Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (12) - heti filmbemutató

Vár a Varázsvilág a mozikban! A héten újra ellátogathatunk a Roxforba, ugyanis J.K. Rowling ismét beenged minket elképesztő fantáziájába, jön a LEGENDÁS ÁLLATOK – GRINDELWALD BŰNTETTEI!

Az új filmben nem csak az első részben megismert szereplőket láthatjuk viszont, de csatlakozik hozzájuk néhány új, eddig nem ismert karakter, és olyan is akiről, már sokat tudunk a Harry Potter történeteknek köszönhetően, de most kiderül, hogy talán mégsem eleget, a Roxfort falai ugyanis tartogatnak még eddig el nem mondott történeteket….

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain.

A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange (Zoe Kravitz) is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Katherine Waterston) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob (Dan Fogler).

Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald (Johnny Depp) és a világ legnagyobb élő varázslója, a Roxfort későbbi igazgatója Albus Dumbledore (Jude Law) is…

Főszereplők: Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Katherine Waterston, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Dan Fogler, Alison Sudol.
Zene: James Newton Howard. Látvány: Stuart Craig
Írta: J. K. Rowling. Rendezte: David Yates

Mozibemutató: 2018. november 15.
Eredeti cím: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Színes amerikai film
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő: 134 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/LegendasAllatok_GrindelwaldB_trls_12 

A film korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, 3D, 4DX, IMAX 3D és ScreenX, valamint OV 2D formátumokban lesz látható.