben a legtöbb porzsák nélküli porszívó csak HEPA szűrőt használ, a Samsung Motion Sync porszívó egyszerű, szivacsszerű habszűrővel van ellátva, amely több port képes magában tartani, és könnyen tisztítható. Csak egy gyors öblítésre van szükség ahhoz, hogy megelőzzük a szűrő eldugulását, s ezzel hosszan tartó folyamatos szívóerőt, valamint nagy teljesítményt biztosítsunk. 

A Samsung Motion Sync porszívó továbbfejlesztett Extreme Force Brush keféje elől egyetlen porszem sem menekül. A készülék egyenletesen osztja el a nyomást a kefén, s ezzel igen hatékonnyá válik a por és egyéb részecskék felszívása, ami pedig még fokozottabb teljesítményt jelent. 

Kényelem karnyújtásnyira

A fogónyélbe épített kezelőgombok és kiegészítők révén a Samsung Motion Sync porszívó igen hasznos tisztítóeszközöket ad a felhasználó kezébe. 

Közvetlenül a fogónyélbe integrált speciális tisztítóeszközök révén könnyen és gyorsan lehet váltani a szimpla cső, a porszívó, illetve a résszívó funkciók között, így nem kell külön-külön leszedni a kiegészítőket a készülékről. 

A beépített távirányítós fogónyél megkönnyíti a készülék ki- és bekapcsolását, valamint az optimális szívóerő beállítását. 

A készülék porérzékelő szenzorral van ellátva. A könnyen leolvasható porérzékelő piros fénnyel figyelmezteti a felhasználót, ha különösen poros helyet érzékel. Miután a területet megtisztítottuk, zöld fény jelzi, hogy továbbléphetünk, s így nem kell méregetnünk, hogy megfelelően tiszta-e az adott hely. Ez pedig a takarítással töltött időt is lecsökkenti. 

Miután befejeztük a porszívózást, a könnyen eltávolítható, porzsák nélküli portartály egyszerűen, a por kiszóródása nélkül üríthető.