Emma Stone új filmje október 28-tól nálunk is a mozikban!

Zombieland-del aratott hatalmas sikere után, most újabb fába vágta fejszéjét Emma Stone. Egy lightosabb romantikus vígjáték főszerepét alakítja az itthon Könnyű nőcske (Easy A) címmel futó, Will Gluck által rendezett filmben, amelyet október 28-tól vetítenek a hazai mozikban.

Olive (Emma Stone) egy átlagos középiskolás lány, aki nem tartozik a menő csajbandák tagjai közé és nem is emelkedik ki semmilyen különleges képességével. De aztán élete egy csapásra megváltozik, egy „apró” hazugság miatt. Brandon egy kedves barátja, aki meleg, ezért mindig cukkolják, azt kéri tőle, hogy játsszák meg a szeretkezést, ami meg is történik egy partin. Azonban azt hitte, hogy ettől megnő a népszerűsége és mindenki körül rajongja majd, de tévedett. A pletyka a kamuszeretkezésről elterjed minden magányos srác között, és Olive sorra kapja a felkéréseket, ő pedig pár dollárért bárkit „bevállal”.

A bonyodalmak akkor kezdődnek, mikor már róla pletykál az iskola, sőt, az egész város, végül a szülei is megtudnak mindent erkölcstelen lányukról. Ezt megelégeli és végiggondolja, hogyan is tudna kimenekülni a hazugság csapdájából.

Az Emma Stone rajongók örülhetnek, a 2011-es mozi évadban még 4 filmje vár bemutatásra, köztük az új Pókember film, melyben a csinos vörös lány alakítja majd Mary Jane-t.