3D kamerát kap a Galaxy S 4?

Samsung Galaxy S 4

A mai napig emlékszem, amikor bő egy éve először megfogtam a Samsung Galaxy S 3-at és hirtelen még butábbnak éreztem magam, mint amúgy. A telefon egyszerűen annyira okos volt, hogy ha a passzív agyműködésemen kívül mindent leállítottam volna szerintem simán elnavigált volna a kómám közepén a közeli kórházba. Nem várok kevesebbet az SGS 4-től sem, sőőőőt...

A Patent Boltnak sikerült rábukkannia egy olyan szabadalomra, amely egy olyan 3D kamera és állókép rögzítő eszközre vonatkozik, amelyet a cég jövőbeli telefonjain, digitális fényképezőgépein és tabletein használ majd fel a dél-koreai gyártó. Ami érdekes, hogy csak a múlt héten nyújtották be a kérelmet, azonban az oldal munkatársai úgy vélik, hogy a Galaxy S 4 már ezzel a kamerával érkezik majd.

Annak idején az LG Optimus 3D kínált hasonló dolgot és őszintén szólva jópofa volt, bár sok praktikus hasznát nem láttam. Plusz a kijelző is jóval vastagabb lett miatta, mint a többi telefonon, így egy kicsit kétkedve fogadom ezt az egészet. Valahogy nem tudom, egy esetleges 3D kamera már túl sok feature lenne, ráadásul a lista már így is impozáns: szemkövetés, vezeték nélküli töltés, FullHD kijelző, 8 mag, PHOLED... Persze egy kis extra mindig elfér, de na. Jóból is megárt a sok.

És tényleg nincs sok praktikus haszna a 3D kamerának egy telefonon - még akkor sem, ha van egy 3D tévénk otthon. Komolyan 3D-ben akarjuk visszanézni a cica videót? Arra ott a macska is.