A Samsung Food ShowCase hűtőgépe új lehetőségeket nyújt az egész családnak

Samsung Food Showcase

A Samsung bemutatta amerikai típusú side-by-side Food ShowCase hűtőgépét – az újdonságban az újszerű kialakítás a tárolótér intelligens felosztását teszi lehetővé. A ShowCase területen a gyakran használt termékekhez könnyen és gyorsan lehet hozzáférni, míg az InnerCase a hosszabb távon tárolt élelmiszerek számára áll rendelkezésre. Hála a ShowCase-nek – ami négyszer nagyobb, mint egy hagyományos otthoni bárpult –, a fogyasztók azonnal hozzáférnek a hűtött ételekhez, italokhoz és harapnivalókhoz, az InnerCase-ben pedig a nagyobb méretű friss alapanyagok hosszabb ideig is eltárolhatók. 

„Fokozott igényt tapasztaltunk a fogyasztók részéről arra vonatkozóan, hogy gyorsan hozzá lehessen férni a hűtőben tárolt élelmiszerekhez, és ne kelljen sokáig keresgélni őket nyitott hűtőajtó mellett” – mondta Boo-Keun Yoon, a Samsung Electronics háztartási elektronikai üzletágának elnök-vezérigazgatója. 

ShowCase a gyakran használt élelmiszerekhez

A ShowCase-t úgy alakították ki, hogy az ételek elrendezését és felhasználását a lehető legnagyobb mértékig megkönnyítse. A ShowCase egyedileg kialakítható tárolójának hat rekeszt tartalmaz: sajtrekesz, főzelékrekesz, italrekesz, harapnivaló rekesz, gyerekrekesz és multirekesz. 

  • A főzőterületen (felső szint) – sajtrekesz és főzelékrekesz
  • A családi zónában (középső szint) – italrekesz és harapnivaló-rekesz
  • A gyerekzónában (alsó szint) – gyerekrekesz és multirekesz

A gyerekrekesz például a ShowCase alsó szintjére került annak érdekében, hogy a gyerekek is könnyen hozzáférjenek. A külön területekre való felosztással lehetővé válik a vásárlók számára, hogy hatékonyan tudják elrendezni, és könnyen megtalálhassák a különféle élelmiszereket. Továbbá, a harapnivaló- és a gyerekrekesz kivehető, és az asztalra helyezhető – ezzel is tovább bővítve a felhasználhatóságukat. A ShowCase fém hűtőajtóval van ellátva, amely hatékonyan tartja a hűtőben a hideg levegőt. 

InnerCase az ételek hosszabb ideig való megőrzéséhez

Az InnerCase-t úgy alakították ki, hogy abban zöldségeket, gyümölcsöket, húst és egyebeket lehessen tárolni. A hagyományos hűtőkkel ellentétben – ahol egyetlen hűtőkör szolgálja ki a hűtőterületet és a fagyasztót is –, a Samsung innovatív Twin Cooling Plus® rendszere szétválasztja a hűtő és a fagyasztó légterét, s így a szabályozható hőmérséklet révén javítja a hűtőteljesítményt. A hűtőterületen hosszabb ideig marad friss a gyümölcs és a zöldség. A fagyasztóban csökken az étel elszíneződésének kockázata, így jobban megtartja a fagyasztott étel minőségét. 

Samsung Space Max a hatékony helykihasználáshoz

A Samsung Space Max egy olyan szigetelő technológia, amely úgy teszi lehetővé a vékonyabb hűtőfalak használatát, hogy a készülék méretét nem kell csökkenteni. Ennek eredményeképpen a Food ShowCase nagyobb belső tárolóterülettel rendelkezik, miközben a külső méretek nem változnak.  

Modern kialakítás a modern életstílushoz való alkalmazkodás érdekében

Az új side-by-side típusú Food ShowCase hűtőberendezés elegáns megjelenésű fém ajtókkal van ellátva, s ezzel a prémium kategória érzetét nyújtja.  

Az intelligens Food ShowCase

A Samsung elsőrangú digitális inverter kompresszora azáltal biztosít jobb energiahatékonyságot és hűtési teljesítményt, hogy automatikus, ötfokozatú szabályozást tesz lehetővé a hűtési igényeknek megfelelően. Akár a gyakori ajtónyitás, akár forró étel vagy a külső hőmérséklet megváltozása miatt van szükség változó teljesítményre, a kompresszor azonnal reagál, és tovább hűti a levegőt, illetve visszavesz a hűtésből a felesleges energiafelhasználás elkerülése érdekében. Ráadásul a Samsung kompresszora éjszaka alacsonyabb zajszinten működik.