A HP a jövő munkahelyeit támogatja kiemelkedő home office megoldásaival

A HP bemutatja személyi számítógép kínálatának legújabb darabjait, amelyek a produktivitást helyezik előtérbe, akár otthonról vagy az irodába visszatérve.

Napjaink munkavállalóinak megfelelő technológiára és könnyen használható eszközökre van szüksége a hatékony munkavégzéshez. Az irodán kívüli munkavégzéshez a legtöbb munkavállalónak nincsenek meg a szükséges eszközei ahhoz, hogy a munkájuk valóban hatékony legyen1. Az otthonról dolgozóknak gyakran meg kell osztaniuk a hálózati elérést családtagjaikkal vagy lakótársaikkal, így a rendszeres videohívások mellett a hálózat leterheltsége is gyakori probléma2. A döntéshozók számára pedig a biztonság kerül előtérbe, hiszen egyre több eszköz működik a vállalati hálózatokon kívül. 

„Az vírushelyzet utáni új normák elmossák a határokat a munka és a magánélet között és elengedhetetlen eszközzé teszik a PC-ket. A legújabb gépekkel a munka, az ügyintézés, a tanulás és az együttműködésre alapuló feladatok is könnyebbek lesznek – mondta el Alex Cho, a HP személyi számítógépek üzletágának vezetője. – Ez a termékbejelentés az eddigi legnagyobb a HP történetében. Nem csak a különleges Elite PC-k új generációját mutatjuk be, megérkezett az első monitorunk folyamatos kékfény-szűréssel, a vállalat legnagyobb fényerejű 14 colos mobil munkaállomása, valamint a távoli munkavégzést támogató egyedi szolgáltatások is. Ezekkel az innovatív eszközökkel a munkavállalók az igazán erőforrásigényes feladatokat is könnyedén elvégezhetik majd otthonról.” 

Prémium PC-k emelik új szintre a produktivitást

A megfelelő technológiának bárhonnan hozzáférhetőnek kell lennie a munkavállalók hatékonyságának fenntartásához. Olyan számítógépekre van szükségük, amelyek hívás közben kiszűrik a szomszédok vagy házi kedvencek háttérzaját, így a felhasználók hangja tisztán hallható marad. A jó minőségű képi megjelenítéshez pedig kiemelkedő fényerőre van szükség, hogy a lakás bármelyik szobájában vagy akár a kertben is jól látható maradjon a képernyő.

A legújabb HP EliteBook eszközöket a digitális együttműködés és a csatlakoztatott munkavégzés új korszakára tervezték. Az 5G vagy Gigabit 4G LTE3 opciókkal a felhasználók bárhonnan csatlakozhatnak a munkahelyi hálózathoz. A széles látószögű kamera 88 fokos látómezője és a MI alapú hangvezérlés pedig garantálják, hogy a videokonferenciák éles képpel és jól érthetően folytathatók le. Az elkeskenyedő éleknek köszönhetően a gépet könnyebb kihajtani, az egyedi klaviatúra gumírozott billentyűivel pedig alig hallhatók a leütések. A készülék beépített webkamera-biztonsági rendszere azonnal képes blokkolni a kimenő képet, így biztosítja a felhasználók személyes terét.Az EliteBook 1000 és EliteBook 800 sorozatú PC-k 5G vagy Gigabit 4G LTE kapcsolattal érkeznek, így kiválóan alkalmasak távoli munkavégzésre. A kiemelkedő üzemidőnek köszönhetően nem kell aggódni a szobát átszelő kábelek miatt.

A HP EliteBook x360 1030 G7 és a HP EliteBook x360 1040 G7 prémium laptopok 6,3 százalékkal kisebbek az előző generációs eszközöknél és akár 89 százalékos kijelző-test aránnyal érkeznek, amely az eddigi legmagasabb a HP átalakítható eszközei között4. A gépeket tizedik generációs, hatmagos Intel® Core™ vPro® processzorral szerelték a maximális teljesítmény érdekében5 6. A HP EliteBook x360 1040 G7 akkumulátorának élettartama akár a 29 órát is elérheti7.

A HP EliteBook 805 G7 és HP EliteBook 800 G7 Sorozatú PC-ket napjaink változatos munkahelyi feladataihoz és a több helyről dolgozó munkavállalóknak tervezték. Az új gépek mind AMD, mind pedig Intel processzorokkal elérhetők, 13,3-, 14- és 15,6 colos kivitelben is. Ezekkel az erőteljes, biztonságosan működő és időtálló laptopokkal a felhasználók hatékonyan végezhetik a munkájukat, bárhol is kezdjenek neki.

Az EliteBook 800 sorozat legújabb tagjai:

 • A HP EliteBook 805 sorozatú PC-k AMD Ryzen™ PRO 4000 mobil processzorral és Radeon™ grafikus kártyával érkeznek a kiemelkedő mobilitásért és ezek biztosítják a leghosszabb üzemidőt is ebben a kategóriában8. A HP EliteBook 835 G7 akár 24 órán keresztül9 is használható.
 • A HP EliteBook 800 G7 sorozatú gépek tizedik generációs, hatmagos Intel® Core™ vPro® processzorral10 11 megnövelt teljesítményt és azonnali hálózati elérést nyújtanak, kiemelkedő sebességgel. A megbízható HP EliteBook 830 G7 akkumulátorának élettartama eléri a 23 óra 15 percet12.
 • A HP EliteBook x360 830 G7 a vállalat első üzleti felhasználásra szánt átalakítható készüléke 4x4 LTE antennával13. Az eszköz akár tizedik generációs Intel® Core™ vPro® processzorral is szerelhető, így 360-fokos kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók változó igényeihez.

Nagy teljesítményű, távoli munkát is támogató asztali gépek

A legújabb EliteDesk 800 Sorozatú PC-k továbbfejlesztett házának köszönhetően könnyebben bővíthetők és csendesebbek a korábbi generációkhoz képest, miközben a teljesítményük jövőt állóvá és VR eszközökkel is használhatóvá teszi őket.


A HP EliteOne All-in-One G6 PC különleges, ultramodern helytakarékos kialakítással érkezik.

A HP EliteOne 800 All-in-One G6 PC a világ egyik legerősebb kereskedelmi célra szánt All-in-One14 eszköze tizedik generációs Intel® Core™ processzorral15,  kiemelkedően keskeny 23,8 vagy 27 colos képernyővel és kifinomult kialakítással az üzleti élet legfontosabb szereplőinek. Az opcionális NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER grafikus kártyával kombinálva ez a világ egyik első kereskedelmi célú VR-képes All-in-One eszköze16. Az alacsony kékfény-kibocsátású17, visszatükröződés-mentes kijelző18 három oldalán micro-edge kávával több különböző állvánnyal is használható, így alkalmazkodik a felhasználói igényekhez.

A HP Collaboration All-in-One G6 Zoom Roommal egy integrált megoldás, amely a Zoom Room eszközzel tökéletesen illik a tárgyalókba vagy a felsővezetők asztalára. A cégek 54 százaléka tervezi az üzleti utazások számának csökkentését a járvány miatt19, a Zoom eszközzel viszont egyszerűen lehet csatlakozni meetingekhez az egyérintéses indítással, valamint headsetre sincs szükség a videóhívásokhoz. A gép Windows 10 IoT eszközökkel is kompatibilis, az 5 megapixeles felugró kamera 88 fokos látószöget nyújt, az integrált hangszórók és mikrofonok pedig jelentősen leegyszerűsítik a közös munkát és a videókonferenciák indítását.

A HP EliteDesk 800 G6 sorozat vállalati szintű hatékonyságot kínál az iparági szinten is kiemelkedő megbízhatóság, biztonság és kezelhetőség mellett, mindezt a felhasználók számára ideális formában.

 • A HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini PC a HP legkisebb és legerősebb Ultra Small Form Factor (USFF) üzleti PC-je 20
 • A HP EliteDesk 800 G6 Small Form Factor PC a vállalat legjobb teljesítményű és legkönnyebben bővíthető business osztályú Small Form Factor eszköze21.
 • A HP EliteDesk 800 G6 Tower PC a világ egyik legjobb teljesítményű és legkönnyebben bővíthető üzleti tower PC-je22.

A HP bejelentette az újratervezett HP ProDesk 600 G6 sorozatot és a HP ProDesk 400 sorozatot is, amelyek változatos lehetőségeket kínálnak növekvő vállalkozások számára a halk és energiatakarékos működéshez.

A Z teljesítmény mobilisabb, mint valaha

Ahogy a munkahelyek alkalmazkodnak a távmunkához, a munkáltatók 56 százaléka venné számításba a hordozható eszközök nagyobb arányú használatát.23 A HP ZBook sorozat legújabb tagjai nagy teljesítményű, személyre szabott notebookok megkapó képi világgal és innovatív együttműködési lehetőségekkel. Az akár 17 órás üzemidővel24 a ZBook Firefly G7-tel az üzleti felhasználók, kreatív szakemberek vagy a STEAM diákok is bárhol produktívan alkothatnak a MIL-STD 810G szintű megbízhatósággal és tartóssággal, iparági szinten is kiemelkedő biztonsági funkciókkal és minden eddiginél nagyobb és fényesebb kijelzővel.A ZBook Firefly 14 a HP legnagyobb fényerejű 14 colos mobil munkaállomása25, amely bárhol biztosítja a professzionális szintű teljesítményt és a megkapó képi élményt, mindezt a világ egyik első 14 colos laptopjaként, amely óceánból kinyert műanyagból készült26.

 • A ZBook Firefly 14 a HP legkisebb és könnyebb mobil munkaállomása27. Az új gép 8,8 százalékkal kisebb és 5,2 százalékkal könnyebb az előző generációhoz képest, és 84 százalékos kijelző-test aránnyal rendelkezik. A világ egyik legbiztonságosabb mobil munkaállomása azonnali védelmet kínál a vizuális hackertámadások ellen a HP Sure View Reflect megoldással, a HP Sure Start Gen6 pedig hatékonyan kezeli a rosszindulatú firmware és malware támadásokat28.
 • A ZBook Firefly 15 a HP eddigi legkönnyebb 15 colos mobil munkaállomása. Az előző generációs gépekhez képest 9,5 százalékkal kisebb és 1,8 százalékkal könnyebb, miközben 86 százalékos kijelző-test arányt biztosít.

Az új ZBook sorozat ultramodern kialakítással érkezik, amely NVIDIA® Quadro® P520 grafikával, 4 GB RAM-mal és akár tizedik generációs, hatmagos Intel® Core™ processzorral is elérhető, hogy a felhasználók folyamatosan produktívak maradhassanak akkor is, ha egyszerre több alkalmazás fut. A HDR 400 4K UHD kijelző hihetetlen kontrasztarányt és 500 nites fényerősséget kínál az erősen bevilágított terekben történő használathoz. A HP Z prediktív algoritmusával a felhasználókat már nem korlátozza a GPU és a CPU teljesítménye, mert az eszköz dinamikusan változtatja az energiaellátást, a Z Power Slider pedig kiegyensúlyozza a teljesítményt a zavartalan munkavégzésért. Az akár 4G Gigabit LTE (4x4)29 gyors csatlakozást és biztonságos távoli elérést tesz lehetővé. A távoli csapatmunka is zökkenőmentes a HP Collaboration Keyboard és a HP Noise Cancellation megoldásokkal, a beépített mikrofonnal és a B&O audió funkciókkal, amelyeket kiegészít a 4K felbontás és a 3D ZCentral Remote Boost képernyőmegosztó technológia30.

Újragondolt kijelzőkkel válik egyszerűbbé a kapcsolattartás és együttműködés

Az irodai munkát végzők 38 százaléka számára egy második monitor alapvető fontosságú az otthoni munkavégzéshez31, a HP újragondolt monitorainak innovatív megoldásai pedig a digitális jólét, a hordozhatóság és a vezeték nélküli technológiák területén nyújtanak megoldást az otthonról dolgozók számára.

 • A HP E-Sorozatú Monitorok a vállalat első olyan ergonomikus monitorcsaládja, amely folyamatosan alacsonyan tartja a kék fény kibocsátását, így támogatja a kényelmes munkavégzést. A HP Eye Ease anélkül kezeli a kék fényt, hogy megváltoztatná a színhelyességet, vagy sárgássá tenné a kijelzőt. Ezek az első monitorok, amelyek megkapták a TUV Low Blue Light Hardware Solution tanúsítványt, a piacvezető értékelő szervezet első ilyen igazolását32.
 • A HP E14 G4 Hordozható Monitor a dupla kijelzős eszközök előnyeit kínálja, miközben a felhasználók szabadon dolgozhatnak a számukra legkényelmesebb helyről, legyen ez a konyha vagy a terasz. A HP legnagyobb fényerejű 14 colos hordozható monitorának33 súlya csupán 640 gramm és keskenyebb, mint 4,75 mm, így 36 százalékkal könnyebb, és 25 százalékkal keskenyebb, mint a korábbi modellek. A hordozható monitor két USB-C® porttal érkezik, amelyek mind a töltést, mind az USB-C® kimenettel rendelkező laptopokhoz való csatlakozást egyszerűvé teszik.
 • A HP U27 4K Vezeték nélküli Monitor a világ egyik első 4K vezeték nélküli megosztást kínáló PC monitora34, 35, amellyel a felhasználók élvezhetik a kötöttségek nélküli mobilitás előnyeit az automatikus, kábel nélküli kapcsolódással, akár játszani, akár dolgozni szeretnének. A HP Quick Pair Bluetooth alkalmazás vagy a Windows- és a K billentyű egyidejű lenyomása zökkenőmentes kapcsolódást biztosít a kívánt PC-hez. 


A HP E Sorozatú monitorai a HP Eye Ease segítségével védik a 12 órás használat után megfáradt szemeket, és anélkül szűrik a kék fényt, hogy megváltoztatnák a színhelyességet, vagy sárgítanák a képernyőt.


Szolgáltatások a magasabb produktivitás és jobb felhasználói élmény eléréséhez

Ahogy a cégek alkalmazkodnak a távmunka megváltozott feltételeihez, az IT csapatoknak egyre több, azonnal használatra kész eszközre van szükségük a munkatársak támogatásához, a lehető legkevesebb érintkezési felülettel. A HP Device Provisioning Services segítségével a szervezetek olyan karbantartott és a felhőszolgáltatásokra optimalizált eszközökhöz juthatnak hozzá, amelyekkel csökkenthetők a költségek, növelhető a hatékonyság és ezekkel javíthatják a munkatársak felhasználói élményét is. A szolgáltatások közül minden vállalkozás kiválaszthatja a szervezetének megfelelőt, de több különböző csomag kombinációjára is lehetőség nyílik.

Vezető szerep a fenntarthatóság, a biztonság és az egészség területén

 • Fenntarthatóság: A HP elkötelezett a fenntartható termékek iránt, így büszkén mutatja be az eddigi legfenntarthatóbb PC portfólióját36. Már a világszerte elérhető PC-k és monitorok 67 százaléka készül 100 százalékban megújuló energia felhasználásával37.
 • Biztonság: A HP célja, hogy a világ legbiztonságosabb és legkönnyebben kezelhető PC eszközeit38 biztosítsa, így teljes körű védelmet kínál az operációs rendszer és a gép számára, olyan egyedi biztonsági megoldásaival, mint a HP Sure Start39, amely megvédi a rendszert a rosszindulatú támadásoktól, vagy a HP Sure Click szolgáltatással, amely a böngésző biztonságáért felel40.
 • Egészség: A HP számára fontos, hogy könnyen tisztán tartható PC-kkel támogassa a munkavállalók egészségét. Az Elite PC-ktől és asztali számítógépektől kezdve a Z by HP sorozat tagjain át a kijelzőkig és más kiegészítőkig minden eszköz egyszerűen tisztítható hagyományos fertőtlenítő törlőkendővel41.

1 A HP 2020 májusi kutatása alapján.

2 A HP 2020 áprilisi kutatása alapján.

3 A WWAN modul opcionálisan elérhető, gyári beállítást és külön megvásárolható szolgáltatást igényel. Az elérhetőség országtól és szolgáltatótól függően változhat.

4 A 2020 áprilisában elérhető, 13- és 14 colos üzleti felhasználású átalakítható készülékek között, amelyek Intel® Core™ i U sorozatú processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és átalakítható, nem leválasztható kialakítással rendelkeznek. Az aktív és nem aktív betekintési területnek az aktív betekintési terület és a keret méretéhez viszonyított százalékos arányát mérve.

5 A hatmagos Intel® Core™ processzorok opcionálisan érhetők el. A többmagos rendszer célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. Nem minden ügyfél vagy szoftveralkalmazás részesül a technológia használatának előnyeiből. A teljesítmény és az órajel az alkalmazási munkaterheléstől és a hardver- és szoftverkonfigurációktól függ. Az Intel számozása nem a nagyobb teljesítmény mércéje

6 Az Intel® vPro™ teljeskörű működéséhez Windows operációs rendszer, vPro-t támogató processzor, Q370 vagy erősebb chipset és vPro támogatottsággal rendelkező hálózati kártya szükséges. A vPro egyes funkcióinak, mint például az Intel Active management technológia és az Intel Virtualizáció működéséhez harmadik féltől származó szoftverek szükségesek. A jövőbeli “virutális eszközök” elérhetősége az Intel vPro-val, külső szoftverszolgáltatóktól függően változhat. Az ezekkel való kompatibilitás nem biztosított.

7 Akár 29 órás üzemidő a megfelelően beállított HP EliteBook x360 1040 G7-tel az alábbi konfigurációval érhető el: Intel tizedik generációs i5-10310U 1.70GHz processzor, vPro™, 8GB RAM, WWAN nélkül, 128GB SSD, FHD alacsony energiafehasználású panel és Intel® Wi-Fi 6 AX201 + BT5 (802.11 ax 2x2), 78 Whr akkumulátor. Az akkumulátor élettartama számos tényezőtől függően változhat, mint a modell, a konfiguráció, az alkalmazások, a felhasználás, a vezeték nélküli funkciók vagy az energiatakarékossági beállítások. Az akkumulátor maximális kapacitása a használattal csökken. További információk a www.bapco.com weboldalon érhetők el.

8 A HP üzleti felhasználásra készült laptopok üzemidejével kapcsolatos belső elemzése alapján, amelyek előretelepített titkosítással, azonosítással, malware- és BIOS-szintű védelemmel rendelkeznek, megfelelnek a MIL-STD teszteken, USB-C® dokkolással, kihajtható kialakítással rendelkeznek, valamint AMD Ryzen™ Pro processzorral, HDMI-vel, és legalább két USB 3.1 Gen1 porttal, opcionális integrált kártyaolvasóval, opcionális WWAN-nal és legalább 53 WHr akkumulátorral 2020 májusában.

9 Akár 24 órás üzemidő a megfelelően beállított HP EliteBook 835 G7-tel az alábbi konfigurációval érhető el: AMD Ryzen R7-4750U 1.60GHz processzor, 4GB RAM, WWAN nélkül, 128GB SSD, alacsony energiafehasználású panel és Intel® Wi-Fi 6 AX200 + BT5 (802.11 ax 2x2), 53 Whr akkumulátor. Az akkumulátor élettartama számos tényezőtől függően változhat, mint a modell, a konfiguráció, az alkalmazások, a felhasználás, a vezeték nélküli funkciók vagy az energiatakarékossági beállítások. Az akkumulátor maximális kapacitása a használattal csökken. További információk a www.bapco.com weboldalon érhetők el.

10 A hatmagos Intel® Core™ processzorok opcionálisan érhetők el. A többmagos rendszer célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. Nem minden ügyfél vagy szoftveralkalmazás részesül a technológia használatának előnyeiből. A teljesítmény és az órajel az alkalmazási munkaterheléstől és a hardver- és szoftverkonfigurációktól függ. Az Intel számozása nem a nagyobb teljesítmény mércéje

11 Az Intel® vPro™ teljeskörű működéséhez Windows operációs rendszer, vPro-t támogató processzor, Q370 vagy erősebb chipset és vPro támogatottsággal rendelkező hálózati kártya szükséges. A vPro egyes funkcióinak, mint például az Intel Active management technológia és az Intel Virtualizáció működéséhez harmadik féltől származó szoftverek szükségesek. A jövőbeli “virutális eszközök” elérhetősége az Intel vPro-val, külső szoftverszolgáltatóktól függően változhat. Az ezekkel való kompatibilitás nem biztosított.

12 Akár 23 óra 15 perces üzemidő a megfelelően beállított HP EliteBook 830 G7-tel az alábbi konfigurációval érhető el: Intel tizedik generációs i5-10210U 1.60GHz processzor (vPro nélkül), 4GB RAM, WWAN nélkül, 128GB SSD, FHD alacsony energiafehasználású panel és Intel® Wi-Fi 6 AX201 + BT5 (802.11 ax 2x2), 53 Whr akkumulátor. Az akkumulátor élettartama számos tényezőtől függően változhat, mint a modell, a konfiguráció, az alkalmazások, a felhasználás, a vezeték nélküli funkciók vagy az energiatakarékossági beállítások. Az akkumulátor maximális kapacitása a használattal csökken. További információk a www.bapco.com weboldalon érhetők el.

13 A HP üzleti felhasználásra szánt átalakítható készülékekre vonatkozó belső elemzése alapján, amelyek nem leválasztható kialakítással, előre telepített titkosítással, azonosítással, malware- és BIOS-szintű védelemmel rendelkeznek, megfelelnek a MIL-STD teszteken, USB-C® dokkolással, kihajtható kialakítással rendelkeznek, valamint Intel® U Series vagy AMD Ryzen™ Pro processzorral, HDMI-vel, és legalább két USB 3.1 Gen1 porttal, opcionális integrált kártyaolvasóval, opcionális WWAN-nal és legalább 53 WHr akkumulátorral 2020 májusában.

14 A 2020 májusában elérhető, Windows 10 Pro operációs rendszert futtató AiO PC-k alapján. A legerősebb processzor, memória és grafikai vezérlő a kategóriában.

15 A többmagos rendszer célja bizonyos szoftver termékek teljesítményének javítása. Nem minden ügyfél vagy szoftveralkalmazás részesül a technológia használatának előnyeiből. A teljesítmény és az órajel az alkalmazási munkaterheléstől és a hardver- és szoftverkonfigurációktól függ. Az Intel számozása nem a nagyobb teljesítmény mércéje

16 A 2020 májusában elérhető, Windows 10 Pro operációs rendszert futtató AiO PC-k alapján, amelyek választható VR támogatott grafikai rendszerrel rendelkeznek.

17 Az alacsony kékfény-kibocsátású panelek opcionálisan érhetők el, amelyeket gyári beállítást igényelnek. Elérhető minden Non-Touch modellen és 27 colos Touch modelleken, de nem elérhető a 23,8 colos Touch modelleken, illetve HP Sure View panelekkel ellátott modelleken.

18 Választható funkció, amely a vásárláskor állítható be.

19 A HP 2020-as belső kutatása alapján.

20 Az üzleti USFF számítógépek között, amelyek 2 liternél kevesebb térfogatúak, Intel vagy AMD Pro processzorral, integrált VESA-val vagy VGA-val, 6 USB porttal, Windows 10 Proval és TPM-mel. A legkisebb a tömeg alapján, legerősebb a nagyteljesítményű processzor alapján 2019 májusában.

21 Az üzleti SFF számítógépek között 2020 májusában, amelyek 3 és 13 literes térfogat között vannak, Intel vagy AMD Pro processzorokkal, Windows Proval, akár 11 USB porttal, TPM-mel és vPro™-val. A legmagasabb teljesítmény a processzor, a vPro, az energiaellátás, a belső tárhely, a grafika és a memória alapján. Legkönnyebben bővíthető a bemenetek alapján.

22 Az üzleti Tower számítógépek között 2020 májusában, amelyek térfogata több mint 13 liter, Intel vagy AMD Pro processzorral, Windows Proval, akár 11 USB porttal, TPM-mel és vPro™-val. A legmagasabb teljesítmény a processzor, a vPro, az energiaellátás, a belső tárhely, a grafika és a memória alapján. Legkönnyebben bővíthető a bemenetek alapján.

23 Forrás: https://theharrispoll.com/what-we-miss-how-life-might-change/

24 Az akkumulátor élettartama számos tényezőtől függően változhat, mint a modell, a konfiguráció, az alkalmazások, a felhasználás, a vezeték nélküli funkciók vagy az energiatakarékossági beállítások. Az akkumulátor maximális kapacitása a használattal csökken. További információk a www.bapco.com weboldalon érhetők el.

25 A HP belső elemzése a nem játékra szánt 14 colos mobil munkaállomások alapján, minimum 3 ISV-vel, konfigurált professzionális grafikával, és a dedikált munkaállomások között 2020 májusában. Fényerősség nitben mérve.

26 A HP belső elemzése alapján a mobil munkaállomások között minimum 3 ISV-sel, konfigurált professzionális grafikával, és dedikált munkaállomások között 2020 májusában. A laptop hangszórójának háza 5 százalékban óceánból gyűjtött műanyagok felhasználásával készül.

27 A HP belső elemzése alapján az olyan mobil munkaállomások között, amelyek 3 ISV-vel, konfigurált professzionális grafikával rendelkeznek dedikált munkaállomásként 2020 májusában. Legkisebb a térfogat alapján. Legkönnyebb a súly alapján.

28 A HP egyedi és átfogó biztonsági megoldásai alapján, amelyek további költségek nélkül működnek a HP Munkaállomásokon Windows operációs rendszerrel és nyolcadik generációs vagy újabb Intel® vagy AMD Ryzen™ 4000, vagy újabb processzorral.

29 A Gigabit osztályú 16-os 4G LTE modul választható, amely a gyártás során állítható be. A Modul akár 1 Gbps letöltési sebességre képes, az 5 szolgáltatót aggregáló megoldással és 100 Mhz-es sávszélességet nyújtanak. A 4G aktiválást igényel és külön szolgáltatási szerződés alapján igényelhető. Visszafelé kompatibilis a HSPA 3G technológiákkal. Az elérhetőség szolgáltatótól függően változhat. A kapcsolat, a feltöltési és letöltési sebesség függ a hálózattól, helyszíntől, környezettől, hálózati feltételektől és más tényezőktől. 4G LTE elérhetősége régótól és terméktől függően változhat.

30 A HP ZCentral Remote Boost nincs előre telepítve a Z Munkaállomásokra, de letölthető és futtatható az összes Z számítógépen és laptopon licensz vásárlása nélkül. A nem Z eszközökön az örökös egyedi licensz vásárlása, örökös flotta licensz vásárlása szimultán működő verziókhoz szükséges, és a ZCentral Remote Boost Software Support vásárlása szükséges. Az RGS Windows, RHEL (7,8), UBUNTI 18.04 LTS, vagy HP ThinPro 7 operációs rendszert igényel. MacOS (10.13, vagy újabb) eszközök csak a fogadó oldalon támogatottak. Hálózati kapcsolat szükséges. A szoftver a hp.com/ZCentralRemoteBoost oldalról tölthető le.

31 A HP Covid19 Insights Update belső tanulmánya alapján, HP Customer Insights, 2020

32 Olyan számítógép monitor sorozatok alapján amelyek megkapták a TUV Low Blue Light Hardware Solution tanúsítványt, 2020 májusában.

33 A HP 2020. május 18-I, 14 colos monitorokra vonatkozó belső elemzése alapján. A fényerőt nitben mérve.

34 A 4K minőségű megjelenítéshez natív 4K tartalom szükséges.

35 A 2020 májusában elérhető 4K, PC integrált kijelzők között. A teszt Wi-Fi directen keresztül streamelt videón alapul. A 4K megosztás minimális rendszerkövetelményei: Windows 10 1809 vagy újabb operációs rendszer, Wi-Fi 802.11ac, i5 vagy erősebb processzor, 8GB vagy annál több RAM.

36 A 2019 januárja után kiadott HP PC-k, munkaállomások és kijelzők között. A legtöbb Arany vagy Ezüst fokozatú EPEAT® regisztráció alapján, amelyek megfeleltek minden kötelező feltételnek és elérték az opcionális pontok 50-74 százalékát az EPEAT® ezüst és 75-100 százalékát az EPEAT® Gold esetében az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabályzatnak szerint. További információ a www.epeat.net weboldalon érhető el.

37 A HP 2019-ben leszállított PC és kijelző termékei alapján. A 100 százalékban megújuló energia REC (Renewable Energy Credit) és I-REC (International Renewable Energy Credit) kreditek vásárlásával jön létre, az EPEAT® meghatározása szerint.

38 A HP egyedi és teljeskörű biztonsági megoldásai és a HP Manageability Integration Kit szolgáltatásai alapján, amely PC hardverét, a BIOS-t és a szoftvereket is felügyeli a Microsoft System Center Configuration Managerrel a HP Elite PC-ken és a Windowst futtató, nyolcadik generációs vagy újabb Intel® processzorral vagy AMD Ryzen™ 4000 vagy újabb processzorral szerelt HP munkaállomásokon.

39 A HP Sure Start Gen6 elérhető egyes HP PC-ken.

40 A HP Sure Click működéséhez Windows 10 szükséges, a rendszer támogatja a Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, és Chromium böngészőket. A támogatott bővítmények között megtalálható a Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) és a PDF fájlok olvasható módban, amennyiben a Microsoft Office és az Adobe Acrobat telepítve vannak a gépre.

41 Egyes háztartási törlőkendők biztonságosan használhatók a HP Elite gépek és HP munkaállomások tisztítására, akár 1000 áttörlésig. A tisztításról és fertőtlenítésről további infromáció a HP útmutatójában: How to Sanitize Your HP Device Whitepaper érhető el további információ. Nem érvényes a HP Elite c1030 Chromebook eszközökre.